Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ο tiscali3 (2.5gbit) λογικά θα αντικατασταθεί με άλλο κύκλωμα, αλλά και να είχε πρόβλημα δεν φαίνεται σε ώρες μη αιχμής...

Τσάμπα φώναζες τόσο καιρό για το Tiscali 3. :) Κι εγώ αυτό φαντάζομαι ότι θα ισχύει, καθώς είναι περίεργο να φτιάχνουν τραγικά γρήγορα το ένα κύκλωμα και να αφήνουν το άλλο inactive τόσο καιρό.

Το θετικό είναι ότι έχουν φτιάξει αρκετά τα πράγματα.

• Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μακρυά απο forthnet, οι τυποι ειναι απατεώνες.

Βρισκομαι στη Σάμο και να τα αποτελεσματα της γραμμης μου (24 Mbit) τους τελευταιους μηνες

http://www.speedtest.net/result/996711427.png

Την πρώτη κρυάδα την έφαγα οταν δεν δουλευε η αναγνωριση κλήσης. Τον φεβρουάριο ηρθε 2 φορες τεχνικος σπιτι να ελεγξει τη γραμμη αλλα δεν ειχε προβλημα. Αργοτερα εντοπισα και συνεχεις αποσυνδέσεις, καθε 5-6 ωρες στην καλύτερη.

Υστερα απο αρκετα τηλεφωνηματα συνεχίζουν να με δουλευουν ψιλο γαζί. Φτασαμε πλέον στον οκτώμβριο. Αναγνωριση έχω όποτε του καπνίσει, αποσυνδεσεις δοξα το θεο με το τσουβαλι και το κερασακι στην τουρτα 0.5 Mbit!! Φυσικα για streaming ουτε λόγος, το online gaming δεν υπάρχει.

Παιρνω τηλεφωνο, κανει ελεγχο γραμμής για πολλοστή φορά.

Κανει βραχυκύκλωμα λενε επειδη εχω 3 συσκευες, τις βγάζω όλες, δεν κάνει βραχυκύκλωμα αλλα δεν είδα φως.

Θα δηλωσουμε βλάβη μου λεει. Ξσναπαιρνω τηλέφωνο μετα απο 2-3 μερες να δω την πορεία της βλάβης... ΠΟΙΑ ΒΛΑΒΗ ΜΟΥ ΛΕΝΕ!!! ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!

Συγκρατώ τα νευρα μου και του λεω

ΠΟΥΝΤΟ ΤΟ ΜΑΜΗΜΕΝΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΤΟΤΕ!!!

Να κανω ελεγχο γραμμης μου λεει να το δουμε.

ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ 20ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΕΛΕΓΧΟ, ΣΥΝΔΕΣΕΜΕ ΜΕ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ.

Και τωρα ξεκιναει και το νταβατζιλικι.

Θελω να βγω ΤΩΡΑ απο τη forthnet του λεω, τι χρειάζεται?

Κατι κωλοχαρτα και 70 ευρω!!

Μα 50 μου ειχαν πει πριν αλλαξω πάροχο.

Α, 50 ειναι το σταθερό, τα υπολοιπα ειναι για το ιντερνετ.

Απο αυριο βάζω ΟΤΕ απο τον οποίο δυστυχως είχα φύγει,ενω δεν ειχα απολυτως κανένα πρόβλημα, ουτε αποσυνδεσεις ουτε 0,5 Mbit, ουτε βραχυκυκλώματα...

Δημοσ.

Μακρυά απο forthnet, οι τυποι ειναι απατεώνες.

Βρισκομαι στη Σάμο και να τα αποτελεσματα της γραμμης μου (24 Mbit) τους τελευταιους μηνες

http://www.speedtest.net/result/996711427.png

Την πρώτη κρυάδα την έφαγα οταν δεν δουλευε η αναγνωριση κλήσης. Τον φεβρουάριο ηρθε 2 φορες τεχνικος σπιτι να ελεγξει τη γραμμη αλλα δεν ειχε προβλημα. Αργοτερα εντοπισα και συνεχεις αποσυνδέσεις, καθε 5-6 ωρες στην καλύτερη.

Υστερα απο αρκετα τηλεφωνηματα συνεχίζουν να με δουλευουν ψιλο γαζί. Φτασαμε πλέον στον οκτώμβριο. Αναγνωριση έχω όποτε του καπνίσει, αποσυνδεσεις δοξα το θεο με το τσουβαλι και το κερασακι στην τουρτα 0.5 Mbit!! Φυσικα για streaming ουτε λόγος, το online gaming δεν υπάρχει.

Παιρνω τηλεφωνο, κανει ελεγχο γραμμής για πολλοστή φορά.

Κανει βραχυκύκλωμα λενε επειδη εχω 3 συσκευες, τις βγάζω όλες, δεν κάνει βραχυκύκλωμα αλλα δεν είδα φως.

Θα δηλωσουμε βλάβη μου λεει. Ξσναπαιρνω τηλέφωνο μετα απο 2-3 μερες να δω την πορεία της βλάβης... ΠΟΙΑ ΒΛΑΒΗ ΜΟΥ ΛΕΝΕ!!! ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!

Συγκρατώ τα νευρα μου και του λεω

ΠΟΥΝΤΟ ΤΟ ΜΑΜΗΜΕΝΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΤΟΤΕ!!!

Να κανω ελεγχο γραμμης μου λεει να το δουμε.

ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ 20ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΕΛΕΓΧΟ, ΣΥΝΔΕΣΕΜΕ ΜΕ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ.

Και τωρα ξεκιναει και το νταβατζιλικι.

Θελω να βγω ΤΩΡΑ απο τη forthnet του λεω, τι χρειάζεται?

Κατι κωλοχαρτα και 70 ευρω!!

Μα 50 μου ειχαν πει πριν αλλαξω πάροχο.

Α, 50 ειναι το σταθερό, τα υπολοιπα ειναι για το ιντερνετ.

Απο αυριο βάζω ΟΤΕ απο τον οποίο δυστυχως είχα φύγει,ενω δεν ειχα απολυτως κανένα πρόβλημα, ουτε αποσυνδεσεις ουτε 0,5 Mbit, ουτε βραχυκυκλώματα...

• Super Moderators
Δημοσ.
Τσάμπα φώναζες τόσο καιρό για το Tiscali 3. :) Κι εγώ αυτό φαντάζομαι ότι θα ισχύει, καθώς είναι περίεργο να φτιάχνουν τραγικά γρήγορα το ένα κύκλωμα και να αφήνουν το άλλο inactive τόσο καιρό.

ναι αλλά δεν έχει σηκωθεί καινούριο αντικαταστάτης του ακόμα, αυτό είναι το θέμα. Άσε που από τις 18:00 τα υπόλοιπα κυκλώματα έχουν πάρει την ανηφόρα πάλι... http://smoke.narfhosting.net/cgi-bin/smokeping.cgi?target=Forthnet

μου αρέσει που λες ότι έχουν φτιάξει αρκετά τα πράγματα αλλά κάθε φορά δηλώνεις ότι δεν βλέπεις κάποιο πρόβλημα, άρα αφού δεν υπάρχει πρόβλημα σύμφωνα με σένα τι εννοείς ότι έχουν φτιάξει αρκετά τα πράγματα? :P

• Super Moderators
Δημοσ.

ναι αλλά δεν έχει σηκωθεί καινούριο αντικαταστάτης του ακόμα, αυτό είναι το θέμα. Άσε που από τις 18:00 τα υπόλοιπα κυκλώματα έχουν πάρει την ανηφόρα πάλι... http://smoke.narfhosting.net/cgi-bin/smokeping.cgi?target=Forthnet

μου αρέσει που λες ότι έχουν φτιάξει αρκετά τα πράγματα αλλά κάθε φορά δηλώνεις ότι δεν βλέπεις κάποιο πρόβλημα, άρα αφού δεν υπάρχει πρόβλημα σύμφωνα με σένα τι εννοείς ότι έχουν φτιάξει αρκετά τα πράγματα? :P

Δημοσ.

Με 43 attn το ιδανικότερο που μπορείς να πας είναι τα 8ΜΒ και αν λάβουμε υπόψη τα βραχυκυκλώματα που (φαίνεται να) έχεις, τότε μάλλον η γραμμή σου δε σε αφήνει να έχεις πολλές ελπίδες.

Για τα 70€, δε σου φταίει ο πάροχος...την υπογραφή μας προσέχουμε που τη βάζουμε....φαντάζομαι πως ότι σου λένε το κάνεις cross check και με το συμβόλαιο που υπέγραψες.

μου αρέσει που λες ότι έχουν φτιάξει αρκετά τα πράγματα αλλά κάθε φορά δηλώνεις ότι δεν βλέπεις κάποιο πρόβλημα, άρα αφού δεν υπάρχει πρόβλημα σύμφωνα με σένα τι εννοείς ότι έχουν φτιάξει αρκετά τα πράγματα?

Αυτό που λέω και επαναλαμβάνω είναι ότι δεν υπάρχει ΣΟΒΑΡΟ πρόβλημα το οποίο δίνει την εντύπωση ότι από το δίκτυο δε περνάει ούτε SMS. Ναι γίνονται αναβαθμίσεις, ναι κόβονται ίνες αλλά δεν είναι το χάλι που πολλές φορές περιγράφεται με περίσεια γλαφυρότητας... δε ξέρω πόσο πιο απλά να το πω.

• Super Moderators
Δημοσ.

aha, άρα υπάρχει πρόβλημα κι ας μην είναι "σοβαρό", αρα "μια χαρά" δεν είναι :P

Δημοσ.
Με 43 attn το ιδανικότερο που μπορείς να πας είναι τα 8ΜΒ και αν λάβουμε υπόψη τα βραχυκυκλώματα που (φαίνεται να) έχεις, τότε μάλλον η γραμμή σου δε σε αφήνει να έχεις πολλές ελπίδες.

Ε ας του πάει 8 του παιδιού και δε θα ζητάει τα ρέστα. Αλλά όχι και 0,5 + τις αποσυνδέσεις... Μέτρηση στο χώρο του έχει γίνει; Στα πόσα συντονίζει στο χωνευτήρι - στα πόσα μέσα στο σπίτι.... Απο τη στιγμή που δηλώσει βλάβη, είναι υποχρεωμένοι να κάνουν τις απαραιτητες μετρήσεις μέσα σε 2-3 μέρες στο χώρο του... (αν η βλάβη αποδειχθεί ότι οφείλεται στην εσωτερική καλωδίωση τότε πληρώνει την επίσκεψη του τεχνικού ~50 €)

Για τα 70€, δε σου φταίει ο πάροχος...την υπογραφή μας προσέχουμε που τη βάζουμε....φαντάζομαι πως ότι σου λένε το κάνεις cross check και με το συμβόλαιο που υπέγραψες.

Τι λέτε; 70 € θα πληρώσει αν σπάσει το συμβόλαιο με υπαιτιότητα του. Απο τη στιγμή που φταίει η φορτηνετ που δεν του παρέχει την υπηρεσία για την οποια υπέγραψε το συμβόλαιο τότε γιατί να τα πληρώσει τα 70€; Δε φταίει αυτός που φεύγει, η fothnet φταίει... Ή μήπως να συνεχίσει να πληρώνει χωρίς να έχει ίντερνετ;;;

Είπαμε παιδιά, είναι "...έως 24" και όλοι ξέρουμε την σχέση απόστασης - κλειδώματος... Έως 24, αλλά "Απο ... πόσο ..... εως 24";

Δημοσ.
Είπαμε παιδιά, είναι "...έως 24" και όλοι ξέρουμε την σχέση απόστασης - κλειδώματος... Έως 24, αλλά "Απο ... πόσο ..... εως 24";

Συμφωνώ απόλυτα, αλλά αν ο άλλος έχει attn 43 φταίει ο πάροχος ή οφείλεται στο Last Mile; Μπορεί να κάνει κάτι ο (εναλλακτικός) πάροχος για να μικρύνει;

Τι λέτε; 70 € θα πληρώσει αν σπάσει το συμβόλαιο με υπαιτιότητα του.

Θα με κάνεις να ψάξω συμβόλαιο για να σου απαντήσω πως ακριβώς το αναφέρει και να δούμε πότε πρέπει να δοθεί 70€. Αν το συμβόλαιο αναφέρει υπαιτιότητα του συνδρομητή, ισχύει αυτό που λες. Αν όμως το συμβόλαιο αναφέρει μη υπαιτιότητα του παρόχου και το πρόβλημα οφείλεται σε καλωδίωση ΟΤΕ/καλωδίωση σπιτιού/εξοπλισμό σπιτιου/κλπ., τότε αλλάζουν τα πράγματα.

Ας δούμε τι θα του πει ο τεχνικός που θα πάει και βλέπουμε. Επειδή ακριβώς είναι ΤΟΣΟ χαμηλή η ταχύτητα υποψιάζομαι ότι είναι θέμα καλωδίων/εξοπλισμού και όχι της γραμμής.

Δημοσ.

Ρε παιδια τι στο καλο γινεται? ειμαι θεσσαλονικη και εχω forthnet. γιατι εχω τοσο lag στα παιχνιδια και γενικα οταν ανοιγω σελιδες? γ***ται κυριολεκτικα η εταιρια.. να παω σε αλλη, θα δω διαφορα?

• Super Moderators
Δημοσ.

αν πας στον ΟΤΕ θα δεις μεγάλη διαφορά στα 2 συγκεκριμένα που ανέφερες...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...