Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν έχω δει κάτι, αλλά έχει πάρει το μάτι μου προβλήματα του ΟΤΕ και μάλιστα σημαντικά κατά καιρούς.

Παράδειγμα αυτό που γίνεται τώρα στην Κρήτη (3 μέρες χωρίς Internet στο Διοδος) και αυτό στη Βούλα

Τελικά δεν είναι και ΤΟΣΟ αξιόπιστος ο εθνικός μας :-)

• Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Super Moderators
Δημοσ.
Δεν έχω δει κάτι, αλλά έχει πάρει το μάτι μου προβλήματα του ΟΤΕ και μάλιστα σημαντικά κατά καιρούς.

Παράδειγμα αυτό που γίνεται τώρα στην Κρήτη (3 μέρες χωρίς Internet στο Διοδος) και αυτό στη Βούλα

Τελικά δεν είναι και ΤΟΣΟ αξιόπιστος ο εθνικός μας :-)

το ΔΙΟΔΟΣ είναι της ΕΔΕΤ όχι του ΟΤΕ, μην παραπληφορούμε τον κόσμο...

συγκρίνεις τώρα την μια περιοχή της Βούλας με τις 6 φορές που έχει κοπεί οπτική ίνα της Forthnet εντός Ελλάδας από τον Ιούλιο μέχρι τώρα (υπάρχουν αντίστοιχες αναφορές στο site της) που δεν είχαν τηλέφωνο σε πολλές περιοχές της Βόρειας Ελλάδας, του Άργους κτλπ και σερνόντουσαν ΟΛΟΙ οι συνδρομητές της πανελλαδικός 7-8 ώρες ανά κόψιμο? Παρεπιπτόντως μόνο οι δικές της κόβονται, άλλων ISPs δεν έχει αναφερθεί περίπτωση το ίδιο διάστημα, απλά εκπληκτικό! :o

Ας μην αναφέρω τις 40+ φορές που έχουν πέσει (αρκετές ώρες κάθε φορά) τα links της με εξωτερικό από τα τέλη Ιουνίου μέχρι τώρα...

Δημοσ.
το ΔΙΟΔΟΣ είναι της ΕΔΕΤ όχι του ΟΤΕ, μην παραπληφορούμε τον κόσμο...

Γι'αυτό ανέφερα ότι πρόκειται για Δίοδος. Δεν ξέρω σε ποιόν ανήκει το δίκτυο, αλλά μόνο thread για συνδρομητές του ΟΤΕ είδα τόσο εδώ, όσο και στο adslgr. Το περι παραπληροφόρησης, το παραβλέπω..

συγκρίνεις τώρα την μια περιοχή της Βούλας με τις 6 φορές που έχει κοπεί οπτική ίνα της Forthnet

Δε θυμάμαι να σύγκρινα κάτι. Απάντησα στην ερώτηση για το αν υπάρχει ανάλογο thread. Βλέπεις (ή κυνηγάς) φαντάσματα.

Παραμενει καλυτερος απο τους ''υπολοιπους'' ομως

Πιστεύω πως το αν θα βρεις προβλήματα ή όχι στην γραμμή σου είναι θέμα τύχης, αλλά αυτή τη στιγμή ο ΟΤΕ έχει ένα συγκριτικό πλεονέκτημα που είναι η εμπειρία του και οι υποδομές.

Αν ήταν φτηνός ίσως το σκεφτόμουν κι εγώ, αλλά για την ώρα η ψαλίδα φαίνεται να κλείνει και από τις 2 πλευρές (δίκτυα και τιμές).

Τελικά ανάλογο thread για το ConnX υπάρχει; Θα είχε ενδιαφέρον καθώς διαβάζω κατά καιρούς προβλήματα (και μερικές φορές σημαντικά), αλλά δεν τα έχω δει κάπου συγκεντρωμένα.

Είδομεν..

• Super Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

από την στιγμή που το ΔΙΟΔΟΣ είναι πάνω στο δίκτυο οπτικών ινών της ΕΔΕΤ και όχι του ΟΤΕ το να λέμε ότι "δεν είναι και τόσο αξιόπιστος" ο ΟΤΕ βάση αυτού του γεγονότος είναι παραπληροφόρηση...

δεν χρειάζεται να συγκρίνεις κάτι, το γράφεις σε topic της Forthnet και απλά υπενθυμίζω τα αυτονόητα :P

Ναι έχουν τρελή διαφορά τα 45.50 euro που ζητάει ο ΟΤΕ για το "double play" του από τα 41.24 euro που ζητάει η Forthnet :o

υπάρχει αυτό αλλά νέκρα... http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=204501

Επεξ/σία από ThReSh
Δημοσ.

μην συγκρίνουμε τώρα την βούρτσα με την λούτσα! άλλες υπηρεσίες του οτε και άλλες της forthnet! είμαι 3 χρόνια στην forthnet, στην αρχή απλά πέταγε η γραμμή(κλείδωνα για 6 μήνες 23998), αλλά τώρα η κατάσταση είναι για γέλια. μια στης τρεις βραδιές θα σέρνεται σίγουρα. έχει χάρη που με ενδιαφέρει μόνο το internet και με τον οτε πάω στα 35€

Δημοσ.

Δε μου λετε υπαρχει κανένας τροπος να τους πιέσουμε π.χ λιγο να δώσουν κανένα ρουτερ, π.χ εγω 3 χρόνια ειμαι σε αυτους και ακόμα με μια μ@λ@λι@ που μου είχανε δώσει στην αρχή είμαι!

(ξέρω ξέρω μη βαρατε εχω καλομάθει με τις επιδοτήσεις στο κινητό)

Δημοσ.

εγω ειμαι κανα 14μηνο και ρωτησα σε ενα forthnet shop για να παρω το 585ν8 και μου ειπε ο τυπος

οτι το μονο που μπορει να γινει ειναι να το παρω 20% κατω..

Δημοσ.

θα βαλω παλι φορθ λογω μετακομισης.

παρε το 13831,ζητα μια ανανεωση συμβολαιου,κ ζητησε κ ενα ασυρματο ρουτερ.

ετσςι μου ειπαν να κανω,ετσι εκανα -δοκιμασε το!.:-)

ΟΧΙ φιλε eytyxh ΔΕΝ βαζουμε connex...μου αρκει το οτι πριν 3-4 μηνες

πηγα στη cosmote,με την περιφημη εκεινη προσφορα του παγιου των 15ε το μηνα,και ακομα περιμενω να τα δω....:mad:

αρκετα μας εχει φαει τοσα χρονια ο ΟΤΕ με το μονοπωλιο του...λαμογια ηταν κ λαμογια παραμενουν...:fear:

Δημοσ.

Τελικα θα ξαναβαλω forthnet στο καινουριο σπιτι που θα παω. Μπορειτε να μου πειτε ποια διαδικασια θα ακολουθησω;

Επισης, επειδη στο καινουριο σπιτι θα παω μετα απο 10 ημερες, δε θελω να μου κοψουν το ιντερνετ που εχω στο τωρινο σπιτι, αλλα ουτε και να μεινω χωρις ιντερνετ, εστω και μια ημερα στο καινουριο σπιτι. Τι θα κανω;

Λογικα θα κανω αιτηση για να ανοιξουν γραμμη τηλεφωνου στο καινουριο σπιτι και μετα θα παω μια ημερα στο καινουριο σπιτι που θα ερθει και ο τεχνικος να κανει τα κολπα του. Οποτε μετα η μεταβιβαση απο τη μια γραμμη στην αλλη, δε νομιζω να ειναι μεγαλο και χρονοβορο προβλημα.

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν υπάρχει περίπτωση να μην μείνεις χωρίς internet στο νέο σπίτι ακόμα και με ΟΤΕ, fact....

αν πας στο site της Forthnet λέει τη διαδικασία για μεταφορά γραμμής...

Δημοσ.

Εγω είχα στείλει την αίτηση ενεργοποίησης στην forthnet με ταχυδρομείο αναγκαστικά (απο Καρλόβασι Σάμου που δεν έχει κατάστημα forthnet :P) στις 14 Σεπτέμβρη.

Πριν 3 μέρες και αφού είχαν περάσει 2 εβδομάδες άρχισα τα τηλέφωνα να δώ αν πήγε κάτι στραβά . Δεν είχαν δεί καν την αίτηση μου , με ρωτούσαν πότε την έκανα για να τους βοηθήσω να την βρούν πιο γρήγορα :P Με τα πολλά , μετά απο αρκετά τηλέφωνα κατάφερα χτές να βρούν την άιτηση και να την προωθήσουν (τώρα που θα την προωθήσουν είναι άλλη υπόθεση :rolleyes:)

Και όλη αυτή η ταλεπωρία παρόλο που είχα ήδη forthnet αλλά μέσω ΟΤΕ , και ο άμοιρος ήθελα να μπώ στο ιδιόκτητο της :rolleyes:

Δημοσ.

Κάποιες μέρες πάει σαν ducati

άλλες, λες και είναι τρακτέρ μην πω γαϊδούρι

και ώρες ώρες αλλάζει έτσι

δεν μπορώ να το καταλάβω :/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...