Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Να μείνω χωρίς τηλέφωνο για 20 μέρες, να δώσω πρόστιμο 30Ευρώ που είχα φύγει για άλλο πάροχο και να δώσω και 50Ευρώ που χρωστάω από παλιό λογαριασμό πριν πάω στη Forthnet. :P

Δημοσ.

Γιατί αυτή είναι η διαδικασία όταν γυρνάς από άλλο πάροχο στον ΟΤΕ. Εγώ νόμιζα ότι θα ήταν όπως από τον ΟΤΕ στη Forthnet, όπου έμεινα χωρίς Internet μερικά δευτερόλεπτα, όσο δηλαδή χρειάστηκε να συγχρονίσει ο Router με τον νέο παροχέα.

Το είπα στην κοπέλα ότι αυτά είναι καραγκιοζιλίκια που κάνει ο ΟΤΕ και ότι είναι πράξεις εκδίκησης. Πλήρωσε πρόστιμο 30Ευρώ που είχες φύγει και περίμενε και 20 μέρες χωρίς τηλέφωνο.

Μάλιστα ρώτησα τη κοπέλα, αν η συνομιλία μας ηχογραφείται και μου είπε "ναι".

Εκείνη της ώρα της είπα, "να καταγράψουμε ότι σε περίπτωση που οι υπηρεσίες δεν είναι σωστές και δεν μείνω ευχαριστημένος, λόγω αποσυνδέσεων, χαμηλών ταχυτήτων με βάση τον συγχρονισμό μου, δεν θα πληρώσω ούτε ένα Ευρώ και φυσικά θα γίνει διακοπή της σύνδεσής μου, χωρίς καμία επιβάρυνσή μου."

Η κοπέλα εκείνη την ώρα κάπως ταράχτηκε και μου είπε από την αρχή για τις 20 μέρες χωρίς τηλέφωνο για τα 30 Ευρώ και εγώ της είπα "ναι και λαμβάνουμε υπόψη, ότι έχω πει και εγώ παραπάνω".

Εκείνη την ώρα με συνέδεσε για να έχει το κεφάλι της ήσυχο από το ίδιο τμήμα με άλλο υπάλληλο τάχα μου ότι θα με σύνδεε με το τεχνικό τμήμα, αλλά το σήκωσε μία άλλη κοπέλα και λέγαμε τα ίδια.

Δεν είπα ότι θα είμαι καλυμμένος νομικά, αλλά για να είμαι καλυμμένος ηθικά απέναντι τους, γιατί και να μη πληρώσω να μου κάνουν κάτι δεν γίνεται, αλλά για να είμαι καλά εγώ τους τα είπα αυτά να τα έχουν σε αρχείο, ώστε όταν πάω στο ΟΤΕ να είμαστε εντάξει.

Δεν έχω κινήσει διαδικασίες ακόμα γιατί θέλει να συμπληρώσω αίτηση διακοπής μετά νέας σύνδεσης και γενικότερα είναι πολύ άγρια τα πράγματα. Καμία σχέση όπως από OTE σε οποιονδήποτε πάροχο.

• Super Moderators
Δημοσ.

bullshit πιστεύω, έχουν γυρίσει άπειρα άτομα εντός 2-4 εργάσιμων ημερών στον ΟΤΕ από εναλλακτικούς και κόψιμο στο internet/τηλέφωνο είχαν μόνο τη μέρα της φορητότητας...

μπες στο adslgr ρώτα το και δες απαντήσεις...

Δημοσ.

Λες ε?

Μάλλον η κοπέλα μου είπε τα χειρότερα για να είναι εντάξει.

Και ο ΟΤΕ όταν έκανα αναβάθμιση από 2mbit σε 24, μου είπε εντός 10εργάσιμων και έγινε εντός μερικών ωρών.

Τότε θα προχωρήσω όπως λες σε αλλαγή σύντομα.

Δημοσ.
bullshit πιστεύω, έχουν γυρίσει άπειρα άτομα εντός 2-4 εργάσιμων ημερών στον ΟΤΕ από εναλλακτικούς και κόψιμο στο internet/τηλέφωνο είχαν μόνο τη μέρα της φορητότητας...

μπες στο adslgr ρώτα το και δες απαντήσεις...

Εγώ χωρίς τηλ. δεν έμεινα καθόλου αλλά έμεινα 3 ημέρες χωρίς ίντερνετ στη μετάβαση.

• Super Moderators
Δημοσ.

όταν μένεις χωρίς internet στη μετάβαση είναι κατά κανόνα λάθος της προηγούμενης εταιρείας όχι της νέας...

πχ έχουν αναφερθεί πολλές περιπτώσεις που η Wind (Tellas) κόβει internet πριν αρχίσει η φορητότητα από το νέο ISP...

Δημοσ.
όταν μένεις χωρίς internet στη μετάβαση είναι κατά κανόνα λάθος της προηγούμενης εταιρείας όχι της νέας...

πχ έχουν αναφερθεί πολλές περιπτώσεις που η Wind (Tellas) κόβει internet πριν αρχίσει η φορητότητα από το νέο ISP...

Όχι ,είχα ήδη τηλ. στον ΟΤΕ ,είχε γίνει ήδη η μετάβαση.

Κάτι μλκια του ΟΤΕ ήταν.Άσε που μου έβγαλαν την ψυχή για να μου δώσουν τους κωδικούς.

ΔΕν φταίει και για όλα η Φόρθνετ

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν κατηγόρησα Forthnet, άσε που δεν θυμόμουν να είχες Forthnet :o

κυρίως αυτά τα κάνει η Wind :P

• Super Moderators
Δημοσ.

κλασικά τα Seabone και τα Level3 έχουν άνοδο...

τρέξε μια το tool του Parsifal και postαρέ το στο ανάλογο section

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...