Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Σ/Κ + βροχή= εγγυημένο πιτάρισμα...
stefanos_79 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Παιδια μηπως ξερετε με ποιο tool μπορω να δω τα στατιστικά γραμμης ( βλ.gap)για μοντεμ Linksys WAG200 ;
xolloth Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 την γλωσσοφαγαμε την φορθνετ που για 2 μερες δεν υπηρχε προβλημα,οχι τιποτα αλλο αλλα εχει και ματς τωρα στην ΝΕΤ και η ληψη θα ειναι μαπα.
nick#18 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Σ/Κ + βροχή= εγγυημένο πιτάρισμα... Α ναι ξεχασα...με τη βροχη πιταρουμε περισσοτερο...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 ε ναι γιατί "αναγκάζεται" και μένει ο κόσμος σπίτι με αποτέλεσμα να απασχολεί τη γραμμή του
nick#18 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Και μην ξεχνας και πως οι δρομοι γεμιζουν νερα και επιδη οι οπτικες ειναι στην επιφανεια του δρομου γεμιζουν νερα και χανουν αποδοση
hammerd Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 και σημερα απελπιστικες ταχυτητες ! καλα ε δεν παει αλλο με αυτη τη forthnet !! εδω και 10 λεπτα πατας μια οθονη και κανει 3 sec να το παρει χαμπαρι και αρκετη ωρα να φορτωσει !!
venejo Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 και σημερα απελπιστικες ταχυτητες ! καλα ε δεν παει αλλο με αυτη τη forthnet !!εδω και 10 λεπτα πατας μια οθονη και κανει 3 sec να το παρει χαμπαρι και αρκετη ωρα να φορτωσει !! "Έλα δε το πιστεύω" . Βασικά δε φταίνε και τόσο αυτοί. Φταίς εσύ που κλικάρεις τόσο γρήγορα τα links και αυτοί επίσης από την περίσσεια ταχύτητα, για να μην κάψουν το ρούτερ σου αναγκάζονται να σου τα στέλνουν λίγα λίγα. Shame on You!
nick#18 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Forthnet cares about customers? Απο ποτε?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 η Forthnet φροντίζει για εσάς, είναι Κυριακή με καλό καιρό και κάθεστε στο internet?
Luxx Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Εχουμε καποια σοβαρη απαντηση απο την εταιρια; Εδω και τοσες ημερες τα ιδια και τα ιδια..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 μην ελπίζεις για κάτι τέτοιο...
hostolis Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Η δική μου απάντηση στην εταιρία ήταν να διακόψω και να πάω στον ΟΤΕ. Ενεργοποιήθηκα σε λιγότερο απο 24 ώρες και απο τότε ούτε ένα buffer σε youtube 1080p.
KleKoR Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Από forthnet να πάω σε HOL ή OTE; Thresh? ψήνομαι για hol λόγο vodafone κινητού αν είναι να κάνω κανένα συνδυαστικό πακετάκι!
gherudos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Από τον Μάιο δεν έχω τηλέφωνο και έχω συνέχεια αποσυνδέσεις, κάθε 5 λεπτά! Περίμεναν τόσους μήνες για να ανακαλύψουν ότι το πρόβλημα είναι στο καφάο, τόσο καιρό επέμεναν ότι το πρόβλημα είναι στην πολυκατοικία μου και ότι αν έρθουν θα πρέπει να τους πληρώσω 60Ε. Στα τσακίδια! Μπορώ κάπως να κινηθώ νομικά για να πάρω πίσω τα λεφτά μου γι αυτούς τους μήνες που εγώ τους πλήρωνα κανονικά;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα