scrooge Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 >*o ote ekpaideuei pontikia gia na trwn tis ines tis 4thnet quote απο φιλη μου μετα απο συζητηση στο msn για το αισχος της forthnet:p
antonl Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 >*o ote ekpaideuei pontikia gia na trwn tis ines tis 4thnet quote απο φιλη μου μετα απο συζητηση στο msn για το αισχος της forthnet:p lol Χμμμ...
xavier Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 εχει 3 μερες τωρα που δεν μπορω να μπω στο τορρεντλιντς, δοκιμασα με προξι και το λογκ ιν λειτουργει κανονικα(ετσι και αλλιως ειχα καλο ρατιο, δεν παιζει να με μπαναραν), το θεμα ειναι πως ακομα και αν βαλω τα τορρεντ(μεσω προξι), τα αρχεια δεν κατεβαινουν. Δεν εχω συναντησει προβλημα με καποιο αλλο σαιτ ειτε απο ελλαδα ή εξωτερικο. Ξερει κανεις τιποτα αν η φορθνετ μου μπλοκαρε το συγκεκριμενο domain? edit ουτε στο sub4free μπαινει και αυτο λειτουργει κανονικα με προξι... τι παιζει?τιποτα με τη dns?
antonl Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Αν βγάλεις το "ν" απ τ όνομα, επιβεβαιώνω πως δεν μπλόκαραν το συγκεκριμένο domain.
hostolis Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 τορρεντλιτς τελεια οργκ μπαίνω κανονικά... Σήμερα κατέβασα κιολας απο εκει όταν επανήλθε το ιντερνετ.
hammerd Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 ρε παιδια ακομα σερνεται ! τι γινεται ????
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 cough cough, απαγορεύεται η αναφορά ονόματος private/public tracker
hammerd Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 δεν μπορω να δω ουτε ενα βιντεακι στο youtube..
Salvation Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Εμένα αντιθέτως φυσάει! Από πού είσαι;
hammerd Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 ωχ απο οτι ειδα κανουν εργασιες σε 3 λεπτα απο τωρα μεχρι το πρωι..παω για υπνο..τα λεμε παιδες !
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 δυστυχώς η Θεσσαλονίκη είναι σε καλύτερη μοίρα από την Αθήνα...
nick#18 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Επικρατει ενας θανατος στις γραμμες σας τωρα μηπως? γιατι η δικια μου ειναι.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα