GeorgT. Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Μηπως η 4νετ μας φερνει το νετ με φορτηγά (γιαυτο κ ειναι τόσο αργό) οπότε ξέμειναν με την απεργία! :lol: (λεμε καμια λ@λ@κια να περάσει η ωρα)
Themos3 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Αληθεια αν στον επομενο λογαριασμο τους πω οτι εχω ενα θεματακι και δε μπορω να τους πληρωσω θα κανουν υπομονη οι ιδιοι?
scrooge Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 εφτιαξε. καντε ενα On off το ρουτερ να παρετε αλλη ip.
computeras13 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Και με restart το router εμένα δεν δουλεύει... Τα έργα του μετρό μέσα...
hammerd Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 παιδια δεν εχει φτιαξει ακομα τουλαχιστον εδω στην Αγια Παρασκευη..σερνεται οσο δεν παει !
GeorgT. Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Παπαλα κ σε μενα!! Δεν πιστευω να εχει σχεσει με το μετρο computeras13 γιατι το πρόβλημα ειναι πιο γενικό!
corsakias Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 ειπα και γω!!! Χαλασε το πιτσι μου! Σερνεται εκνευριστηκα αυτή τι στιγμή και ανοιγουν ελαχιστες σελιδες!!
GeorgT. Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Ανακοίνωση υπηρεσιών internet & τηλεφωνίας 22/09/2010 Την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου από τις 12:10 μ.μ., τομή των οπτικών ινών μεταξύ Καλοχωρίου και Λέοντος Σοφού επηρεάζει τις υπηρεσίες internet οικιακών και εταιρικών πελατών, συνδρομητών του ιδιόκτητου δικτύου Forthnet στη Βόρεια Ελλάδα. Θα ακολουθήσει σύντομα νεώτερη ανακοίνωση. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση. http://www.forthnet.gr/templates/corporatePrPostingView.aspx?p=302044
antonl Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Απίστευτο. Κόπηκαν οι οπτικές ίνες. Πώς κι έτσι; Πρέπει να ναι ο μοναδικός ISP που χει ίνες από πλαστελίνη. Ή τόσους ανταγωνιστές που τον μισούν θανάσιμα.
Salvation Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Αυτές οι οπτικές ίνες από χαρτί είναι ρε φούστη μου και κόβονται συνέχεια;
hammerd Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 ναι ρε συ ! πως διαολο ? πρωτη φορα και για την forthnet ! οχι θα την γλιτωνε ! ---------- Προσθήκη στις 16:14 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:14 ---------- καλα εχει να παει κοσμος στον οτε...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 υπαρχει θεματακι με αθηνα θεσ/νικη.τωρα σιγα σιγα αρχιζει να παιζει καλυτερα.αλλα ακομα δεν εχει φτιαχτει το προβλημα.οποτε υπομονη http://smoke.narfhosting.net/cgi-bin/smokeping.cgi?target=Forthnet μόνο Αθήνα-Θεσσαλονίκη? έχουν πέσει και κάμποσα κυκλώματα με εξωτερικό (τρία Tiscali)...
Dr.Stam Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Έχω μια απορία.. Εντάξει, κόπηκαν οι οπτικές ίνες, αλλά γιατί αφού η πλειοψηφία των σελίδων δεν ανοίγουν, κάποιες λίγες όπως το Insomnia ανοίγουν??
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 γιατί το Insomnia hostάρεται από τη Forthnet, αν έχει πρόβλημα όμως το Αθήνα-Θεσσαλονίκη αυτοί που είναι Β.Ελλάδα θα έχουν προβλήματα και με το Insomnia γιατί οι servers είναι Αθήνα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα