Kikler1988 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 πηγα να κανω αιτηση χωρις να εχω γραμη οτε και μου ειπαν οτι δεν θα γινει ποτε..... και οτι πρεπει να βαλω πρωτα γραμη απο τον οτε και μετα να το κοψω.(το σπιτι ειχε πριν τηλεφωνο)
Xristaras12 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 πηγα να κανω αιτηση χωρις να εχω γραμη οτε και μου ειπαν οτι δεν θα γινει ποτε..... και οτι πρεπει να βαλω πρωτα γραμη απο τον οτε και μετα να το κοψω.(το σπιτι ειχε πριν τηλεφωνο) ελεος δηλαδη.Πριν 2 μηνες συγγενης μου εκανε αιτηση χωρις να εχει καν νουμερο το σπιτι και του εδωσαν εκεινοι
xolloth Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 εχει γινει καθημερινη συνηθεια,καθημερινα εκει γυρω στις 4.30 το απογευμα αρχιζει το παρτυ. δεν καταλαβαινουν τιποτα και εμεις βαρεθηκαμε να τους "ενοχλουμε" γιατι καταλαβαμε οτι απο το ενα αυτι μπαινουν και απο το αλλο βγαινουν.
salida Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Εγώ λέω να μαζευτούμε καμιά 10αριά άτομα, και να κανονίσουμε να διακόψουμε συνδέσεις ταυτοχρόνος ο ένας μετά τον άλλον. Όχι οτι θα κερδίσουμε τίποτα, απλά θα γελάσουμε λίγο...
chill Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Εντάξει θα γελάσουμε για 10 λεπτά.....αυτοί γελάνε μαζί μας χρόνια και τους πληρώνουμε κιόλας. Έχουμε ηττηθεί (και) στον τομέα "γέλιο" δυστυχώς. Δεν μου λέτε υπάρχει πρόγραμμα του OΤΕ αντίστοιχο με το 2play? Και αν ναι πόσο στοιχίζει?
maletianoi Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 ρε παιδια αυτη η κατασταση δεν εχει οριο..αρχειο 160 μβ κατεβαινει 2 ωρες..θα τους ξεχεσω αυριο
Dropsreef Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 όπως τα λεει ο τίτλος του topic:Forthnet ADSL έλεος. Είχαμε το Σαββατο τις ομορφιές απο τις 17:00- 0:00 και απο εκείνη την στιγμή και μετά με έχει τρελάνει είτε στις αποσυνδέσεις είτε σε πολυ χαμηλές ταχύτητες....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν μου λέτε υπάρχει πρόγραμμα του OΤΕ αντίστοιχο με το 2play? Και αν ναι πόσο στοιχίζει? 45.50, χωρίς διεθνής κλήσεις και χωρίς ψηφιακές ευκολίες (πχ αναγνώριση κλήσης), αυτά τα χρεώνουν extra
bigsmall Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 45.50, χωρίς διεθνής κλήσεις και χωρίς ψηφιακές ευκολίες (πχ αναγνώριση κλήσης), αυτά τα χρεώνουν extra Άλλοι από εκεί χρεώνουν την αναγνώριση. Πανηγύρι χώρα είμαστε
GeorgT. Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Και ξαφνικά μου ανοίγει μονο το Insomnia κ λίγα ακόμα sites με χίλια ζόρια! Βασικα πρεπει να είναι νεα πατέντα της 4νετ!
Silvershot Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Και ξαφνικά μου ανοίγει μονο το Insomnia κ λίγα ακόμα sites με χίλια ζόρια! Βασικα πρεπει να είναι νεα πατέντα της 4νετ! ναι ρε φιλε.. και μενα! τι στο καλο φταιει?????????
GeorgT. Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Πολυ γέλιο ψάχνω να δω βρω sites που ανοίγουν! Κατάφερα το μετεο + ενα ΠΑΟΚτσηδικο ειδησεογραφικό κ το site της 4νετ οπου έψαξα την ανακοίνωση για εργασίες αλλα δεν δίνει τίποτα για έμενα (θεσσαλονικη) σήμερα!
venejo Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Εμένα πάντος τώρα, φτου-φτου, τα ανοιγει όλα....!!
scrooge Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 δεν ανοιγει τιποτα. κλεβω απο τον ΟΤΕ του γειτονα τωρα. το πραμα εχει καταντησει αηδια, θελω να παω στον ΟΤΕ αλλα σκεφτομαι τα λεφτα.
Salvation Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Έχετε και άλλοι πρόβλημα στη Θεσσαλονίκη; Ίσα που μπαίνω στο insomnia. Ότι ναναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα