Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 2 PC (λογικά και 3ο για home/file server)+οθόνες και είμαι της άποψης του να παίρνουμε κάτι καλό στο θέμα του UPS
Heatspreader Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Καλά μη χαλάσουμε το Thread τώρα, αλλά από τότε με τον κεραυνό αναθεώρησα.
thes1os Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) και τούτο εδώ τί ειναι ρε παιδιά? Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2010 από thes1os
antonl Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Worst γραμμή ever; Κάτι σα gap θα λεγα αλλά ας πει και κανείς άλλος.
hammerd Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 και μετα παραπονιομαστε εμεις εδω αθηνα..δεν εχω δει χειροτερο γρσφημα..
invisiblesurfer Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Το ξερετε οτι στη Γερμανια κατεβαζουν σταθερα με 10mbps ? Και αν τολμησει ο provider να κανει καποια μαλακια με τη γραμμη τον γαμ και η ρυθμιστικη αρχη και ο πελατης, στον οποιον και διδεται αποζημειωση? Εμεις γιατι εχουμε συνηθησει σε τοσο ΕΛΕΪΝΑ επιπεδα υπηρεσιων?
thes1os Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) τώρα δηλαδή εγώ είμαι για να το στείλω στη Forthnet ή μήπως το γράφημα είναι έτσι γιατί έχω χαμηλό συντονισμό? Δεν ξέρω τι βλέπω, ρωτάω... Να κάνω και ένα τεστ μόνο με το router στην μπρίζα, χωρίς τηλέφωνο και spliter και ββλέπουμε.... (Αν πλήρώσω εγώ λογαριασμό ξανα ...) ----------------edit: Λοιπόν, έβγαλα τα πάντα απο μπρίζες και άφησα μόνο το router πάνω στη μπρίζα τηλεφώνου και έκανα και reboot. Τα αποτελέσματα είναι χειρότερα και ιδού.... Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2010 από thes1os
hammerd Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 καλα παιδια πριν 5 λεπτα μου στειλαν μυν οτι ολα οκ με συνδεση !! ιδου..! ΠΡΙΝ ΜΕΤΑ Εγω προσωπικα θα κανω μαλλον πολυ καιρο να ξαναπω κακη κουβεντα για την forthnet !
antonl Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 καλα παιδια πριν 5 λεπτα μου στειλαν μυν οτι ολα οκ με συνδεση !! ιδου..! ΠΡΙΝ ΜΕΤΑ Εγω προσωπικα θα κανω μαλλον πολυ καιρο να ξαναπω κακη κουβεντα για την forthnet ! Αγκρμφ
hammerd Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 εχω τρελαθει τωρα και ανεβασω ολα τα σπιντομετρα λολ !! πρωτη φορα βλεπω στο παραπανω να πιανω την μεγιστη θεωρητικη συμφωνα με το adslgr !
antonl Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Σύμφωνα με τα SS σου, έχεις 20.5 Attenuation. 19.5 έχω εγώ !$#@.
hammerd Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 ωχ ναι λαλακια..ειπα και γω..τι εγινε ? αχαχαχαχαχα το διωρθωνω..σορρυ..
IMAndreas Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Καλημέρα παιδιά... μόλις το έκανα και εγώ.... σαν "γιατροί" τι βλέπετε στην ακτινογραφία??
hammerd Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 ενταξει...με 20,5 απλα ξεπερναω την μεγιστη θεωρητικη του adslgr ! loooooooool ! ---------- Προσθήκη στις 12:48 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:47 ---------- Καλημέρα παιδιά...μόλις το έκανα και εγώ.... σαν "γιατροί" τι βλέπετε στην ακτινογραφία?? βλεπω κατι σαν gap στο τελος αλλα δεν μπορω να πω με σιγουρια, ας μιλησουν οι πιο εμπειροι..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα