Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι να πω... Κάθε τρεις και λίγο τα ίδια... Είπαμε να συμβεί μια δύο φορές...! Αυτό πλέον καταντά αηδία. Και Πειραιά σέρνεται.

• Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Τι να πω... Κάθε τρεις και λίγο τα ίδια... Είπαμε να συμβεί μια δύο φορές...! Αυτό πλέον καταντά αηδία. Και Πειραιά σέρνεται.

Δημοσ.

Ρε μαγκες εκει στην 4ΝΕΤ Β Α Ρ Ε Θ Η Κ Α Μ Ε

σας παρακαλω..ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

καθε 2 μερες τα ιδια !!

Δημοσ.

Ρε μαγκες εκει στην 4ΝΕΤ Β Α Ρ Ε Θ Η Κ Α Μ Ε

σας παρακαλω..ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

καθε 2 μερες τα ιδια !!

• Super Moderators
Δημοσ.

αυτές έχουν ανακοινωθεί από τις 28/07/2010 http://www.forthnet.gr/templates/corporatePrPostingView.aspx?p=298124

υποτίθεται ότι απόψε είναι το τελευταίο μου βράδυ με Forthnet μετά από 3 σερί χρόνια, για να δούμε θα ενεργοποιηθώ αύριο On Telecoms...?

• Super Moderators
Δημοσ.

αυτές έχουν ανακοινωθεί από τις 28/07/2010 http://www.forthnet.gr/templates/corporatePrPostingView.aspx?p=298124

υποτίθεται ότι απόψε είναι το τελευταίο μου βράδυ με Forthnet μετά από 3 σερί χρόνια, για να δούμε θα ενεργοποιηθώ αύριο On Telecoms...?

Δημοσ.

Ναι αυτό είναι το θέμα ότι συνέχεια έχουν εργασίες ανακοινωμένες ή όχι και το σύμπαν να μην πω. Δεν είναι βιολί αυτό τώρα. Ας τις ξεκινάνε απο τις 03:00 που οι πολλοί το έχουν κλείσει...

Δημοσ.

Ναι αυτό είναι το θέμα ότι συνέχεια έχουν εργασίες ανακοινωμένες ή όχι και το σύμπαν να μην πω. Δεν είναι βιολί αυτό τώρα. Ας τις ξεκινάνε απο τις 03:00 που οι πολλοί το έχουν κλείσει...

Δημοσ.

Ποιες εργασεις ρε παιδια?καθε βραδυ δεν φορτωνει βιντεο στο youtube,ευτυχως που ανοιγουν και οι σελιδες.Του εχω παρει ενα σωρο τηλεφωνα αλλα περα βρεχει.

Δημοσ.

Ποιες εργασεις ρε παιδια?καθε βραδυ δεν φορτωνει βιντεο στο youtube,ευτυχως που ανοιγουν και οι σελιδες.Του εχω παρει ενα σωρο τηλεφωνα αλλα περα βρεχει.

• Super Moderators
Δημοσ.

ελάχιστες προγραμματισμένες εργάσιες ανακοινώνουν που θα επηρεάσουν διεθνή κίνηση internet όλων των συνδρομητών...

άλλες φορές μπορεί να είναι πρόβληματα, αλλά σήμερα είναι καλυμμένοι κανονικότατα :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...