zatoichi Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 οντως σερνετε απο την προηγουμενη βδομαδα αλα το καλο ειναι πως ποτε δεν εχο μηνει απο internet μερικα dc τροω αλα εχω παντα internet σε αντιθεση με conex που με ειχανε αφησει χωρις Internet 3 φορες 7 μερες-3 μερες κ1 μηνα το τρελο στον ενα μηνα ηταν πως δεν ειχα ουτε τηλεφωνο οχι το το εκανα use το σταθερο αλα θελανε να τους πληρωσω παγειο κ ιντερνετ ενα δεν ειχα ενα μηνα δεν τα δωσα ποτε πλα αλαξα ετερια κ βεβαια με @@@@ γιατι κανανε 3 μηνες να με δωσουνε στην forthnet .δεν τρεχει που σερνετε για μενα προσωπικα μετα απο αυτα που τραβηξα (κ δουλευω δευτερη δουλι απο μεσο internet) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 άλλη όμως η μεμονωμένη περίπτωση που είχες με conn-x και άλλο τώρα που το τράβανε (για άλλη μια φορά) ΟΛΟΙ οι συνδρομητές της Forthnet... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
joker80 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 :cry::cry: :devil: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 καταλαβαιτε ενα πραγμα.η οπτικη ινα περναει απο οπουδηποτε και δεν φταιει η καθε forthnet που κοβεται.λες δεν ξερουν τι να κανουν να κοβουν οπτικες?οποτε τι θα κοπει ποτε κοβεται και γιατι κοβεται εφοσον στην ελλαδα ο καθενας κανει οτι θελει θα ειναι καθημερινο.εδω φτιαξαν γκαραζ στην νεα σμυρνη και εκοψαν απειρα καλωδια.εδω καθε δυο μερες υπαρχει και καλωδιακη βλαβη του οτε σε καποια περιοχη επειδη καποιος εκοψε κατι.οποτε δεν υπαρχει φτιαχνεις δικτυο η τετοια.οποτε ας σκεφτομαστε λιγακι τι λεμε πριν το πουμε .οσο για τον φιλο απο πανω λογικο οτι στο κλεισαν.ο αλλος εχει να σηκωσει 30000 τηλεφωνα και να πει γιατι δεν παιζει κατι και αν απο τον καθενα ακουει βρισιδι τοτε καληνυχτα.αλλα δυστυχως στην ελλαδα για να καταλαβεις την θεση καποιου πρεπει να δουλεψεις εκει.αν πας να δουλεψεις εκει και σε παιρνουν τοσα ατομα και σε βριζουν οχι απλα θα το κλεινες.και το λεω επειδη εχω κανει και εγω τετοια δουλεια και ο ελληνας ειναι παντα ελληνας.αμα βρισει νομιζει οτι ξαφνικα θα παιξει η οπτικη ινα.αλλα το μην κανεις οτι δεν θες να σου κανουν δεν φτιαχτηκε για την ελλαδα.τι θα πει η εκφραση.κοβετε την οπτικη ινα.εμ τι να κανουμε σημερα ας κοψουμε μια οπτικη ετσι να μας παιρνει ο κοσμος τηλ.thesh η μια αποκατασταση απο την αλλη δεν εχουν καποια σχεση στο ποση ωρα θα παρει για να φτιαχτει.τα ξερεις αυτα να λεγα οτι δεν τα ξερεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 εγώ δεν καταλαβαίνω πως κόβονται ΜΟΝΟ της Forthnet και όχι άλλων παρόχων τόσο συχνά, με αποτέλεσμα να υπάρχει πανελλαδικά πρόβλημα και όχι κάποιο μεμονωμένο... διαβάζω και τα forums της HOL/Netone/Tellas/OTE στο adslgr, αυτό με τις οπτικές είναι προνόμιο της Forthnet... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Τι μην τρελενόμαστε ..... το κέρατό μου!?!?!Ελειπα για σπουδές 9 μήνες στην Αμερική και εκεί πλήρωνα 25 δολλάρια για 4Mbit και δεν είχα ούτε ένα δευτερόλεπτο κομμένο internet και πάντα σταθερές ταχύτητες και όλα καλά... Και έρχομαι στο μπανανιστάν εδώ και είναι λες και προσπαθώ να συνδεθώ από καμια τριτοκοσμική χώρα... Τι πάει να πει κόπηκε η οπτική ίνα ρε ηλίθιοι; Τι ειναι και κόπηκε?! Και έστω κόπηκε, να είχατε φροντίσει να έχετε εναλλακτικούς τρόπους διασύνδεσης σκατόζωα που σας πληρώνουμε και μας κάνετε και οτι θέλετε! Δεν παω να ξαναφύγω καλύτερα και να μην ξαναγυρίσω, δεν πρόλαβα να πατήσω το πόδι μου εδώ και με πιάσαν τα νεύρα μου! βρηκες και εσυ να συγκρινεις χωρες τωρα.να ηταν μονο το ιντερνετ η διαφορα μας?μαλλον δνε εχεις καταλαβει οτι εισαι στην ελλαδα.συγκρινεις εξωτερικο με εδω και περιμενεις να υπαρχουν και backup του backup.οσο για την οπτικη ινα τι τι ειναι και κοπηκε?πολυ πιο ευαισθητα απο τον χαλκο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisga Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 εγώ δεν καταλαβαίνω πως κόβονται ΜΟΝΟ της Forthnet και όχι άλλων παρόχων τόσο συχνά, με αποτέλεσμα να υπάρχει πανελλαδικά πρόβλημα και όχι κάποιο μεμονωμένο... διαβάζω και τα forums της HOL/Netone/Tellas/OTE στο adslgr, αυτό με τις οπτικές είναι προνόμιο της Forthnet... :lol: αντι να χαιρεστε που ειστε προνομιουχοι, γκρινιαζεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 pouline, κανα ινσάηντ για το πότε θα ισιώσει έχεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 λογικά μέχρι το βράδυ θα έχει φτιάξει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Radiatedsoul Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Ευτυχως βρηκα αυτο το thread που εχετε και εσεις προβλημα γιατι νομιζα οτι ηταν μονο το δικο μου!! Εδω και κατι βδομαδες, κατα το βραδακι τρωω disconnect πανω στο disconnect, για καμια ωρα και αυτο ειναι πολυ εκνευριστικο. Χτες μετα απο μια ωρα εφτιαξε μονο του ευτυχως γιατι θα επαιρνα τηλεφωνο επιτοπου να κοψω την forthnet. Πριν μια βδομαδα τα ιδια, κοπηκε λεει καποιο καλωδιο στην βορεια ελλαδα και επιρεαζει ολο το δικτυο, ετσι μου ειχαν πει στο 13831 που ειχα παρει. Εγω ρε παιδια πριν ειχα ON και δεν ετρωγα ποτε disconnect, εδω και κανα μηνα εβαλα forthnet και εχω παθει τα παντα μιλαμε. Το μονο καλο που εχει η fothnet σε συγκριση με την ON που ειχα ειναι οτι στα παιχνιδια εχω ping 80, ενω στο ιδιο παιχνιδι με ON ειχα 280+ Αν ομως συνεχιστουν τα disconnects θα αλλαξω παλι σε ΟΝ, η κατασταση ειναι τραγικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 http://www.forthnet.gr/templates/corporatePrPostingView.aspx?p=298894 ρε σεις η Αθήνα είναι στη Βόρεια Ελλάδα ή κάνω λάθος? Το μονο καλο που εχει η fothnet σε συγκριση με την ON που ειχα ειναι οτι στα παιχνιδια εχω ping 80, ενω στο ιδιο παιχνιδι με ON ειχα 280+ για ποια παιχνίδια λες? γιατί η On κανονικά έχει καλύτερα pings από Forthnet... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
androu Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 και νότια Ελλάδα υπάρχει πρόβλημα όπως υπήρχε και την περασμένη βδομάδα !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Αιγαλεω ,κατι παει να γινει τωρα.Παντως το msn δεν λεει να μπει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 έφτιαξε πλέον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barman Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Εγω λεω να παω προς Wind Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα