Heatspreader Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Τον πελάτη της Forthnet δεν τον απασχολεί όμως αυτό. Φταίει αυτός που πληρώνω. Δηλαδή αν δεν έχω λεφτά να πληρώσω, θα πουν ότι φταίει το αφεντικό μου ή η εταιρία που δουλεύω που κάνω περικοπές με πρόφαση και καλά τη κρίση?
poulinos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Τον πελάτη της Forthnet δεν τον απασχολεί όμως αυτό.Φταίει αυτός που πληρώνω. Δηλαδή αν δεν έχω λεφτά να πληρώσω, θα πουν ότι φταίει το αφεντικό μου ή η εταιρία που δουλεύω που κάνω περικοπές με πρόφαση και καλά τη κρίση? οταν παιρνεις adsl υπογραφεις χαρτι που δεν σου εγγυαται οτι θα παιζει συνεχεια.αμα θες να παιζεις συνεχεια πας δινεις 1000 ευρω παιρνεις μισθωμενη και κοβουν τον .... τους να στην φτιαξουν.απο εκει και περα οτι κοβονται οπτικες δεν ειναι παραλογο αφου ο καθενας σκαβει οπου να νε.
Heatspreader Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 οταν παιρνεις adsl υπογραφεις χαρτι που δεν σου εγγυαται οτι θα παιζει συνεχεια. 1) Αλήθεια? Πως ακριβώς το αναφέρει αυτό? 2) Έχω αναφέρει πολλές φορές ότι οι νόμοι είναι πάντα υπέρ των "μεγάλων" και σπάνια υπέρ του πελάτη, οπότε δεν έχει σημασία τι υπογράφεις. Τουλάχιστον για τη κουβέντα που έχουμε στα Forums, που κοιτάμε το δίκαιο και τις απόψεις των μελών. Αν είναι να κοιτάμε τα συμβόλαια, να μη κουβεντιάζουμε τίποτα. Το συμβόλαιο λέει αυτό και τέρμα. Υπογράφεις ή δέχεσαι πάντα είτε είναι συμβόλαιο κινητού, είτε εγγραφή σε Forum, είτε Install παιχνιδιού, κλπ, ώστε να είναι καλυμμένος από όλες τις μεριές αυτός που έφτιαξε τους όρους. Φυσικά και τους δέχεσαι ώστε να χρησιμοποιήσεις τελικά την υπηρεσία. Θα μου πεις όμως τώρα, ότι αν το δω ανθρώπινα και λογικά, φταίει ο OTE. Ωραία, ελπίζω αν τύχει και δεν έχω να πληρώσω τον λογαριασμό μου, να μου κάνουν κάποια διευκόλυνση και να δώσουν μία μικρή παράταση μέχρι τη διακοπή. Δεν μίλησα για τις κομμένες οπτικές ίνες συγκεκριμένα, αλλά όπως είπα και πιο πριν δεν με απασχολεί τι τρόπο πρέπει να βρουν για να έχουν καλές υπηρεσίες. Δεν είμαι υποχρεωμένος να ξέρω καν πως έρχεται το σήμα στο σπίτι μου. Τι είναι η οπτική ίνα? Κόπηκε? Να τη δέσουν... Βέβαια η Forthnet δεν είναι τόσο τυπική, έχει θεωρώ μία ανθρωπιά προς τους πελάτες. Είμαι και εγώ πιο χαλαρός, ειδικά τον τελευταίο καιρό με τα προβλήματα που είχα μαζί με την αντιμετώπιση που είχα. Δεν έχω παράπονο. Ελπίζω και εύχομαι τα καλύτερα. Γενικότερα όμως όσον αφορά εταιρίες παροχής τέτοιων υπηρεσιών, η άποψη μου είναι σταθερή!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Super Moderators Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Γενικότερα από τη στιγμή που ο ΟΤΕ έχει μεγάλο κομματι της υποδομής φταίει πολλες φορές και αυτός... το κομμάτι της υποδομής που είχε πρόβλημα σήμερα δεν είχε σχέση με τον ΟΤΕ, ήταν ιδιόκτητο...
poulinos Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 ειτε ειναι ιδιοκτυτο ειτε οχι εσυ δεν μπορεις να ξερεις ποτε θα σου κοψουν οπτικη ινα επειδη πχ ο αλλος σκαβει στον γαμο του καραγκιοζη.και πχ αλλες φορες που μπορει μια οπτικη ινα να εχει θεμα δεν σημαινει οτι αυτην την οπτικη την περασε η forthnet και η καθε forthnet.αγορασμενη ενοικιασμενη καποιος τριτος μπορει να ειναι υπευθυνος.ειναι σαν να λες τωρα στον οτε.ρε οτε γιατι δεν παιζει η γραμμη μου.αφου πχ περασε ο αλλος το φυσικο αεριο και στα εκοψε ολα πως να παιξει?ο οτε φταιει εκει?για το που το λεει αυτο μπορεις να το δεις στην συμβαση.
orotoi Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Τι είναι η οπτική ίνα? Κόπηκε? Να τη δέσουν... ή να την κολλήσουν με σελοτέϊπ Ντάξει μερικές φορές υπάρχουν και προβλήματα που είναι περα του ελέγχου τους.. Ακόμα κι αυτό όμως αμα το πας 2-3 βήματα παραπέρα θα καταλήξουμε οτι είναι λόγω της γενικότερης ανοργανωσιάς και σαπίλας του "κρατικού μηχανισμού¨ (sic). Anyway.. άλλο ήθελα να ρωτήσω.. Σκεφτόμουν απο Σεπτέμβρη-Οκτώβρη να πάω φορ8νετ.. (τώρα είμαι χολ). Δε ξέρω.. όσο με θυμάμαι (στο ιντερνετ) πάντα τη συμπαθούσα.. Διαβάζοντας 3-4 τελευταίες σελίδες με κάνει να το σκέφτομαι.. Θα μου πείς και ποιος provider δεν έχει τα κολληματάκια του.. Τι λέτε? ΥΓ. Πάντως πολύ γελάω με τις κακόμοιρες τις τηλεφωνήτριες που με παίρνουν τηλ για να βάλω φορθ.. και προσπαθούν να με πεισουν οτι είναι δικές τους οι γραμμές. Να της λέω προχθές μα δεν είναι έτσι όπως μου λές απο το κέντρο μέχρι το σπίτι μου είναι του ΟΤΕ.. "Οχι οχι.. έχουμε δικό μας δίκτυο πλέον.." ΧΑΑΧΑΑ
Sreak Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Εγώ σου λέω να βάλεις forthnet. Είναι ο τρίτος πάροχος που έχω αλλάξει και είναι ο μόνος που έχω ηρεμήσει. Οταν θα βρω λίγο παραπάνω χρόνο θα αναφέρω και την εμπειρία μου από HOL (θελω καμιά σελίδα). + οτι τωρα εχω βαλει και την προσφορα με τη nova
orotoi Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 καλά δε με πολυ νοιάζει η νοβα.. βασικά δε με νοιάζει καθόλου, μπάλα δε βλέπω, ταινίες μου φέρνει ένας θειός μου απ τα ξένα, εκτός ισως αν δίνουν με κανα 5ευρω μόνο κανάλια με ντοκιμαντέρ (πλάκα πλάκα καλη φάση θα ταν να κάναν τέτοια πακέτα..) thanx.. Σε ενα άλλο θρίντ πήρε το μάτι μου κάτι για συγχώνευση hol-forthnet.. παίζει αυτό επίσημα ή είναι ράδιο-κανάκης?
nick#18 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Αν με hol εισαι μια χαρα ποιος ο λογος να αλαξεις και αυτο περι συγχωνευσης των 2 εταιριων δε νομιζω να υσχιει...το μονο που καναν ηταν να "ενωθουν" τα δυκτια τους στο aix
orotoi Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 το μονο που καναν ηταν να "ενωθουν" τα δυκτια τους στο aix πρόσφατα νέα ;-ρ Έλεγα για φορθ γιατι για 24αρα χολ δεν εχω ακούσει εδω που μαι κατι καλο.. για φορθ βέβαια δεν εχω ακούσει τπτ..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Super Moderators Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 (επεξεργασμένο) Σε ενα άλλο θρίντ πήρε το μάτι μου κάτι για συγχώνευση hol-forthnet.. παίζει αυτό επίσημα ή είναι ράδιο-κανάκης? ράδιο κανάκης όπως είπες και εσύ, το έχουν διαψεύσει και οι 2 πλευρές το μονο που καναν ηταν να "ενωθουν" τα δυκτια τους στο aix δεν ενώθηκαν μέσω GRIX αλλά με private peering... Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2010 από ThReSh
Sreak Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Νομίζω πως η forthnet είναι μεγαλύτερη εταιρία από τη HOL και δεν ξέρω αν θα τη συνέφερε η ένωση. Θα μου πεις τώρα εξαρτάται από το negotiation. Παντως νομίζω η forthnet εφερε το ιντερνετ στην ελλαδα και σε ενδεχόμενη συγχώνευση θα έπρεπε να παραμείνει το δικό της όνομα Να μην αλλάζουμε και ονομασία παρόχου δεν ενώθηκαν μέσω GRIX αλλά με private peering... ThReSh++
nick#18 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 δεν ενώθηκαν μέσω GRIX αλλά με private peering... Λεπτομεεριες μωρε...:-D Sorry για την λαθος πληροφοριση
orotoi Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 ίδιες εποχές ήταν και οι 2 μωρέ νταξει.. ιδια τεχνογνωσία πανω κάτω έχουν (με ενα κάποιο προβάδισμα η φορθνετ κατ 'εμε). Τότε που παιζε και η κομπιουλινκ ε.. πςς..
poulinos Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 compuling ?στο τελος θα ακουσουμε και για τιν Intraconnect πως λεγοταν η πρωτη εταιρεια που δηθεν σου εβαζε adsl:P. και η xtreme ποου δινε δωρεαν dial up:P
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα