Προς το περιεχόμενο

Forthnet ADSL - Ελεος!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Πως γίνεται ο μέγιστος συγχρονισμός που μπορεί να πιάσει η γραμμή μου να είναι μικρότερος από αυτόν που πιάνει κανονικά?

Αυτές τις μέρες είναι πολύ καλό το Internet. Ελπίζω να το έφτιαξαν και να μην είναι τυχαίο.

Δεν με έχουν πάρει τηλέφωνο που μου είπαν, οπότε ελπίζω να έκαναν τις απαραίτητες ενέργειες.

γινεται οταν πεσει το margin χαμηλα να βλεπεις το attainable λιγοτερο απο το data rate.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Super Moderators
Γενικότερα μου αρέσει που βγάζει και ανακοινώνσεις και το παλεύει για ενημέρωση.

Βρήκα αυτό http://www.forthnet.gr/templates/corporatePrPostingView.aspx?p=298102 μήπως σας πιάνουν οι τεχνικές εργασίες?

@@ ενημερώσεις βγάζει, δύσκολα θα παραδεχτούν πρόβλημα/βλάβη και ας βλέπουν ότι έχει πάρει φωτιά το τηλεφωνικό κέντρο...

όχι δεν ήταν τεχνικές εργασίες, ήταν ξεκάθαρο πρόβλημα που ταλαιπωρούσε όλους τους συνδρομητές της στην Ελλάδα...

εχει κοπει οπτικη ινα thresh δεν ειπαν βλακειες.ετσι στα καλα καθουμενα δεν μειωνεται το bandwidth.kai to προβλημα εχει λυθει εδω και καμια ωρα περιπου

• Super Moderators

και κάθε μήνα κόβεται ε? γιατί STANDARD 1 φορά το μήνα ξεσκίζεται το σύμπαν έτσι για την παράδοση :P

και μόνο της Forthnet βέβαια όχι άλλων ISPs...

και κάθε μήνα κόβεται ε? γιατί STANDARD 1 φορά το μήνα ξεσκίζεται το σύμπαν έτσι για την παράδοση :P

και μόνο της Forthnet βέβαια όχι άλλων ISPs...

οταν οι περισσοτεροι εχουν μια εταιρεια ποιον θα ακουστουν ποιο πολυ τα παραπανω?της cyta Που εχει 10 ατομα στην ελλαδα?anyway δεν μπορω να γραψω κατι αλλο για xy λογους

• Super Moderators

ναι αλλά δεν μπορεί να διαβάζω μόνο για Forthnet και όχι για OTE/HOL/Tellas/OnTelecoms/Netone

και στο κάτω κάτω έπρεπε να έχουν και κάνα backup κύκλωμα της προκοπής, όχι να τραβάμε αυτά τα χάλια...άσε που βόρεια Ελλάδα είχαν πρόβλημα και με το τηλέφωνο σήμερα όχι μόνο Internet όπως εμείς Αθήνα

το backup το ξερεις οτι εξαρτατε απο το τι πεφτει και τι κινηση εχει αυτο πανω?συν οτι παιρνει καποιος adsl δεν παιρνει οπτικη ινα με την τρελλη την τιμη για να εχει και backup.

• Super Moderators

καλά δεν νομίζω ότι ζητάει κανείς σε τέτοιες περιπτώσεις να έχει backup η Forthnet και να του πηγαίνει full throughput όπως με το κανονικό κύκλωμα η σύνδεση, αλλά όχι και τα πρωινά χάλια που κόπηκε μέχρι και η τηλεφωνία στην βόρεια Ελλάδα...

καλά δεν νομίζω ότι ζητάει κανείς σε τέτοιες περιπτώσεις να έχει backup η Forthnet και να του πηγαίνει full throughput όπως με το κανονικό κύκλωμα η σύνδεση, αλλά όχι και τα πρωινά χάλια που κόπηκε μέχρι και η τηλεφωνία στην βόρεια Ελλάδα...

thresh πολλες φορες δεν ειναι ολα οπως φαινονται.και δεν σημαινει οτι οταν κοβεται οπτικη φταιει η ιδια η εταιρεια.τα υπολοιπα αμα θες prive.....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...