Προς το περιεχόμενο

Forthnet ADSL - Ελεος!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

To άλλο που σου λένε με τον τεχνικό, ότι δηλαδή ενδέχεται λόγω θορύβου της εσωτερικής γραμμής να έχεις πρόβλημα και αν τυχόν διαπιστωθεί κάτι τέτοιο θα χρεωθείτε για την επίσκεψη σας το έχουν πει;;;(Πάλι κορόιδα ψάχνουν)

Ναι, έτσι κάνουν.

Όποιος θέλει πληρώνει, όποιος θέλει δεν πληρώνει.

Εγώ πλέον αυτή τη τακτική ακολουθώ και τους το λέω κιόλας, τόσο σε Forthnet, όσο και σε Cosmote. Αν θέλουν να με πάνε στα δικαστήρια, no problem.

Ενώ για κανά μήνα που είμαι με Forthnet2play όλα ήταν εντάξει και τώρα έβγαλε πρόβλημα ακόμη και στον ήχο του τηλεφώνου. Άντε καλή αρχή κάναμε...

Μου το έκανε και εμένα αυτό, δεν ξέρω αν συμβαίνει ακόμα βέβαια. Το τηλέφωνο το χρησιμοποιεί περισσότερο η μητέρα μου.

Ακουγόταν ένας δυνατός ήχος όπως κάνουν τα "χιοανάκια" στη TV και άκουγες τον συνομιλητή σου, από πολύ μακριά.

Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα όμως γινόταν και με τον OTE. Και ναι έχω αλλάξει συσκευή και φίλτρα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Λοιπον για οσους ενδιαφερονται η μεταβαση μου στην ON ηταν απροβληματιστη. Ουτε καν ρουτερ αλλαξα ουτε τιποτα (αυτο της FN λειτουργει πανω αυτη τη στιγμη). Αυτοματα μπηκε αμεσως χωρις να πειραξω τιποτα. Απλα γυρισα στο σπιτι μου και ειχα παλι internet.

Και εμένα μια από τα ίδια. Εδώ και κάνα μήνα είμαι στην ΟΝ και όλα πάνε μια χαρά. Έχω επιλέξει ο ίδιος να είμαι σε DSL2 αντι για DSL2plus και κλειδωνω στα 8Μbps. Streaming, download & surf όλα πολύ καλά μέχρι στιγμής.

Επίσης και το online gaming( WoW) πολύ σταθερό και με 2 PC ταυτόχρονα (της συζυγου και το δικό μου).

Γενικά πολύ καλές εντυπώσεις ΄μέχρι ΄τωρα, σε μια περιοχή που είναι 2,7κμ από το αστικό κέντρο . . . ελπίζω να μείνει έτσι και ας μην κλειδώσω ποτέ στα 14 ή στα 18 . . .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε παιδιά, άλλος με τραγικά προβλήματα αυτές τις μέρες; Browsing με το ζόρι, ενώ στο Windows Live Mail δεν κατεβάζει καν τα νέα mails!

edit: Μετά από κανα μισάωρο που έπιασα γραμμή, "γενικό είναι το πρόβλημα" όμως με ενημέρωσαν.

Επεξ/σία από tonypapadovic

εγω συνεχιζω κανονικα να συγχρονιζω πλεον πανω απο 16mpbs υστερα απο κεινο το τηλεφωνημα που τους εκανα..

και μπορω να πω οτι εφτιαξε και αρκετα το Ping στα games !! καλα για disconnect ουτε λογος πλεον..δεν ξερω τι μαγικα κανανε..

• Super Moderators

Level3 & Tiscali σήμερα έχουν λιώσει, σέρνεται το σύμπαν με εξωτερικό, τα pings απλά ΤΡΑΓΙΚΑ ακόμα και με τις "καλές" IP Ranges της Forthnet

• Super Moderators

λένε ότι και καλά κόπηκε οπτική ίνα στη Μακεδονία...

να δω πόσες φορές θα χρησιμοποιήσουν αυτή την δικαιολογία...

77.48.xx.xx ειμαι κομπλε αυτη τη στιγμη (σχετικα παντα). Αλαξα αλλες 7 φορες και καμια δεν ηταν καλυτερη...ακομα και 194.χχ.χχ.χχ σκατα ηταν που πετυχα μια φορα...

• Super Moderators

όταν θα φτάσει ο Σεπτέμβρης εγώ ευτυχώς θα είμαι στην On Telecoms :P

---------- Post added at 13:12 ---------- Previous post was at 13:11 ----------

77.48.xx.xx ειμαι κομπλε αυτη τη στιγμη (σχετικα παντα). Αλαξα αλλες 7 φορες και καμια δεν ηταν καλυτερη...ακομα και 194.χχ.χχ.χχ σκατα ηταν που πετυχα μια φορα...

http://www.mangareader.net/ αυτό πόση ώρα σου παίρνει για να ανοίξει ΤΕΛΕΙΩΣ?

ούτε καν στο site της http://www.wind.com.gr/ δεν μπορώ να μπω...

Πανω απο 2 λεπτα..βαρεθηκα να μετραω :-( Χμμμμ πολυ καλο ip τελικα :lol: Παντος με αυτο εκανα δουλεια μου να απαντησω στα Happy bday @ fb και να δω και μερικα e-mail... με καποια αλλα ακομα και το google αργουσε :X

---------- Προσθήκη στις 13:19 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:18 ----------

Wind κανονικα..

Εγώ είμαι με 77.49.*. και δεν αντιμετοπίζω πρόβλημα. Να πω την αλήθεια έχω forthnet περίπου 1 χρόνο και δεν μου έχει τύχει να έχω ιδιαίτερα προβλήματα. Εχω περάσει από ON και HOL (που ακόμα και καλά χρωστάω λογαριασμούς αλλα ας μην το συζητήσουμε) και νομίζω με τη forthnet έχω βρει την υγειά μου.

Γενικότερα μου αρέσει που βγάζει και ανακοινώνσεις και το παλεύει για ενημέρωση.

Βρήκα αυτό http://www.forthnet.gr/templates/corporatePrPostingView.aspx?p=298102 μήπως σας πιάνουν οι τεχνικές εργασίες?

Τώρα και μια βδομάδα έχω αργό browsing. Στα speedtest είναι οκ αλλά σε sites Αμερικής... αφήστε το θέλει πολύ υπομονή να περιμένω να ανοίξουν. Είμαι στον Πόρο. Μάλλον έχει φουλάρει το Dslam και θέλει αναβάθμιση ή καμμιά γραμμή με εξωτερικό αλλά πότε θα γίνει αυτό;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...