Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 αν δεν αποκατασταθεί δεν πληρώνεις τπτ, φεύγεις και από την Forthnet χωρίς να πληρώσεις ρήτρα (σε περίπτωση που είσαι λιγότερο από χρόνο) και πας βουρ για ΟΤΕ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δεν έχω ρήτρα, φεύγω όποτε θέλω. Δεν θα πληρώσω τον τελευταίο λογαριασμό μάλλον. Θα δούμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Απο disconnects πως πατε? με εχει γα**** σημερα... :@ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 τπτ, rock stable όπως πάντα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Τωρα ειμαι οκ. Και απο ταχυτητα και απο σταθεροτητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Σοβαρα θελω να φυγω απο αυτον το ISP Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gherudos Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Ο ThreSh με μάτιασε!!! Από τις 15 του μήνα δεν έχω καθόλου τηλέφωνο και το ίντερνετ κόβεται συνέχεια και για κάποιες ώρες δεν συγχρονίζει. Πόσο τυχαίο είναι ρε παιδιά πέρυσι στις 15 του μήνα στο παλιό μου σπίτι να είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα; Τυχαίο; Δεν νομίζω! Το καλύτερο δεν σας το είπα όμως,οι κύριοι τεχνικοί δεν μπορούσαν να έρθουν παρά μόνο αύριο που εγώ φεύγω από Καβάλα και θα επιστρέψω το Σεπτέμβρη κι έτσι μου έκλεισαν ραντεβού για 1η Σεπτεμβρίου!!! Με ενημέρωσαν ότι πρόκειται για βραχυκύκλωμα στο βρόγχο, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να έρθει σπίτι μου εφόσον το πρόβλημα δεν ξεκινάει από το σπίτι μου αλλά από το DSLAM τους, απλά είναι ελεεινοί και μόλις περάσει το 12μηνο έφυγα και πάω για ΟΤΕ. Ποτέ ξανά! Με χάσανε για 2η φορά από πελάτη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisga Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 δευτερη φορα ρε φιλε??? τσ τσ τσ δεν κανουν τετοια λαθη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Εγώ βγήκα πραγματικά εκτός εαυτού σήμερα αφού από τις 7 του μήνα που ήρθε ο τεχνικός και είδαν το πρόβλημα, ακόμα και μετά από 20 μέρες σχεδόν συγχρόνισα στα 800kb, δηλαδή κάτω από 1Mbit. Πήρα τηλέφωνο και σχεδόν τσακώθηκα με τον υπάλληλο και μου έλεγε ότι δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο. Το μόνο που μπορεί να κάνει λέει είναι να επικοινωνήσει μαζί μου κάποιος υπεύθυνος. Πράγμα που έγινε. Με πήρε ένας πάρα πολύ ευγενικός κύριος, μιλήσαμε ωραία και καλά και μου είπε ότι ζητάει συγγνώμη και ότι δυστυχώς το θέμα κόλλησε στη μηχανογράφηση και γι' αυτό καθυστέρησε και τόσες μέρες. Μου είπε ότι θα το αναλάβει ο ίδιος γιατί ήδη έχει καθυστερήσει πάρα πολύ. Για να δούμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mac_addict Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Καλημέρα σε όλους, εδώ και 2 μέρες δεν έχω IP από την forthnet. Έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα? Επικοινώνησα με τους κυρίους του τεχνικού τμήματος αλλά άκρη δεν βγαίνει . . . Ευτυχώς που παραδέχονται ότι το πρόβλημα είναι δικό τους . . . πάλι καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Ευτυχώς που παραδέχονται ότι το πρόβλημα είναι δικό τους Γιατί νομίζω ότι έχουν ενεργοποιήσει mode του Style "ο γιατρός είπε να λέμε ναι"? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Ενταξι αλλα δε νομιζω να φταιει και ο συνδρομητης που δεν υπαρχει διαθεσιμη ip... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Αυτό λέω και εγώ. Και εμένα συνεχώς μου λένε, εμείς φταίμε συγγνώμη και τα σχετικά, χωρίς όμως να διορθώνουν κάτι. Απλά αντί να σε αγνοούν και να σε κοροϊδεύουν κατάμουτρα το έχουν ρίξει στο φιλότιμο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mac_addict Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Επιτέλους και μετά από πολλά τηλεφωνήματα κατάφερα να έχω και πάλι internet . . . άντε μέχρι την επόμενη <μάχη> Λέτε να πάω ΟΝ;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Που θα βρεις χειρότερα? ---------- Προσθήκη 26-06-2010 στις 01:18 ---------- Προηγούμενο μήνυμα 25-06-2010 στις 18:46 ---------- Επειδή πάλι σήμερα αποσυνδέθηκε και συγχρόνισα στα 800kbbs, πήρα τηλέφωνο να μιλήσω με τον υπεύθυνο που έχει αναλάβει τη βλάβη. Δεν ήταν σε βάρδια οπότε η κοπέλα με ενημέρωσε ότι θα φέρουν ξανά τεχνικό στο σπίτι. Πραγματικά τρελάθηκα! Της εξήγησα ότι ήρθε τεχνικός πριν ένα μήνα και βρήκε βλάβη στη Forthnet και όχι στο σπίτι μου, οπότε το να έρθει είναι χάσιμο χρόνου. Με ενημέρωσε ότι χθες έγινε έλεγχος στο DSLAM και ότι είχε κανονική τάση 6V. Της είπα ότι χθες είχα μία χαρά Internet στα 5Mbpps και ότι το πρόβλημα δεν συμβαίνει πάντα. Τη Δευτέρα θα μιλήσω με τον υπεύθυνο ελπίζοντας να βγάλω άκρη. Επίσης θα ζητήσω και γραπτή αναφορά του προβλήματος με σφραγίδα και υπογραφή και θα φύγω για ΟΤΕ. Τον τελευταίο λογαριασμό δεν πρόκειται να τον πληρώσω, εκτός και αν για τη μεταφορά σε άλλον παροχέα χρειάζεται να εξοφληθεί όποιος λογαριασμός τρέχει. Θα προσπαθήσω να διαπραγματευτώ το ποσό τουλάχιστον που πρέπει να πληρώσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα