Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 (επεξεργασμένο) http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=397013 επιτέλους άρχισαν να το διορθώνουν! έχουν αναφερθεί περιπτώσεις ατόμων που κέρδισαν μέχρι και 4mbt στον συγχρονισμό τους! Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2010 από ThReSh Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Και τι ακριβώς πρέπει να κάνουμε? Να τους στείλουμε φωτογραφίες με τις μετρήσεις? Το Test πως το τρέχουμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Κατεβάζεις κάποιο από τα tools που αναφέρει στο 1ο post, το τρέχεις (πρέπει όμως να είναι συμβατό το router σου) και βλέπεις το γράφημα. Αν υπάρχει gap προς το τέλος όπως δείχνουν κάποιοι στο topic του adslgr, τραβάς screenshot και στέλνεις mail στην Forthnet ζητώντας να το διορθώσουν. Το gap υπάρχει σε χρήστες που πέφτουν σε dslams συγκεκριμένης μάρκας από ότι διάβασα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Τι του λείπει του ψωριάρη, φούντα με μαργαριτάρι! Η εξάλειψη του Gap με μάρανε... Αναμένω τεχνικό να δει τι συμβαίνει στο κουτί. Το προηγούμενο ραντεβού ακυρώθηκε χωρίς λόγο επειδή μπερδευόταν η κοπέλα και με πήρε 3 φορές την ίδια μέρα για να κλείσουμε ραντεβού και της έλεγα συνεχώς ότι έχουμε πει ότι θα με πάρετε μεθαύριο (Πέμπτη) για παρασκευή. Τα ραντεβού κλείνονται μία μέρα πριν. Πήρα τηλέφωνο και είπα να προωθήσουν εκ νέου την αίτηση για τεχνικό, οπότε πάμε από Δευτέρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Εντοπισα αλαγη ενως ΚΑΦΑΟ εδω κοντα! Λετε να αλαξουν κανενα ακομα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 αν δεν υπάρχει βλάβη βελτίωση δεν πρόκειται να δεις έτσι και αλλιώς ευτυχώς το δικό μου είναι στα 20 μέτρα και σχετικά καινούριο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jakegate7 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 ευτυχώς κανένα πρόβλημα, και είμαι σε fastpath από ότι βλέπω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 αν δεν υπάρχει βλάβη βελτίωση δεν πρόκειται να δεις έτσι και αλλιώς ευτυχώς το δικό μου είναι στα 20 μέτρα και σχετικά καινούριο Γαμωτο.... θα παω να το καψω ---------- Προσθήκη στις 19:02 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:02 ---------- [ATTACH]31271[/ATTACH] ευτυχώς κανένα πρόβλημα, και είμαι σε fastpath από ότι βλέπω ΗΕΕΕΥ! Και εγω σε fastpath ειμαι αλλα δε μου το βγαζει το orbMT... wtf? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mynam3 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Συγχρονιζω κανονικα, γυρω στα 9 ( ας πληρωνω 24, τοσα πιανει ανεκαθεν λογω αποστασης ) Το θεμα μου ειναι αλλο: Εχω ανοιχτο τον φλασγκετ και ξαφνικα, εκει που κατεβαζει με 900 kb/s, πεφτει στα 200 μηδενιζει, ξανα στα 900, παλι 200 κοκ. Γιατι αυτο?Δεν κανει reconnect παντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δοκίμασες αν στο κάνει και με άλλον download manager; Ίσως είναι bug στο FlashGet. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mynam3 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δοκίμασες αν στο κάνει και με άλλον download manager; Ίσως είναι bug στο FlashGet. Ναι, και απο mozilla αν κατεβασω τα ιδια. Δεν ειναι προβλημα ουτε του flashget ουτε του rapid. Και σε αλλους servers ( π.χ microsoft ) τα ιδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 wireless ή με ethernet? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mynam3 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 wireless ή με ethernet? Eχω το thomson tg585. Συνδεεται στο desktop μεσω ethernet, απο εκει συνδεω το laptop μεσω wireless ( που χρησιμοποιω πιο πολυ λογω ευχρηστιας ) Οταν εχω αυτα τα.. σκαμπανεβασματα, τα εχει και στο desktop ενω ειναι συνδεδεμενο το router στο internet. Δεν αλλαζει ip, τιποτα και ξαφνικα παιζει λιγο, ξανα πεφτει, κοκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Απορία σχετικά με το θέμα του gap που αναφέρθηκε. Αν απ το Tone 418 μέχρι το τέλος του γραφήματος δεν υπάρχουν γραμμούλες, αυτό θεωρείται gap; Επειδή όσα είδα ως τώρα είχαν είχαν ένα κενό αλλά λίγο πριν το τέλος του γραφήματος είχαν tone. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Ήρθε τεχνικός τη Δευτέρα τελικά. Ήταν αυτός που είχε έρθει και τη πρώτη φορά, χωρίς όμως να μετρήσει το κουτί. Μέτρησε μέσα στο σπίτι με δικό του μηχάνημα και βρήκε 6Mbit Upload 1024 Upload. Μου είπε ότι είναι καλά και ότι η γραμμή φαίνεται από Upload αν είναι καλή. Πάμε να μετρήσουμε έξω και παιδευόταν αρκετή ώρα μέχρι που συγχρόνισε στα 3mbit και έκπληκτος με ρωτάει πως γίνεται αυτό? Του λέω καλά είναι τα 3mbit, άλλες φορές πέφτω και στα 800kbit... Μου είπε ότι είναι πρόβλημα της Forthnet και ότι θα πρέπει να σου αλλάξουν τη κάρτα σου. Μάλλον στο DsLam εννοούσε φαντάζομαι. Από χθες έχω πεθάνει στις αποσυνδέσεις, έφτασα στα 1mbit συγχρονισμό και στη προσπάθεια μου να φτάσω παραπάνω με άνοιξε κλείσε το router, έπεσα και στα 800kb. Αμέσως πήρα τη Forthnet για να δει ότι έχω συγχρονίσει πάλι χαμηλά και ο υπάλληλος μου είπε ότι σίγουρα υπάρχει πρόβλημα από εμάς και μέσα στην εβδομάδα θα έχουμε νέα. Αυτό που φοβάμαι είναι ότι ο χαμηλός συγχρονισμός δεν είναι πάντα εμφανής. Μπορεί να γίνει κάποιο μεσημέρι ή κάποιο βράδυ, να κάνω Restart το Router και να φτιάξει πάλι (5mbit). Μπορεί να παιδευτώ και παραπάνω και να κάνω 10 προσπάθειες. Το θέμα είναι ότι αυτοί μπορεί να πάνε να μετρήσουν, να βρουν αρχικά ότι δεν υπάρχει πρόβλημα και να συνεχίσει το πρόβλημα. Και έρχομαι και ρωτάω τώρα εγώ, από τη στιγμή που υπάρχει πρόβλημα από τη Forthnet με το πάγιο τι γίνεται? Αν είχα πρόβλημα στη καλωδίωση του σπιτιού θα πλήρωνα στη Forthnet κάποια χρήματα, τώρα που έχουν αυτοί θα μου δώσει κάποιος λεφτά? Σε περίπτωση που το πρόβλημα συνεχιστεί πάντως πέρα από μία εβδομάδα θα ζητήσω μείωση παγίου μέχρι να φτιάξουν το πρόβλημα. Τι λέτε εσείς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα