LuciferX Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Χαμος και σημερα!!! Οι σελιδες θελουν κατι δευτερα να ανοιξουν (λιγοτερα βεβαια των 7). ΛΥΠΗΣΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΑΔΑΡΑΑΑ!!!!
chill Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Ειμαι πραγματικα ετοιμος για αλαγη... :@ Δεν είσαι ο μόνος!!!!! Μια στο τόσο ok, κυκλώματα είναι, κάτι μπορεί να πάει στραβά. Αλλά τους τελευταίους μήνες αυτό το πράγμα συμβαίνει όλο και συχνότερα. Δυστυχώς δεν είναι πλέον "έκπληξη" αλλά κανόνας..............
shadowfax-1- Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Kερατσινι ΜΑΥΡΑ χαλια.Πρωτη φορα τοσο πολυ ειναι η αληθεια. Ουτε τορεντ δε παει πανω απο 120kb/s.
IMAndreas Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 "θα ήθελα να ενημερώσω τον χρήστη που το ανέφερε οτι επικοινώνησα με την τεχνική υποστήριξη της Forthnet και μου είπαν οτι όλη η Ελλάδα έχει πρόβλημα (χαμηλές ταχύτητες κλπ) επειδή κόπηκε μια οπτική ίνα στην Βουλγαρία!!Είπαν οτι δεν ξέρουν πότε θα αποκατασταθεί η βλάβη, τους είναι άγνωστο! Σε όλη την Ελλάδα, Κρήτη έχουν όλοι οι χρήστες πρόβλημα με την Forthnet!! Άντε να δούμε πότε θα το φτιάξουν." ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ πηγή: http://troktiko.blogspot.com/2010/05/forthnet_28.html τι να πεις δλδ.....
LuciferX Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Εγω πρεπει να την πιστεψω τωρα την Forthnet?2 χρονια τωρα κομμενη ειναι η ινα στη Βουλγαρια?
adi32 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Μηπως πρεπει να κοψουμε κι εμεις λιγες ινες απο τα 80αρια που δινουμε καθε διμηνο ? Αι στο διαλο ολοι κλεφταραδες
chill Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Άμα δεν το φτιάξουν γρήγορα οι Βούλγαροι, θα στείλω δυο Τζιχάντ Πακιστανοκαζαμπουμπιανούς ζωσμένους με εκρηκτικά στο Κοσλοντούι Βρήκανε και μέρα.......ελπίζω να μην κάνουμε ΣΚ χωρίς net
lefteris210 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 εδώ λάρισα δεν ανοίγει ούτε το google....ούτε mail δεν μπορώ να διαβάσω....ζητω η forthnet η κολοεταιρια άντε ρε πίσω στον πΟΤΕ και ας δίνω 15euro για πάγιο γραμμής τουλάχιστον θα έχω internet!!! forthnet Ι love you ΚΑΡΓΑ !!
atonioz Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Επικοινώνησα με forhtnet είπαν οτι το γενικότερο σημερινό πρόβλημα θα λυθεί σε 3 ωρες απο τώρα
jakegate7 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Επικοινώνησα με forhtnet είπαν οτι το γενικότερο σημερινό πρόβλημα θα λυθεί σε 3 ωρες απο τώρα κατάλαβα , το βραδάκι θα στρώσει πάλι και στις 12 μετά έχει πάλι τεχνικές εργασίες "θα επηρεαστεί η διεθνής internet κίνηση των συνδρομητών ιδιόκτητου δικτύου Forthnet."
john2gr Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Καλά μην νομίζετε. Και στον πΟΤΕ γ@μιούνται σήμερα. Την μια κατεβάζει με 1MB/sec, μετά πέφτει στα 8kb/sec (χωρίς να ανοίγουν οι σελίδες), μετά ανεβαίνει στα 700kb/sec, πέφτει ξανά σε 10kb/sec και μετά ξανά στα 900kb/sec (χωρίς αποσυγχρονισμούς στο ενδιάμεσο έτσι).
ikaruga24 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Άμα δεν το φτιάξουν γρήγορα οι Βούλγαροι, θα στείλω δυο Τζιχάντ Πακιστανοκαζαμπουμπιανούς ζωσμένους με εκρηκτικά στο Κοσλοντούι Βρήκανε και μέρα.......ελπίζω να μην κάνουμε ΣΚ χωρίς net Kαι ειναι και το πρωτο ΣΚ μου που εχω ρεπο και τις 2 μερες το κερατο μου. ΤΩΡΑ βρεθηκε να γινει και αυτο?
IMAndreas Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Καλά ρε παιδιά παίζουν και πολλά πράγματα ρόλο πχ η γραμμές των σπιτιών μας τα ρουτερ μας ίσως κάποια ρύθμιση....δλδ μερικοί που δεν γνωρίζουν καλά τι γίνεται δικτυακά (όπως εγώ έτσι? ) μπορεί αν είχαν και παραπάνω ταχύτητα......... βέβαια για το σπίτι μου και τη σύνδεσή μου ξέρω ότι έχω κάνει ότι καλύτερο μπορώ...και φιλτράκια παντού και το ρουτερ που προτείνει η φορθνετ θομσον 585 (και υποθέτω πως θα έχει καλύτερη συμβατότητα) παρόλο την 40θορυβο γραμμη μου... αλλά ΝΑΙ φταίει και η φορθνετ και γενικά οι γραμμές στο ελλάντα ειδικά σε προάστια πόλης όπως αθήνα....γιατί έχω ακούσει για αθήνα κέντρο πιάνουν ταχύτητα όχι μλκιες....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα