Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 ποτέ RS όμως private trackers εδώ και καιρόοο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Καλα αυτη τη στιγμη το streaming στο Youtube ειναι ΤΡΑΓΙΚΟ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Και τώρα το ίδιο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 408.000 + συνδρομητές πλέον (30/3) με αναβαθμίσεις του κώλου στα links με εξωτερικό, το αποτέλεσμα γνωστό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Να πάμε σε OTE? Τι να κάνουμε ρε γαμώτη...? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
user12 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Καλα αυτη τη στιγμη το streaming στο Youtube ειναι ΤΡΑΓΙΚΟ!!! Εδω και καμια βδομαδα δεν παλευεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LuciferX Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Χρονο φιλοc... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisga Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 εμενα μεθαυριο μου ερχεται το router-κωδικοι του ΟΤΕ καθηστε με την forthnet να βλαστιματε μερα νυχτα (η μαλλον μονο μερα, γιατι την πολυ νυχτα παει καλα... ) :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 και εγώ λογικά μέχρι την Δευτέρα θα έχω κάνει αίτηση για On Telecoms Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IMAndreas Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 ε του οτε παει παραπάνω κανα 10-15 ακριβότερο απο την φορθνετ..... τι λένε θα κάνουν καμία αναβάθμιση? και πήγα και αγόρασα το thomson 585 γτ έχει θόρυβο η γραμμή μου και νόμιζα πως έφταιγε αυτό (39,5 db θόρυβο) και όντως βελτιώθηκε αλλά μου κάνει κάτι πεταγματάκια κάτι σέρνεται.... δεν παλεύεται η κατάσταση... ---------- Προσθήκη στις 22:09 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:07 ---------- και εγώ λογικά μέχρι την Δευτέρα θα έχω κάνει αίτηση για On Telecoms καλή είναι η ον? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 ε του οτε παει παραπάνω κανα 10-15 ακριβότερο απο την φορθνετ... 4 euro για την ακρίβεια, αλλά χωρίς απεριόριστες κλήσεις προς 40 κατι χώρες του εξωτερικού, χωρίς 60 λεπτά με κινητά και χωρίς κάποιες ψηφιακές ευκολίες (αναγνώριση, απόκριψη, φραγή)...για αυτά πρέπει να πληρώσει extra κάποιος στον ΟΤΕ καλή είναι η ον? χειρότερη από την Forthnet δεν είναι είναι καλύτερη, τώρα για καλή γενικά είναι άλλο θέμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LuciferX Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Για μενα που χω μονο ιντερνετ απο 4net,θα μου πεσει πολυ πιο ακριβα για ote.... Παντως ρε παιδια γιατι πατε στην ON?Αυτη ειναι αλλο τοσο αθλια... Δεν θα ξεχασω που ειχα παει στον θειο μου επισκεψη και ηταν η επομενη μερα αφοτου εγινε ενεργοποιηση απο την ΟΝ και στελνει στο κινητο του η ΟΝ ενα μυνημα "Σας ευχαριστουμε που μας προτιμησατε ,απο σημερα ειστε ΟΝ". Εντωμεταξυ δεν ειχε ουτε ιντερνετ ακομα ,ουτε τηλεφωνο. και τους παιρνει απο το κιν και τους λεει οκ,αλλα οταν θα ειμαι off,θα να μου στελνετε και "απο σημερα ειστε off ολα κι ολα" xD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IMAndreas Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Και εγώ για ΟΝ έχω ακούσει απάνθρωπα πράγματα από εποχή σπηλαίων ε ναι λέω για να έχεις αυτά που έχεις στην φορθ να τα έχεις και στον οτε.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 πότε έγινε αυτό που λες? σε θέμα αντιμετώπισης προβλημάτων και βλαβών όλοι οι εναλλακτικοί πάνω κάτω τα ίδια έιναι, αλλά όταν δεν υπάρχει βλάβη/πρόβλημα, η On Telecoms κατά πάσα πιθανότητα είναι από τους καλύτερους εναλλακτικούς αν όχι ο καλύτερος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisga Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 με την 4net πληρωνα 52ε το διμηνο μονο internet... με ΟΤΕ φοιτητικο 24αρα θα πληρωνω 60ε το διμηνο παλι μονο internet... ε δεν γ@μιεται, για 4ε παραπανω τον μηνα θα εχω internet που ουτε ονειρευομουν με την κωλοforthnet... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα