ikaruga24 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 +1 για εδω στο γραφειο. Φανταζομαι και σπιτι μου το ιδιο θα ειναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Τις τελευταιες μερες ενω ειμαι σε fastpath το βραδυ δεν μπορω να δω ουτε βιντεακια στο youtube.Ελεινο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 προσπαθούσα το απόγευμα να δω trailer Tron 2 σε 720p, στο video info του youtube δεν έπιανε ούτε 1mbit το HTTP Streaming Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 προσπαθούσα το απόγευμα να δω trailer Tron 2 σε 720p, στο video info του youtube δεν έπιανε ούτε 1mbit το HTTP Streaming use StreamTransport! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 ή αλλάζω πάροχο δεν βολεύουν αυτά imho Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gio@ Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Σε απλή ποιότητα θέλω να δω και πρέπει να περιμένω 10λεπτά για ένα 5λεπτό βίντεο μην πω για hd Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 η Αθήνα είναι σε χειρότερη κατάσταση από την Β.Ελλάδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deponakias Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Aυτην την στιγμη ειμαι χαλαρα... Καλα pings(λογω fast path) απλα το dw μου εχει πεσει αρκετα στην αρχη 1mbps και μετα την βροχη αλλο ενα και εχω φτασει στα 3 mbps Αλλα οπως μου εξηγησατε το ποιο πιθανο ειναι οτι φταιει to last mile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 ή αλλάζω πάροχο δεν βολεύουν αυτά imho Δεν ειναι τοσο απλες οι αλλαγες με τα 12μηνα συμβολαια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Aυτην την στιγμη ειμαι χαλαρα...Καλα pings(λογω fast path) απλα το dw μου εχει πεσει αρκετα στην αρχη 1mbps και μετα την βροχη αλλο ενα και εχω φτασει στα 3 mbps Αλλα οπως μου εξηγησατε το ποιο πιθανο ειναι οτι φταιει to last mile για αυτό γουστάρω On Telecoms, όποτε θες το αλλάζεις...όχι όπως στην Forthnet που πρέπει να πάρεις τηλέφωνο, να περιμένεις καμιά εργάσιμη και αν θες να γυρίσεις πίσω σε interleaved να περιμένεις μερικές μέρες γιατί περνάει ως βλάβη η αλλαγή... ---------- Post added at 19:28 ---------- Previous post was at 19:27 ---------- Δεν ειναι τοσο απλες οι αλλαγες με τα 12μηνα συμβολαια. στην περίπτωση μου είναι, έχω κλείσει σχεδόν 3 χρόνια με Forthnet 2Play Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Παρασκευη παντως εμενα ολοκληρωνεται η μεταβαση μου στην On telecoms. Και φθηνοτερα και μαλλον σιγουρα καλυτερα και σταθεροτερα απο FN. Ετσι απλα δηλαδη γιατι παρατραβηξε το αστειο με τις "τζαμπα πληρωνω υπηρεσιες". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 μέχρι το τέλος του μήνα θα έχω κάνει και εγώ αίτηση αλλά στο Home Office πακέτο για να μπορώ να βάλω 2mbit upload με extra 10 euro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Παντως η forthnet κολαει ακομα και στο radio streaming. Καταλαβενετε λοιπον για τι κατασταση μιλαμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 και στο TV streaming. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deponakias Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 μέχρι το τέλος του μήνα θα έχω κάνει και εγώ αίτηση αλλά στο Home Office πακέτο για να μπορώ να βάλω 2mbit upload με extra 10 euro Και τι να το κανεις το upload ? Eκτος αν κατεβαζεις απο καναn private tracker και θες να εχεις καλο ratio αλλα εσενα σε κοβω για κανα rs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα