LuciferX Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Ιδια stats με χτες εχω (DS/US 11600/1021),αλλα παει καπως σφαιρατο.... Βεβαια εχω και fast path και δεν ξερω αν παιζει ρολο για να ανοιγουν οι σελιδες πιο αργα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Πως πηγαινετε σημερα?Εγω παντως απολαμβανω ευρυζωνικο ιντερνετ... Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 416 / 608 αυτά δεν είναι θέμα Forthnet αλλά last mile...κάπου υπάρχει πρόβλημα στην γραμμή στην οποία απαγορεύεται να βάλει χέρι η Forthnet ότι είπε ο Parsifal http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3363799&postcount=1440 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Αυτό κατά πάσα πιθανότητα δεν έχει να κάνει τόσο με την Forthnet, όσο με το χάλκινο ζεύγος το δικό σου συγκεκριμένα ή γενικότερα την υποδομή του last mile στην περιοχή σου (των οποίων την ευθύνη συντήρησης φέρει ο ΟΤΕ ως διαχειριστής του last mile). αυτά δεν είναι θέμα Forthnet αλλά last mile...κάπου υπάρχει πρόβλημα στην γραμμή στην οποία απαγορεύεται να βάλει χέρι η Forthnet ότι είπε ο Parsifal http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3363799&postcount=1440 Ο φίλος αν δεν κάνω λάθος τη Forthnet πληρώνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 (επεξεργασμένο) Σωστά, γι' αυτόν το λόγο και δε μπορεί να αναφέρει τη βλάβη στον ΟΤΕ άμεσα, αλλά έμμεσα, μέσω του παρόχου του. Και να εύχεται ότι δεν είναι αλήθεια η φημολογία πως ο ΟΤΕ - κάνοντας κατάχρηση του στρεβλού και εγκεφαλικά νεκρού υφιστάμενου καθεστώτος στο οποίο είναι και παραλήπτης αναφορών για τις βλάβες στο last mile και υπεύθυνος επιδιόρθωσης αυτών και ταυτόχρονα πουλά ADSL πρόσβαση στον τελικό καταναλωτή - χρονοτριβεί ή σαμποτάρει εντελώς την επιδιόρθωση βλαβών που του μεταβιβάζουν οι εναλλακτικοί πάροχοι. Επεξ/σία 23 Μαΐου 2010 από parsifal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Το έμμεσα δεν με απασχολεί. Εγώ δηλώνω τη βλάβη εκεί που πληρώνω στον παροχέα μου και αυτούς ας κάνει ότι νομίζει καλύτερο. Για οτιδήποτε συμβαίνει είναι υπεύθυνος ο παροχέας μου. Αυτόν πληρώνω, από αυτόν ζητάω να με εξυπηρετήσει. Όλα αυτά επειδή αναφέρθηκε ότι δεν είναι ευθύνη της Forthnet, κλπ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Κακώς δε σε απασχολεί. Ως καταναλωτές, όλους θα μας συνέφερε να υπήρχε υγιής και επί ίσοις όροις ανταγωνισμός στην αγορά ADSL αντί της υπάρχουσας στρεβλής κατάστασης. Μπορείς να αγνοήσεις όμως ελεύθερα τα παραπάνω, θεωρώντας ότι δεν απευθύνονταν προσωπικά σε εσένα αλλά γράφτηκαν προς γνώσιν (και) των υπολοίπων μελών που δεν τα έχουν υπ' όψιν τους... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 εννοεί ότι δεν τον απασχολεί το ότι δεν μπορεί να βάλει χέρι η Forthnet στο last mile, ας κινήσει γη και ουρανό να διορθωθεί η βλάβη πιέζοντας τον ΟΤΕ βέβαια δεν λαμβάνει υπόψην του ότι ούτε αυτούς τους απασχολεί, κοινώς ότι μας γράφουν εκεί που δεν πιάνει μελάνι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cons1985 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Για 24αρα γραμμή σας φαίνονται λογικά τα παρακάτω? Uptime: 4 days, 9:16:42 DSL Type: G.992.5 annex A Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.021 / 7.490 Data Transferred (Sent/Received) [kB/kB]: 0,00 / 4,00 Output Power (Up/Down) [dBm]: 12,0 / 19,0 Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 24,5 / 43,0 SN Margin (Up/Down) [dB]: 8,0 / 12,0 Vendor ID (Local/Remote): TMMB / BDCM Loss of Framing (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Signal (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Power (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Link (Remote): 0 Error Seconds (Local/Remote): 12 / 0 FEC Errors (Up/Down): 8 / 2.661.104 CRC Errors (Up/Down): 8 / 9.207 HEC Errors (Up/Down): 2.357 / 8.247 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 ναι είσαι πολύ καλά για 43db attenuation Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cons1985 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Ναι αλλά υποτίθεται ότι έχω 24άρα.ΟΚ δεν θέλω και τα 24 και με 12 ικανοποιημένος θα ήμουν αλλά όχι και 8.Οταν σπούδαζα Σέρρες έπιανα 22 για πλάκα και τώρα θεσσαλονίκη άστα να πάνε. Μπορεί να γίνει κάτι για να ανέβει λίγο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mene Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Μπορούμε να μετακομίσουμε... (6-7 Mbit με το ζόρι εδώ, αλλά τι να κάνουμε, καλά είναι κι αυτά) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cons1985 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Στα 22Mbit έκανα πάρτυ. Περασμένα μεγαλεία.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Μπορεί να γίνει κάτι για να ανέβει λίγο? δυστυχώς το μόνο που μπορεί να γίνει είναι να αλλάξεις σπίτι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cons1985 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Κοίτα να δεις παλιά ήταν της μόδας τα παραθαλάσσια σπίτια τώρα θα έχουν ζήτηση τα σπίτια που είναι δίπλα σε DSLam !!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ANHLIKOS Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Σήμερα μονο εγω εχω πρόβλημα με τις αποσυνδέσεις ή το παθαίνουν και άλλοι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα