Προς το περιεχόμενο

Κλείδωσα την sim μου. Oh noes!

tolis_01

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χμ, από αύριο τότε. Ήλπιζα σε κάτι πιο άμεσο (κανα τηλεφωνο στην κοσμοτε πχ, αλλά δεν νομίζω να γίνεται από μακριά τέτοια δουλειά :-( )

• Super Moderators
Δημοσ.

Πρόσφατα κάποιος γνωστός μου είχε καταφέρει ακριβώς το ίδιο, να κλειδώσει την SIM και να'χει χάσει το PUK.

Πήρε τηλέφωνο στην Cosmote και τον εξυπηρέτησαν μια χαρά. Σημειωτέον ότι το τηλέφωνο ήταν στο όνομά του (ναι, συμβόλαιο) και τον ρώτησαν διάφορα στοιχεία για να επιβεβαιώσουν την ταυτότητά του (όνομα μητρός, ΑΦΜ, ΔΟΥ κλπ).

Δημοσ.

Κι'όμως γίνεται. Αν τηλεφωνήσεις στην εξυπηρέτηση πελατών, δώσεις τα στοιχεία σου, τον αριθμό χρήστη (αν τον θυμάσαι) και τον αριθμό τηλεφώνου σου, θα σε εξυπηρετήσουν άμεσα. Μπες στην αντίστοιχη ιστοσελίδα της εταιρίας σου και βρες το αριθμό εξυπηρέτησης.

Δημοσ.

Το πρόβλημα είναι ότι είναι καρτοκινητό :P

Οπότε εντάξει, δεν χάθηκε κι ο κόσμος, μπορώ να πάρω κι άλλη sim, απλά έβαλα 20άρα κάρτα σήμερα το μεσημέρι και θα κλαίω τα λεφτά μου :cry::mrgreen:

Δημοσ.

Πάνω που πήρα νέα sim (για σήμερα. στην κοσμοτε δεν προβλέπω να το σήκωναν σήμερα, όλο το έκλειναν) και μια 9άρα κάρτα.... βρήκα το puk της κλειδωμένης κάρτας. Έλεος :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...