tolis_01 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Τα κατάφερα λοιπόν. 3 λάθος pin. Τι κάνω τώρα που δεν βρίσκω το puk;
giorgos147 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Αν το πήγαινες καμιά βόλτα απο γερμανό;
tolis_01 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Χμ, από αύριο τότε. Ήλπιζα σε κάτι πιο άμεσο (κανα τηλεφωνο στην κοσμοτε πχ, αλλά δεν νομίζω να γίνεται από μακριά τέτοια δουλειά )
Super Moderators paredwse Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Πρόσφατα κάποιος γνωστός μου είχε καταφέρει ακριβώς το ίδιο, να κλειδώσει την SIM και να'χει χάσει το PUK. Πήρε τηλέφωνο στην Cosmote και τον εξυπηρέτησαν μια χαρά. Σημειωτέον ότι το τηλέφωνο ήταν στο όνομά του (ναι, συμβόλαιο) και τον ρώτησαν διάφορα στοιχεία για να επιβεβαιώσουν την ταυτότητά του (όνομα μητρός, ΑΦΜ, ΔΟΥ κλπ).
kiriga81 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Κι'όμως γίνεται. Αν τηλεφωνήσεις στην εξυπηρέτηση πελατών, δώσεις τα στοιχεία σου, τον αριθμό χρήστη (αν τον θυμάσαι) και τον αριθμό τηλεφώνου σου, θα σε εξυπηρετήσουν άμεσα. Μπες στην αντίστοιχη ιστοσελίδα της εταιρίας σου και βρες το αριθμό εξυπηρέτησης.
tolis_01 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Το πρόβλημα είναι ότι είναι καρτοκινητό Οπότε εντάξει, δεν χάθηκε κι ο κόσμος, μπορώ να πάρω κι άλλη sim, απλά έβαλα 20άρα κάρτα σήμερα το μεσημέρι και θα κλαίω τα λεφτά μου
kingzback Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Πολλες φορες αν παρεις τον παροχο μπορουν να στο πουν
tolis_01 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Πάνω που πήρα νέα sim (για σήμερα. στην κοσμοτε δεν προβλέπω να το σήκωναν σήμερα, όλο το έκλειναν) και μια 9άρα κάρτα.... βρήκα το puk της κλειδωμένης κάρτας. Έλεος
VAssassin Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Ετσι ενημερωτικα για καρτοκινητο σου ζητανε τον αριθμο που ειναι χαραγμενος πανω στη sim και σου δινουν το puk.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.