darklordvader77 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 αντε ντε, καντο τι περιμενεις?? όντως το ανοιξα κ φρεσκαρα την μνημη μου,στο φακελο backup εχω ακομη ποοολυ πραγμα! οταν τρεχεις με softmod, ειναι ξεκλειδωμενος ο σκληρος,πραγμα που σημαινει ful read-write-execute permissions! με αλλα λογια,κανε αφοβα copy paste! α, κ πες μας ε?
optimusprime Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 λοιπόν κάνω start ftp server στο xbox αφού το έχω συνδέσει με το router συνδέομαι από το pc στο xbox και βλέπω κανονικά ότι έχει μέσα μέσω filezilla, κάνω backup ότι θέλω αλλά δεν μπορώ να στείλω στο xbox τίποτα... Κάνω κάτι λάθος?? Επίσης ακόμα δεν έχω βγάλει άκρη με τα saves Όποιος ξέρει κάτι θα το εκτιμήσω άκυρο μπορώ να στείλω στον φάκελο e στον c δεν μπορώ μπορεί κανείς να εξηγήσει τι είναι όλοι αυτοί οι φάκελοι??
pavlos77 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Ρε παιδια εχω και εγω Xbox και θελω να μου εξηγησετε τι ειναι το Softmod και πως μπορω να το κανω?
optimusprime Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Ρε παιδια εχω και εγω Xbox και θελω να μου εξηγησετε τι ειναι το Softmod και πως μπορω να το κανω? διάβασε πιο πάνω, έχω βάλει ένα λινκ softmod είναι μια μέθοδος που χρισιμοποιείται για να ξεκλειδώσεις το xbox και να παίζεις παιχνίδια αντιγραμμένα, προγράμματα που δεν είναι της microsoft και πολλά άλλα, ΧΩΡΙΣ όμως να βάλεις τσιπάκι άρα δεν χάνεις και την εγγύηση
panbil Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 λοιπόν κάνω start ftp server στο xbox αφού το έχω συνδέσει με το router συνδέομαι από το pc στο xbox και βλέπω κανονικά ότι έχει μέσα μέσω filezilla, κάνω backup ότι θέλω αλλά δεν μπορώ να στείλω στο xbox τίποτα... Κάνω κάτι λάθος?? Επίσης ακόμα δεν έχω βγάλει άκρη με τα saves Όποιος ξέρει κάτι θα το εκτιμήσω άκυρο μπορώ να στείλω στον φάκελο e στον c δεν μπορώ μπορεί κανείς να εξηγήσει τι είναι όλοι αυτοί οι φάκελοι?? xbox partitions C : λειτουργικο Ε : games save και μουσικα κομματια F : αποθηκευση εφαρμογων και games X , Y , Z : αποθηκευση προσωρινων αρχειων οσο για το ftp χρησιμοποιησε flashfxp και οταν το τρεξεις επελεξε Sites>Site Manager>New Site και πληκτρολογησε Site Name: xbox IP Address: την ip που εχει το xbox σου User Name: Xbox Password : xbox Port : 21 λογικα τωρα θα βλεπεις αριστερα το pc και δεξια το xbox και μεταφερεις οτι θελεις απο την μια μερια στην αλλη η ακομη πιο γρηγορα και απλα πατας quick connect και βαζεις URL την IP xbox username: xbox, password: xbox port: 21 και παλι εισαι οκ καλο ειναι να μην πειραξεις το C
optimusprime Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 thanks με το xbox έχω συνδεθεί με το filezilla, το ίδιο είναι τελικά τα saves δουλεύουνε σε όλα τα παιχνίδια εκτός από το san andreas
darklordvader77 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 μμ σου βγαζει corrupted file? αν ναι, δεν γινεται τπτ γιατι απ οσο ηξερα οταν ασχολιομουν δεν γινοταν να κανεις restore file με οποιοδηποτε προγραμμα, λογω fat-x συστηματος αρχειων του σκληρου..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.