Προς το περιεχόμενο

Xbox 1st generation Softmod

triggerman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αντε ντε, καντο τι περιμενεις?? :P όντως το ανοιξα κ φρεσκαρα την μνημη μου,στο φακελο backup εχω ακομη ποοολυ πραγμα!

οταν τρεχεις με softmod, ειναι ξεκλειδωμενος ο σκληρος,πραγμα που σημαινει ful read-write-execute permissions! με αλλα λογια,κανε αφοβα copy paste! α, κ πες μας ε? :-)

Δημοσ.

λοιπόν

κάνω start ftp server στο xbox αφού το έχω συνδέσει με το router

συνδέομαι από το pc στο xbox και βλέπω κανονικά ότι έχει μέσα μέσω filezilla, κάνω backup ότι θέλω αλλά δεν μπορώ να στείλω στο xbox τίποτα... Κάνω κάτι λάθος??

Επίσης ακόμα δεν έχω βγάλει άκρη με τα saves

Όποιος ξέρει κάτι θα το εκτιμήσω

άκυρο

μπορώ να στείλω στον φάκελο e στον c δεν μπορώ

μπορεί κανείς να εξηγήσει τι είναι όλοι αυτοί οι φάκελοι??

Δημοσ.
Ρε παιδια εχω και εγω Xbox και θελω να μου εξηγησετε τι ειναι το Softmod και πως μπορω να το κανω?

διάβασε πιο πάνω, έχω βάλει ένα λινκ

softmod είναι μια μέθοδος που χρισιμοποιείται για να ξεκλειδώσεις το xbox και να παίζεις παιχνίδια αντιγραμμένα, προγράμματα που δεν είναι της microsoft και πολλά άλλα, ΧΩΡΙΣ όμως να βάλεις τσιπάκι άρα δεν χάνεις και την εγγύηση

Δημοσ.
λοιπόν

κάνω start ftp server στο xbox αφού το έχω συνδέσει με το router

συνδέομαι από το pc στο xbox και βλέπω κανονικά ότι έχει μέσα μέσω filezilla, κάνω backup ότι θέλω αλλά δεν μπορώ να στείλω στο xbox τίποτα... Κάνω κάτι λάθος??

Επίσης ακόμα δεν έχω βγάλει άκρη με τα saves

Όποιος ξέρει κάτι θα το εκτιμήσω

άκυρο

μπορώ να στείλω στον φάκελο e στον c δεν μπορώ

μπορεί κανείς να εξηγήσει τι είναι όλοι αυτοί οι φάκελοι??

xbox partitions

C : λειτουργικο

Ε : games save και μουσικα κομματια

F : αποθηκευση εφαρμογων και games

X , Y , Z : αποθηκευση προσωρινων αρχειων

οσο για το ftp χρησιμοποιησε flashfxp και οταν το τρεξεις επελεξε

Sites>Site Manager>New Site και πληκτρολογησε

Site Name: xbox

IP Address: την ip που εχει το xbox σου

User Name: Xbox

Password : xbox

Port : 21

λογικα τωρα θα βλεπεις αριστερα το pc και δεξια το xbox και μεταφερεις οτι θελεις απο την μια μερια στην αλλη

η ακομη πιο γρηγορα και απλα πατας quick connect και βαζεις URL την IP xbox

username: xbox, password: xbox port: 21 και παλι εισαι οκ καλο ειναι να μην πειραξεις το C

Δημοσ.

μμ σου βγαζει corrupted file? αν ναι, δεν γινεται τπτ γιατι απ οσο ηξερα οταν ασχολιομουν δεν γινοταν να κανεις restore file με οποιοδηποτε προγραμμα, λογω fat-x συστηματος αρχειων του σκληρου..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...