geotsm1 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Καλησπερα σε ολους.Σε ενα λαπτοπ που μου ξαναπερασαν τα βιστα σε καποιο καταστημα, μετα απο ενα μηνα κλειδωσε ο υπολογιστης.Μου εβγαζε πρωτα στην οθονη το χρηστη και στην οθονη κατω δεξια οτι το υλικο ειναι παρανομο.Τους τον πηγα πισω και μου ειπαν οτι καποιο απντειτ το εκανε αυτο της μαικροσοφτ.Το κλειδι οταν μου το περασανε μου ειπαν οτι ειναι το ιδιο,και το ιδιο θα ξαναβαλουνε.Επισεις μου ειπαν οτι αυτο εχει γινει σε χιλιαδες υπολογιστες.Γινεται αυτο το πραγμα ,η βαλανε βιστα μαιμου.τους ειπα να τους δωσω ενα σιντι βιστα αχρησιμοποιητο που ειχα και ειπαν δεν χρειαζεται αφου υπαρχει το κλειδι του βιστα του δικου μου λαπτοπ.Γνωριζετε κατι.Με εχουν τρελανει. Ευχαριστω εκ τον προτερον.
Antwni Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 ,η βαλανε βιστα μαιμου. Μάλλον αυτό θα είναι!!!Δεν έχω ακούσει τίποτα για τέτοιο update!!
nickarmy Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 κάνε κανονικα την επικυρωση απο τη στιγμή που έχεις το κλειδη δεν φοβάσε(μαιμου θα έδειναν έλεος σκεφτόμαστε πρώτα)
Antwni Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Αφού σου λέει ότι το βάζει και μετά πώς γίνεται μαϊμού???Μπορείς να το εξηγήσεις εσύ αυτό???? Έλεος μαθαίνουμε να γράφουμε πρώτα σωστά ελληνικά:p!! -----Προστέθηκε 1/2/2009 στις 05 : 40 : 49----- Αλλιώς σημαίνει ότι κόλλησες ιο!!Άλλον λόγο δεν μπορώ να σκεφτώ γιατί κλείδωσαν τα βίστα σου!! Παρεμπίπτοντος μπορείς να πεις πιο είναι το κατάστημα ή όχι!!!
geotsm1 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 ειναι γνωστη αλυσιδα καταστηματων με υπολογιστες.
Cr33p_ Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Κοίτα κάτω απο το λαπτοπ για ποιά έκδοση έχεις άδεια (Home, professional κλπ) Μετά δεξί κλικ στον My Computer-> Properties σύγκρινε τα και αν δεις οτι είναι διαφορετικά να το πας να σου βάλουν αυτά για τα οποία έχεις license.
geotsm1 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 φιλοι μου το λαπτοπ δεν μπαινει καν.Βγαζει το χρηστη και στην οθονη κατω δεξια οτι το υλικο ειναι παρανομο και τιποτα αλλο.Μετα αν πατησεις το χρηστη σε ξαναπαει παλι στο χρηστη κλπ.
Cr33p_ Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Τότε κάνε μια βόλτα μέχρι το βίντεο κλαμπ της γειτονιάς (ή το περίπτερο, αλλά τώρα πριν μαζέψουν τις εφημερίδες) πάρε κανα dvd κι αύριο το πρωί πήγαινε το εκεί που στο φτιάξανε και πες τους ότι μέχρι το μεσημέρι το θες έτοιμο... Απλά τα πράγματα. Αλλιώς τους ότι θα βάλεις ψιψιψίνια και κοκοψόψαρα εκεί που δεν κάνει και μετά στην πρίζα... Μπρρρρρρρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.