Antwni Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Παιδιά πατάω να κάνει αναστολή λειτουργίας αλλά τίποτα!!Κλείνει μόνο η οθόνη ο υπολογιστής δεν κλείνει!!Τι μπορεί να φταίει??Θυμάμαι παλιά που έκλεινε τώρα τι μπορεί να συμβαίνει???Επίσης παλιά εάν τον είχα αφήσει ένα τρίωρο πχ χωρίς να κάνει τίποτα έκανε αναστολή λειτουργίας μόνος του!!Πώς γίνεται αυτό???Τέσπα εγώ θα ήθελα να μου πείτε γιατί όταν πατάω να κάνει αναστολή λειτουργίας κλείνει μόνο η οθόνη και όχι ο υπολογιστής!!
papahlamidas Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Φίλε μου πάτα δεξί κλικ στην επιφάνεια εργασίας και επέλεξε ιδιότητες στην καρτέλα προφύλαξη οθόνης επέλεξε ενέργεια και από εκεί θα βρεις της επιλογές που θες. Για Windows XP αυτά. Εάν έχεις Vista πες μου να το ψάξω γιατί δεν τα έχω κάπου πρόχειρα για να θυμηθώ που έχει της ρυθμίσεις.
Antwni Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Οκ το βρήκα!!! Vista έχω!! Λοιπόν κάνετε δεξί κλικ στην επιφάνεια εργασίας μετά πατάτε ''εξατομίκευση'' μετά πάτε στην ''προφύλαξη οθόνης'' μετά εκεί που λέει ''Αλλαγή ρυθμίσεων ενέργειας'' (κάτω κάτω) και μετά κάντε κλικ εκεί που λέει ''Επιλογή χρόνου μετάβασης σε κατάσταση αναστολής λειτουργίας'' και το ρυθμίζεται!!;) Thanks a lot papahlamidas!!!:-D
papahlamidas Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Τίποτα φίλε... Θα σου τα έλεγα στα vista αλλά βλέπεις δεν έχω επένδυση ακόμα σε δυνατό μηχάνημα μιας και δεν μου χρειάζεται για να πρέπει να βάλω vista ακόμα.
Antwni Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Άστο δεν χρειάζεται να βάλεις Vista!!!Περίμενε καλύτερα τα Win 7!!
OrdeR+240 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 εγω ενω δεν ειχα ρυθμισει τιποτα μου κανει αναστολη λειτουριας μετα απο 30 λεπτα , το ρυμισα στο ποτε τωρα , να το εχει κανει κανενας ιος ? Εχει συμβει σε κανεναν αυτο να το κανει απο μονοτου χωρις να το εχετε ρυθμισει , αμα ειναι να τον κανω φορματ .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.