Προς το περιεχόμενο

avi αρχειο πως γινεται vcd

sniper man

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χαιρετε,εχω ενα αρχειo avi(ελληνικη ταινια)πως μπορω να την κανω να παιξει σε dvd

players(οικιακες συσκευες)?εχω προσπαθησει με το nero7 στην επιλογη vcd αλλα ενω η ταινια ειναι 650 mb μου βγαζει κοκκινο στην μπαρα των mb's του nero δηλαδη ξεπερνα τα διαθεσιμα 700 mb,στην επιλογη δημιουργια cd δεδομενων του nero δεν μου παιζει.υπαρχει καποιο αλλο

προγραμμα που να με βοηθησει.

ευχαριστω

Δημοσ.

Α) Κάντο dvd με το nero

B) Πάρε dvd να αναπαράγει divx

Γ) Νομίζω πως έχει ρύθμιση να χαμηλώσεις ανάλυση και να χωρέσει σε vcd.

Δημοσ.

filmmachine. google it.

Η ακόμα καλύτερα, βρες x264 rips, της τάξεως του 1.4GB και δε χρειάζεται τπτ. Απλά παίρνεις ένα divx player και έχεις εφάμιλλη ποιότητα του dvd.

Δημοσ.

Εάν το αρχείο avi που διαθέτεις είναι DivX (μπορείς να το ελέγξεις με κατάλληλα προγράμματα, όπως το MediaInfo), τότε είναι πολύ πιθανό να μπορεί να αναπαραχθεί στην επιτραπέζια συσκευή σου χωρίς αλλαγή. Για να το δοκιμάσεις, μπορείς να γράψεις το αρχείο σε ένα CD-RW σαν Data CD και να προσπαθήσεις απλά να τον παίξεις (τον δίσκο).

Εάν αποτύχει, θα πρέπει να επανακωδικοποιήσεις την ταινία σε DVD-Video χρησιμοποιώντας κάποιο από τα προγράμματα που αναφέρθηκαν πιο πάνω. Προσωπικά έχω δοκιμάσει το ConvertXToDVD και δεν είχα κανένα πρόβλημα.

Δημοσ.

χαιρετε,αυτο εκανα φιλε το εγραψα με το nero σαν data cd αλλα το dvd μου δεν το επαιζε,δοκιμασα το ConvertXToDVD αλλα επειδη δεν ειναι free δεν δουλευει,με το DVDFlick πως γινεται προσθετω το αρχειο και μετα πατω create dvd?

Δημοσ.
win avi 9.0 πιστευω το καλυτερο

Και το ConvertX είναι πολύ καλό, αλλά αν πρόσεχες αυτό που ειπώθηκε παρακπάνω

δοκιμασα το ConvertXToDVD αλλα επειδη δεν ειναι free δεν δουλευει

θα καταλάβαινες ότι δεν μιλάει με τον θείο του ο sniper man. :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...