Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με iSight σε imac

cmak

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ως νέος χρήστης ξεκίνησα να σετάρω τον καινούργιο μου iMac και προς μεγάλη μου έκπληξη καμιά εφαρμογή δεν αναγνωρίζει την κάμερα (ούτε skype, ibooth τίποτα). Έχει κανείς καμία πρόταση πριν αρχίσω το φορτώσω και το πάω για service. Υπάρχει περίπτωση να έχω κάνει κάτι λάθος στην αρχική εγκατάσταση?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ριξε μια ματια στον System Profiler (milaraki απανω αριστερα και more info)

να δεις εαν ειναι συνδεμενη η iSight, εαν δεν ειναι ... μια βολτα στο service ειναι καλη ιδεα

να δεις εαν ειναι συνδεμενη η iSight, εαν δεν ειναι ... μια βολτα στο service ειναι καλη ιδεα

πως φαίνεται ο άνθρωπος με πτυχίο.... αυτά είναι!:-D

Μπα δε τη βλέπω πουθενά........Να πάρει......Τελικά τι windows τι apple its all the same :-(

Κοίταξες στο Hardware -> Usb -> Usb Hi-Speed bus;;;;;

έχει δύο. Η μία έχει το keyboard και η άλλη δεν έχει τίποτα. Γράφει build in usb αλλά χωρίς να έχει παραπάνω πληροφορίες

παντως φιλε, εχω ακουσει ελαχιστα εως μηδενικα προβληματα οσον αφορα την iSight.. σταθηκες ατυχος, συμβαινει κ στις καλυτερες οικογενεις! μαλλον μου μυριζει hardware failure..

Κ με χαλια μεταφορα να χει υποστει, κ παλι δε γινεται να παθει τπτ! Στο λεω επειδη την εχω ανοιξει του iMac μου, 2 καλωδιακια ειναι, που καταληγουν στη usb bus της logicboard..

παντως εχει δικιο ο απο πανω, κανε ενα hardware test κ αμα βγει failure.. service!

Από τη πρίζα τον έβγαλα, αποσύνδεσα όλα τα καλώδια και τα ξαναέβαλα αλλά τίποτα. Θα κάνω τώρα το hardware test και βλέπω......Θ δοκιμάσω και ένα install από την αρχή αλλιώς με βλέπω ν να οπλίζομαι με υπομονή και να αντιμετωπίζω plaisio rainbow ktl

Στο λεω επειδη την εχω ανοιξει του iMac μου
Πολυ περιπετειωδη σε βρισκω! Αν και μετα απο καποια βιντεο που ειχα δει στο utube καταλαβα οτι λιγο να ξερεις και λιγο να σου κοβει μπορεις να το ανοιξεις, μου εκανε εντυπωση..

Κουραγιο στον φιλο που δεν του δουλευει η καμερα

Υπαρχει παντα και η πιθανοτητα πολυ απλα να μην ειναι συνδεμενη ...

Εαν ειναι αυτο τοτε θα σου βγει πολυ φτηνα ...μιας και ειναι μονο ενα usb που βρισκεται απανω ... στην μεση του mac σου, αλλα απο την μεσα πλευρα του μηχανηματος ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...