apathya Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 μην περιμενεις να σου ερθει σε λιγοτερο απο 10 μερες...
aladdin7 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Εβαλα μια παραγγελια χθες το βραδυ: 2 αντικειμενα που το καθενα κοστιζει 14,49 ευρω και ενα αντικειμενο αξιας 16,99 ευρω. Συνολο 45,97. Μεχρι τωρα εχω λαβει ενα mail που απλα επιβεβαιωνει την παραγγελια. Ωστοσο στο play.com εμφανιζει γαι ολα την ενδειξη "Order Placed". Επιπλεον δεν εχουν τραβηχτει τα χρηματα απο την καρτα μου. Παιζει καποιο προβλημα; Συνηθως σε ποσο χρονο γινονται dispatched και ποτε τραβανε τα χρηματα; Οταν γραφει οτι δεν στελνουν στην Ελλαδα "items over 30 pounds" αναφερονται στο συνολικο ποσο ή στα επιμερους ποσα;
Soulseeker Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Αν διαβάσεις στο helρ θα δεις πως λέει ότι όσα παραγγέλνεις φεύγουν ξεχωριστά. Δηλ αν παραγγειλεις 10 πράγματα θα σου έρθουν 10 διαφορετικά δέματα. Όποτε είσαι κάτω από 30 don’t worry Επίσης περίμενε τα σε 5-10 εργάσιμες. Ακόμα όμως και να μην έρθουν δεν υπάρχει πρόβλημα ή θα σου δώσουν τα λεφτά πίσω ή θα στα ξαναστείλουν (ανάλογα τι θα επιλέξεις)
aladdin7 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Μου φαινεται περιεργο τι δεν εχουν παρει ακομα τα λεφτα. Στο Amazon.co.uk τα τραβανε αμεσως.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Όπως εξηγεί και το help του play.com, οι κάρτες χρεώνονται κατά την αποστολή του αντικειμένου, όχι όταν γίνετια η παραγγελία: "31. Credit and Debit cards are debited on the day of shipping by Play.com. All prices include sales taxes (where applicable) unless otherwise stated, and no charge is made for shipping." Ο χρόνος για την αποστολή του αντικειμένου εξαρτάται από το αν το αντικείμενο είναι άμεσα διαθέσιμο (φαίνεται από τη σελίδα του) αλλά και από το φόρτο εργασίας ή την ημέρα της εβδομάδας (συνήθως Σ/Κ δεν συσκευάζουν, αν και μου έχει τύχει να πάρω mail Σάβατο που να λέει πως το αντικείμενο στάλθηκε).
aladdin7 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Aπο την ωρα που βαζεις την παραγγελια στο site, ποση ωρα ή μερες περνανε μεχρι να στου στειλουν mail οτι εσταλησαν; Αναφερομαι παντα σε προιοντα που ειναι σε στοκ! ..................... Μεσα σε δευτερολεπτα εγινε "Packing" .Αρα περιμενω πλεον να μου ερθουν!
Super Moderators Snoob Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Εξαρτάται (ναι, η κλασική, προβλέψιμη απάντηση). Συνήθως μέσα σε 24 ώρες το πακετάρουν (το γράφουν κιόλας, "usually dispatched withing 24 hours"). Μου έχουν τύχει περιπτώσεις ακόμη πιο γρήγορα αλλά και πιο αργά, ειδικά, όπως έγραψα πιο πριν, αν γίνει η παραγγελία αργά την Παρασκευή. edit: κοίταζα το Dawn of War 2 στο play.com, όμως, και έχει 4-5 ημέρες για αποστολή, προφανώς δεν υπάρχει στοκ.
niCk_eleCtro Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 και εγω που εχω ακουσι...αξιοπιστο φενετε!!
tempo Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Aπο την ωρα που βαζεις την παραγγελια στο site, ποση ωρα ή μερες περνανε μεχρι να στου στειλουν mail οτι εσταλησαν;Αναφερομαι παντα σε προιοντα που ειναι σε στοκ! εγώ έκανα παραγγελία Δευτέρα απόγευμα και σήμερα Τετάρτη μεσημέρι μου ήρθε mail ότι το προιόν έφυγε με ταχυδρομείο.... τα λεφτά τα πήραν απο την κάρτα. μιλάω για το play.com
shodan Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Είχατε ποτέ πρόβλημα με το play trade? παρήγγειλα ένα παιχνίδι και μετά από μια μέρα μου έγραφε στο status order declined. έπειτα από επικοινωνία μου με την εταιρεία μου είπανε ότι αυτοί δεν απορρίπτουν ποτέ κάποια συναλλαγή, μόνο το play ευθύνεται για αυτό. πρόβλημα με την κάρτα δεν έπαιζε αφού στο καπάκι έκανα παράγγελία είδος που είχε το ίδιο το play και με χρεώσανε ΑΜΕΣΩΣ (τα λαμόγια..). επίσης νομίζω πως το αφαιρέσανε προσωρινά από τον συγκεριμένο πωλητη (και καλά δεν υπήρχε διαθέσιμο) αλλά τη άλλη μέρα ήταν πάλι εκεί....
aladdin7 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Τελικα τα πραγματα που ειχα παραγγειλει ηρθαν, ολα εκτος απο ενα! Ενω εσταλησαν την ιδια μερα και τα 3 , ελαβα μονο 2 ειδη και το τριτο αγνοειται. Εχουν περασει 3 μερες απο την ημερα που παρελαβα τα 2 ειδη! Δυστυχως πρεπει να περιμενω να περασουν 20 μερες απο την ημερομηνια αποστολης ωστε να μου το ξαναστειλουν ή να μου επιστρεψουν τα χρηματα! Κριμα, γιατι δεν στελνουν συστημενα! Προσωπικα θα πληρωνα λιγο παραπανω, αρκει να ειχα σιγουρη παραδοση και οχι αυτο το πανηγυρι να περιμενω καθε μερα μηπως και ερθει!
enas_bibikos Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Εχοντας δοκιμασει το PLAY,ειπα να σας γραψω εντυπωσεις... 1.Ναι μεν δεν εχει ταχυδρομικα αλλα οι χρονοι αποστολης ειναι αρκετα μεγαλοι.7+ ημερες τις περισσοτερες φορες.Ο λογος ειναι οτι οι παραγγελιες δεν ερχονται με royal air mail (τα αντιστοιχα ΕΛΤΑ στην Αγγλια),αλλα μεσω διαφορων χωρων οπως Σλοβακια. 2.Εαν μετατρεψεις τις τιμες απο λιρες σε ευρω προκυπτει μια διαφορα υπερ τους. Τον τελευταιο καιρο προτιμω το Amazon για τους εξης λογους... 1.Η πληρωμη γινεται σε λιρες αγγλιας και οχι σε ευρω (η μετατροπη γινεται απο την τραπεζα που ανηκει η καρτα που κανετε τη συναλλαγη),αρα δεν πληρωνετε παραπανω.. 2.Ταχυτατες αποστολες.2-3 ημερες maximum...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.