supermario29 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Ρε παιδιά λίγο βοήθεια! Έχω παραγγείλει ένα παιχνίδι και έχει κάνει σχεδόν δύο εβδομάδες (11 μέρες) και δεν έχει έρθει! Να αρχίσω να αγχώνομαι??? Μπα, συνηθως τοσο μου αργει κι εμενα. Καμμια 15αρια μερες κανει. Γι΄ αυτο και το εκοψα. Ή game.co.uk ή gameplay.co.uk πλεον. Μεσα σε 5 μερες το πολυ εχω το παιχνιδι. Προσφατα ξανα-αγορασα 2 βιβλια απο το amazon και με εξεπληξε. Τριτη πρωι η παραγγελια. Παρασκευη πρωι τα ειχα παραλαβει!
neovdr Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Μπα, συνηθως τοσο μου αργει κι εμενα. Καμμια 15αρια μερες κανει. Γι΄ αυτο και το εκοψα. Ή game.co.uk ή gameplay.co.uk πλεον. Μεσα σε 5 μερες το πολυ εχω το παιχνιδι. Προσφατα ξανα-αγορασα 2 βιβλια απο το amazon και με εξεπληξε. Τριτη πρωι η παραγγελια. Παρασκευη πρωι τα ειχα παραλαβει! Ευχαριστώ αλλά το gameplay.co.uk (game.co.uk είναι η ίδια εταιρεία με διαφορετικό σάιτ) μου έκανε χουνέρια γιατί μου έλεγαν ότι δεν δίνω σωστά τα στοιχεία της πιστωτικής μου (η τράπεζα μου έλεγε ξεκάθαρα ότι μια χαρά τα είχα βάλει και αυτοί κάτι δεν έκαναν).
_DiMoN_ Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Αυτοί οι χρόνοι δεν είναι χρόνοι των εταιριών... Αλλά τις μεταφοράς. Πάντως είναι γνωστό ότι το airmail της Αγγλίας κάνει για Ελλάδα 2 ημέρες.
Vole Maulder Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 neovdr, εμένα αυτό μου το κάνει το Play σχεδόν ένα χρόνο τώρα. Ολα σωστά, ελεγμένα και από την τράπεζα, αλλά όχι, το Play βλέπει κάτι λάθος. Οπως και να έχει, κι εγώ έχω στραφεί στα δύο αυτά σάιτ που είπε ο supermario, όπως και στο dvd.co.uk, επειδή είναι και λίγο πιο γενικό. 3-4 μέρες κάνουν και από αυτό να έρθουν συνήθως.
neovdr Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 neovdr, εμένα αυτό μου το κάνει το Play σχεδόν ένα χρόνο τώρα. Ολα σωστά, ελεγμένα και από την τράπεζα, αλλά όχι, το Play βλέπει κάτι λάθος. Οπως και να έχει, κι εγώ έχω στραφεί στα δύο αυτά σάιτ που είπε ο supermario, όπως και στο dvd.co.uk, επειδή είναι και λίγο πιο γενικό. 3-4 μέρες κάνουν και από αυτό να έρθουν συνήθως. Έλα που εμένα δεν το κάνει το play αλλά τα gameplay.co.uk και game.co.uk. Τι παίζει δηλαδή δεν μπορώ να καταλάβω
xaros73 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Ρε παιδια κολλησα τωρα και δεν θυμαμαι με ταχυδρομιο ή κουριερ ερχεται απο play.com? Ειχα ξαναπαρει πιο παλια αλλα δεν θυμαμαι. Για μενα το ιδιο ειναι γιατι εδω που μενω και τα δυο το ιδιο ζωα ειναι και μου εχουν χασει και πραγματα... Για να ξερω που θα στησω καρτερι!!!
sb01053 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Eμένα μια φορά δεν ήρθε ενα cd και μου επέστρεψαν τα λεφτά! Απλα οι ταχυδρόμοι που τα φέρνουν είναι ένα θέμα.Τα παρατάνε τα πράματα οπώς να'ναι.
xaros73 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Εγω ευτυχως εχω τωρα ''βυσμα'' ταχυδρομο να με ειδοποιησει οταν ερθει, γιατι οι καραγκιοζηδες μου εχουν στειλει δυο φορες δεμα πισω ενω ειχα περασει και ο ιδιος απο το ταχυδρομιο δυο φορες και δεν ειχαν και λαθη στα στοιχεια αποστολης. Εκτος αν τα ψειρισει κανενας στον δρομο...
tempo Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 παιδιά στο blahdvd.com τι μεταφορικά χρεώνουν για Ελλάδα. έψαξα, έψαξα άλλα δεν το βρίσκω...
aggelos7 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 παιδιά στο blahdvd.com τι μεταφορικά χρεώνουν για Ελλάδα. έψαξα, έψαξα άλλα δεν το βρίσκω... συνηθως μια λιρα αγγλιας. Για σιγουρια βαλε κατι στο καλαθι αγορας και πατα checkout. θα σου φερει τα κοστη.
wadebill Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 ρε παιδια τα μεταφορικα απο το amazon.co.uk ποσα ειναι?
aladdin7 Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Σε τι συσκευασια στελνουν αυτα που παραγγελνεις; Φαινεται τι περιεχεται; Γραφει Play.com; Σκεφτομαι να παραγγειλω αλλα φοβαμαι μην γινει καμια λαλακια και το βουτηξει κανενας!
spinnet Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Παρηγγειλα ένα game από το play.com, με notification e-mail αποστολής του πακέτου στις 9 Απριλίου (που λέει για παράδοση σε 3-5 μέρες). Δυστυχώς δεν το έχω λάβει ακόμα... Ελπίζω να φταίει ότι έπεσε πάνω στις μέρες του Πάσχα και υπάρχει φόρτος εργασίας... και όχι ότι το ψειρίσανε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.