Προς το περιεχόμενο

Αγορα απο Play.com???

katsikoula

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Κακή εμπειρία μόνο για προπαραγγελίες σε μεγάλους τίτλους!

Τι εννοείς?

Εγώ με ότι έχω παραγγείλει από έξω είμαι υπερευχαριστημένος...

Δημοσ.

Εγώ παιδιά νομίζω ότι χρεώνει με ένα έμμεσο τρόπο μεταφορικά. Αν κοιτάξετε, όταν το γυρίζετε σε ευρώ δεν χρησιμοποιεί την ισοτιμία ευρώ-λίρας αλλά ένα ελαφρός πιο τσιμπημένο συντελεστή (για δοκιμάστε να το μετατρέψετε εσείς και θα καταλάβετε συγκρίνοντας τα ποσά).

Βέβαια δεν είναι και κάτι τραγικό... παραμένει πολύ φτηνότερο μαζί με το Amazon

Όσο το γιατί δεν τα στέλνουνε πλέον τα games άνω των 30 λιρών στην Ελλάδα... απλά υπήρχαν πολλοί που ισχυριζόντουσαν ότι δεν τους ήρθε και το ξανά στέλνανε και μετά το δεύτερο παιχνίδι το πουλάγανε...:P:X

Δημοσ.

Συμφωνώ με τον Antretng μπαίνουν έμμεσα στην ισοτιμία τα μεταφορικά, το έχω προσέξει και εγώ. Εγώ ψηφίζω Amazon (UK κυρίως, γιατί από αυτό ψωνίζω συνήθως, αλλά και τα Fr και Com καλά είναι). Μου έχουν κάνει κανά δυο κουλά, αλλά όχι σαν αυτό που μου έκανε το Play:

Παρήγγειλα Complete Collection Dawn of War I και μου έστειλαν WOW Battlechest. Στέλνω e-mail, χίλια συγγνώμη μου λένε, το στέλνουμε σήμερα (Τρίτη νομίζω ήταν, ακόμα δεν το έχω λάβει, αλλά λογικά θα το έχω σύντομα) και αν μπορείς στείλε μας πίσω το άλλο και θα σου κάνουμε refund... Το στέλνω και εγώ με το courier της δουλειάς μου με χρέωση δική μου, για το λόγο ότι δεν προλάβαινα να πάω στο ταχυδρομείο. Το κουστουμάκι 45,22 ευρώ... (Το οποίο έμαθα λίγο πριν τα πληρώσω...) Τους σκανάρω την απόδειξη και τη στέλνω και μου απανάνε σήμερα το εξής:

"...45,22 seems very very high to send back a game that weighs less than 1kg and only cost us 4 Euros to send out. Unfortunately Play.com only allows us to credit 8 Euro maximum so i was wondering if you have a Paypal account that we could send the money to?...".

Τούρκος εγώ τους απαντάω:

"...well the package weighted actually 1,145 kg. AS you can see, I send it with a courier service mainly for two reasons:

1. I am working the hours the post is open,(that is why I am asking for the products to be delivered to my work), so I cannot send it unless I ask for a permission to leave my work, which I cannot do and

2. Since you have made the mistake to send me the wrong game and asked for it back, without mentioning how I should do it, I chose the way that was more convenient to me: use the courier service my work is using, charged in me personally, so that I lose the minimum time.

If there were certain rules that I should send you the game using a specific method, you should have decribed it in the mail you made the request. In these cases if you cannot arrange the return yourselves, you will have to accept the method the customer chooses. It is not logical to have the customer, who by your mistake received a different game from which he ordered, arrange in his busy daily schedule to visit the post to send the package with regular post, the cost for which would be much higher than 8 euros.

So, I demand the maney I spent to send the game back to be refunded.

I have a paypal account with this mail, but is there any alternative method for refunding if I did not have a paypal account?..."

Περιμένω τώρα να δούμε... Καλύτερα δηλαδή να το κρατούσα το WOW και να το πουλούσα αν δεν το χρησιμοποιούσα εγώ...

Συγγνώμη για την έκταση του μηνύματος!

Δημοσ.

Πο ρε watt τι έπαθες ... έπρεπε βέβαια να το ψιλουποπτευθείς μιας και κάπου στα 30 ευρώ έχει το game και εσύ χρέωσες μεταφορικά 45... θα προτιμούσαν να μην το στελνες καν . Αλλά και πάλι όπως λες δεν σου χαν πει πως να το στείλεις.

Τι να πω. Εύχομαι να πάρεις τα χρήματα σου πίσω

Δημοσ.
Πού βρήκες τις τιμές Dimon? Ο τιμοκατάλογος που βρήκα εγώ έλεγε για Αγγλία 25 ευρώ!

Μα γιατί να το στείλεις σαν δέμα. Κάτω από 2kg το στέλνεις σαν επιστολή.

Ορίστε ο τιμοκατάλογος.

http://www.elta.gr/pricelist1.pdf

***αυτόματη ένωση μηνυμάτων***

Μάλιστα αν το στείλεις σαν επιστολή σε 2 ημέρες θα είναι εκεί.

Δημοσ.

Δεν το είχα σκεφτεί να το στείλω σαν επιστολή... Δε φαντάστηκα ότι ο φάκελος με το κουτί θα μπορούσε να θεωρηθεί επιστολή... Το βασικό θέμα όμως είναι ότι δεν προλάβαινα να πάω σε ταχυδρομείο, γι' αυτό και προτίμησα την εύκολη ( και ακριβή απ' ότι φάνηκε λύση...). Να δούμε τώρα τι θα μου απαντήσουν... Ευχαριστώ πάντως για τον τιμοκατάλογο!

Δημοσ.

Λοιπόν, μου ήρθε και το παιχνίδι και μου έκαναν refund στην Prepaid το ποσό που είχα δώσει για την αγορά του και μου έβαλαν και στο Paypal τα υπόλοιπα, ως 8 ευρώ από Playtrade και 8,92 από Play για να καλύψουν το ποσό. Όλα ΟΚ δηλαδή, εκτός μάλλον από το 1 ευρώ που θα μου φάει λόγω φόρτισης η Prepaid! ;-p

Δημοσ.
Λοιπόν, μου ήρθε και το παιχνίδι και μου έκαναν refund στην Prepaid το ποσό που είχα δώσει για την αγορά του και μου έβαλαν και στο Paypal τα υπόλοιπα, ως 8 ευρώ από Playtrade και 8,92 από Play για να καλύψουν το ποσό. Όλα ΟΚ δηλαδή, εκτός μάλλον από το 1 ευρώ που θα μου φάει λόγω φόρτισης η Prepaid! ;-p

Γιατί δεν βάζεις μια κάρτα λογαριασμού χωρίς καθόλου έξοδα? Έχει ο λογαριασμός, έχει και η κάρτα. Δεν έχει ο λογαριασμός δεν έχει η κάρτα.

Δημοσ.

Την είχα σκεφτεί και αυτή την εναλλακτική, αλλά έβγαλα την prepaid και είμαι ευχαριστημένος. Όταν λήξει θα δω τι θα κάνω, γιατί θα είμαι φαντάρος και οι online αγορές μου θα περιοριστούν....

Δημοσ.

Ρε παιδιά λίγο βοήθεια! Έχω παραγγείλει ένα παιχνίδι και έχει κάνει σχεδόν δύο εβδομάδες (11 μέρες) και δεν έχει έρθει! Να αρχίσω να αγχώνομαι???

Δημοσ.

εγώ πάντως στο μαρούσι ένα σιντι είχε κάνει κάπου 8 εργάσιμες. Μην αγχώνεσαι ακόμα. Περίμενε καμια 15αρια μέρες (όχι ακόμα, στο σύνολο) και βλέπεις μετά

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...