_DiMoN_ Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 φιλε DIMON μην καραφλιαζεις αμεσως...νταξει μια λαλακια ερωτηση καναμε.... Ναι ρε συ μην ανησυχείς, το έκανα bold και μεγάλο για να φαίνεται!!!
klainmaingr Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Αυτό με το "όσο μεγάλη παραγγελία και να κάνεις" δεν ισχύει σίγουρα... Έχουνε περιορισμό στα κιλά και το μέγεθος του πακέτου... Δεν ξέρω αν έχουν περιορισμό και στην τιμή της παραγγελίας..
_DiMoN_ Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Αυτό με το "όσο μεγάλη παραγγελία και να κάνεις" δεν ισχύει σίγουρα...Έχουνε περιορισμό στα κιλά και το μέγεθος του πακέτου... Δεν ξέρω αν έχουν περιορισμό και στην τιμή της παραγγελίας.. Κάτι είδα για 30 λίρες http://www.play.com/HOME/HOME/6-/Help.html?page=del
petrostr Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Για να σε βοηθήσω λίγο φίλε μου... κατά το παρελθόν έχω ψωνίσει αρκετές φορές από το http://www.play.com και μπορώ να σου πώ τα εξίς: 1. Είναι απόλυτα ασφαλείς οι συναλλαγές με το συγκεκριμένο site. 2. Δεν υπάρχουν έξοδα αποστολής! Η μεταφορά είναι δωρεάν, το αναφέρει κιόλας. 3. Τα πράγματα έρχονται αρκετά σύντομα, περίπου μέσα σε μία εβδομάδα. 4. Κάπου αριστερά στη σελίδα του play, σου δίνει την δυνατότητα να επιλέξεις νόμισμα, ευρώ ή λίρα. Όσο για το παιχνίδι που ρωτάς παρόλο που δεν ασχολούμαι με παιχνίδια, και μεις PAL έχουμε, οπότε φαντάζομαι ότι το παιχνίδι σου θα παίζει κανονικά, υπάρχει νομίζω και η δυνατότητα επιστροφής των πραγμάτων.
Vincanity Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 εδω και καμποσα χρόνια, αγοράζω απο το play.com χαμηλές τιμές, όλες οι αποστολές στην πορτα μου. κανενα παραπονο!
katsikoula Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 σας ευχαριστω ολους παιδια!!! τελικα θα αγορασω αφοβα games!!!
mixalisss Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 αυτο ισχυει *Unfortunately, we are unable to deliver items over £30 to Greece.? εχω παραγγειλει το little big planet και ερχεται και εχω κανει pre order to killzone 2 που εινα πανω απο 30 θα το στειλουν;
xaros73 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Εχει εδρα την Νησο του Μαν, εκει που γινεται και ο διασημος αγωνας μηχανων. Εκει δηλωνε και κατοικια ο Manshel για να μην πληρωνει φορους απο αυτα που εβγαζε απο την F1. Αυταααα...
Socratis_g Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 χοντρικά το παιχνίδι κάνει 1 μήνα να έρθει. Το όριο των 30 λιρών το βάλανε γιατί εδω στη γαμημένη χώρα που ζούμε το είχανε μάθει στα ταχυδρομία και στις γειτονιές το φακελο που έλεγε "PLAY" και βουτάγανε τα παιχνίδια πρίν τα παραλάβεις. Μετα έλεγε ο πελάτης ότι δεν το παρέλλαβε. Αυτοι το ξαναστέλνανε και παέι λέγοντας η ιστορία.... Ετσι επειδή άρχισε να έχει χασούρα το Play απο την ελλάδα λέει. 30λίρες μέγιστο όριο και να πατε να γαμηθήτε κωλογυφτοι έλληνες. Και καλά κάνανε...
Paralizer Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Και εγώ από Play αγοράζω και είμαι πάρα μα πάρα πολύ ευχαριστημένος. Τελευταία όμως ανακάλυψα και το blahdvd.com το οποίο σε κάποια games του PS3 έχει ακόμα χαμηλότερες τιμές, απλά σε επιβαρύνει +1 λίρα. Σαν να λέμε δηλαδή σήμερα 1,12ευρώ. Ρίξε κι εκεί μία ματιά δεν θα χάσεις. Πάντως το play.com είναι απόλυτης εμπιστοσύνης
enas_bibikos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Εχω παραγγειλει παρα πολλες φορες απο το PLAY και δεν εχω αντιμετωπισει κανενα προβλημα,αντιθετως εχω εκμεταλλευτει τις φοβερες προσφορες του.Δεν χρεωνει εξοδα αποστολης και η παραδοση γινεται σε περιπου 7-10 ημερες.Σε περιπτωση που χαθει η παραγγελια σου σε αποζημιωνουν.Θεμα τελωνειου δεν υπαρχει δεδομενου οτι το συγκεκριμενο καταστημα εδρευει στην Αγγλια
fysob Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Προσπαθω να αγορασω απο το play.com το xbox 360 controller for pc αλλα μου βγαζει οτι πρεπει να εχω uk address. Τι κανω λαθος? Δεν ειναι στην κατηγορια electronics, gadgets οποτε θα επρεπε να ερχεται Ελλαδα. Ποια πρεπει να ειναι η μορφη της διευθυνσης οταν την βαζουμε?
gherudos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Ηλεκτρονικές συσκευές δεν στέλνει εκτός UK.
xaros73 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Εγω παντως εχω παρει controller απο εκει, εκτως και αν τα κοψανε προσφατα...
jimis panousis Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Τι ακριβως χρειαζεται για να κανω αγορες απο το play κ απο αλλα σαιτ που μου εχουν πει οτι ειναι αξιοπιστα(blahdvd.com, game.uk.co)?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.