Προς το περιεχόμενο

Αγορα απο Play.com???

katsikoula

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια δεν ξερω αν ανοιγω το θεμα στο σωστο forum... μπηκα στο site http://www.play.com κ ειδα οτι οι τιμες των παιχνιδιων για PS3 ειναι τραγικα πιο χαμηλες απο οτι στην Ελλαδα!!! κ ετσι σκεφτομαι να παραγγειλω απο εκει κανενα παιχνιδακι. σκεφτομαι να παραγγειλω το Brothers In Arms 3: Hell's Highway

link:

>http://www.play.com/Games/PlayStation3/4-/8116003/Brothers-In-Arms-3-Hell-Highway/Product.html

επειδη ειμαι καινουριος κ δεν συνιθιζω αγορες μεσω Internet απο ξενες χωρες μπορειτε να μου απαντησετε σε καποιες ερωτησεις μου???

1) το συγκεκριμενο game θα παιζει στην κονσολα μου??? (PAL)

2) κοστιζει £17.99 ή £49.99

3) περιπου ποσες μερες κανουν για να το στειλουν???

4) ποσο θα επιβαρυνθω για την αποστολη???

5) ειστε ευχαριστημενοι απο αυτο το καταστημα???

• Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Νομίζω οτι το ps είναι rf ούτως η άλλως.

23.99 ευρώ

10+

Νομίζω τίποτα

Ναι.

Την χρέωση για την αποστολή και το πόσο(περίπου) θα κάνει να έρθει θα στο πεί το site ένα βήμα πριν το purchase..

Οπότε learn by trying..

Δημοσ.
Νομίζω οτι το ps είναι rf ούτως η άλλως.

23.99 ευρώ

10+

Νομίζω τίποτα

Ναι.

Την χρέωση για την αποστολή και το πόσο(περίπου) θα κάνει να έρθει θα στο πεί το site ένα βήμα πριν το purchase..

Οπότε learn by trying..

δεν καταλαβαινω τι ειναι το ps κ το rf....

23.99 ευρω??? εγω μετατρεψα τα £17.99 σε ευρω μεσω google κ μου εβγαλε 20 ευρω. τι εννοεις 10+??? μου λες ποιο μετα Οπότε learn by trying... για αυτο ρωταω εσας που εχετε δοκιμασει γ να μην με πιασουν κοροιδο. εγω θελω να το αγορασω καινουριο, οχι μεταχειρισμενο. ποσα θα πληρωσω σε £, 17.99 ή 49.99???

φιλε με μπερδεψες περισσοτερο τωρα. σε ευχαριστω παντως για την γρηγορη ανταποκριση!

Δημοσ.

1)Στο site επάνω αν πατήσεις στο εικονίδιο της ευρ.ένωσης σου βγάζει τιμές σε ευρώ

2)ps=playstation rf=region free

3)Πάνω απο 10 μέρες για να έρθει

4)ΔΕΝ θα σε πιάσουν κορόιδο αλλα αν προχωρήσεις μέχρι το προτελευταίο βήμα την αγορά(πριν την ολοκληρώσεις) θα δείς και άν έχει χρέωση για ελλάδα και πόσες μέρες περίπου θα κάνει.. Εμπειρικά νομίζω δεν έχει χρέωση για μεταφορικά και έρχεται σε 10+ μέρες..

Αυτά..

Δημοσ.
1)Στο site επάνω αν πατήσεις στο εικονίδιο της ευρ.ένωσης σου βγάζει τιμές σε ευρώ

2)ps=playstation rf=region free

3)Πάνω απο 10 μέρες για να έρθει

4)ΔΕΝ θα σε πιάσουν κορόιδο αλλα αν προχωρήσεις μέχρι το προτελευταίο βήμα την αγορά(πριν την ολοκληρώσεις) θα δείς και άν έχει χρέωση για ελλάδα και πόσες μέρες περίπου θα κάνει.. Εμπειρικά νομίζω δεν έχει χρέωση για μεταφορικά και έρχεται σε 10+ μέρες..

Αυτά..

ok σε ευχαριστω για τις απαντησεις σου. τελικα λεω να παρω κανενα game απο εκει. αν αγορασω κ μου ερθει θα σας ενημερωσω για την διαδικασια κ τα σχετικα.

παντως αν εχει αγορασει καποιο μελος του insomnia απο εκει ας πει την αποψη του κ την διαδικασια που ακολουθησε

Δημοσ.

Γενικά το συγκεκριμένο κατάστημα είναι πολύ αξιόπιστο, είχα παρει εγώ κάποια πράγματα κι έμεινα πολύ ευχαριστημένος.

Δημοσ.

Αγοραζω χρονια απο το play.com και δεν ειχα ποτε μου προβλημμα.

Οι τιμες που βλεπεις ειναι τελικες μαζι με τα μεταφορικα.5-7 εργασιμες μερες τα εχεις στο σπιτι σου με απλη αλληλογραφια,δηλαδη στο φερνει ο ταχυδρομος κατω στο σπιτι σου.Μονο λιγο προσοχη αν εχεις γειτονες με ''μακρυα χερια''.

Δημοσ.

Για την ακρίβεια, δεν χρεώνεσαι μεταφορικά. Το κατάστημα δεν ξέρω πού ακριβώς βρίσκεται στην Μ.Βρετανία, αλλά η περιοχή υπόκειται σε ένα ιδιότυπο καθεστώς και δεν υφίσταται τελωνειακούς δασμούς. Γι' αυτό και οι τιμές του δεν παίζονται..

Δημοσ.

που εχει εδρα ρε παιδια το καταστημα??

οκ..οι gbp μου εδωσαν να καταλαβω!!οποτε ακυρη η ερωτηση για τους δασμους...απλα για καταστηματα που βρισκονται στην μεγαλη βρετ ειχα συνηθισει το .co.uk!! :-)

Δημοσ.

Και εγώ πήρα απο εκεί και μου ήρθε σε 8 μέρες....Το μόνο πρόβλημα,οτι το cd μουσικής που πήρα είχε ένα σπασιματάκι μπροστά απο το μπροστινό εξώφυλλο...Αλλά σε αυτό μπορεί να μη φταίνει και οι άνθρωποι...Αλλά το μεταφορικό μέσω που τα έφερε :o

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...