Exoskeletor Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 θελω tripple channel με 96mb ram τωρα
21century Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Περισσότερο ενδιαφέρον θα έχει όταν θα χρησιμοποιηθει σε συστήματα με πολυπήρηνους επεξεργαστές και με την υποστήιρξη του κατάλληλου λογισμικού και λειτουργικού συστήματος...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δεν είναι πάντα το ότι βαριούνται. Τόσα προγράμματα και drivers που δεν υπάρχουν για τα Xp 64 με κράτησαν κι εμένα στα 32 δυστυχώς.. για αυτό προτείνουμε Vista 64bit ακόμα και αν τα "μισούμε" -----Προστέθηκε 2/2/2009 στις 12 : 13 : 26----- με τετοια μνημη σιγουρα θα χρειαζεται windows 128bit! τα 64bit φτάνουν και περισσεύουν
nick#18 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 θα ειναι οπως οι ddr3 οταν πρωτοβγηκαν που για 1gb χρηαζοσουν 150ευρο+ και ελεγες "απιαστο ονειρο"....αλλα τωρα? 17ε 1gb..
_DiMoN_ Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Μα αυτός είναι ο σκοπός, εγώ γι' αυτό χαίρομαι με τέτοια νέα. Πρέπει πρώτα να καλύψουν τα R&D κόστοι που έχουν, μετά βελτιώνεται η παραγωγή, μεγαλώνουν οι πωλήσεις και να πως πέφτουν οι τιμές!
babylonx Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Εγώ δε ξέρω πολλούς οικιακούς χρήστες με 64 bit λειτουργικό. Από την άλλη ξέρω αρκετούς ανίδεους με 8 Gb μνήμη και XP 32άρια που σου πενεύονται κιόλας για τα 8Gb μνήμη που έχουν στο pc τους! Δε μπορώ να καταλάβω για πιο λόγο χρειάζεται ένας οικιακός χρήστης τόση μνήμη για τα σημερινά δεδομένα... Μήπως υπερβάλουμε και μάλιστα πάρα πολύ;
skiabox Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Νομιζω οτι οτι τα XP βλεπουν μεχρι 3-4 gb!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 συνολική μνήμη όχι μόνο RAM...με αποτέλεσμα να βλέπουν 3.25gb ram...
afentiko7 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Και τη θα την κάνουμε? Εγώ με 1 στα xp και είμαι μια χαρά. Και στα vista μπορείς να κάνεις και με 1, αλλά αν έχεις το pc σου μόνο για surfing και word.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 προφανώς δεν παίζεις απαιτητικά games
_DiMoN_ Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Και τη θα την κάνουμε? Εγώ με 1 στα xp και είμαι μια χαρά. Και στα vista μπορείς να κάνεις και με 1, αλλά αν έχεις το pc σου μόνο για surfing και word. Εγώ στα XP με δύο είμαι ok... Αλλά αυτό δεν μιλάμε για PC σπιτιού, αλλά για PC servers, που πίστεψε εκεί χρειάζεται!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα