Cristina Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Για ΑΕΙ δε νομίζω να υπάρχει, αλλά δεν παίρνω και όρκο. Για ΤΕΙ από όσο θυμάμαι το μόνο τμήμα μουσικής τεχνολογίας και ακουστικής που υπάρχει είναι στο Ρέθυμνο.
Lilith19 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Υπαρχει ΤΕΙ τεχνολογιας ηχου και μουσικων οργανων,το οποιο ομως βρισκεται στο Ληξουρι και περσι ειχε βαση 9103 μορια.Επισης αυτο που ανεφερε και η christina,με βαση 8948.Το πρωτο ξερω οτι ειναι αρκετα καλο και εχει προοπτικες γενικα.ΑΕΙ κατι σχετικο με μουσικη ειναι μονο τα τμηματα μουσικολογιας.Ωστοσο,μην θεωρεις οτι αν υπηρχε ΑΕΙ με το αντικειμενο σπουδων που ψαχνεις,θα ηταν καλυτερο απ΄το αντιστοιχο ηδη υπαρχον ΤΕΙ.
SIPNO Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Υπαρχει ΤΕΙ τεχνολογιας ηχου και μουσικων οργανων,το οποιο ομως βρισκεται στο Ληξουρι και περσι ειχε βαση 9103 μορια.Επισης αυτο που ανεφερε και η christina,με βαση 8948.Το πρωτο ξερω οτι ειναι αρκετα καλο και εχει προοπτικες γενικα.ΑΕΙ κατι σχετικο με μουσικη ειναι μονο τα τμηματα μουσικολογιας.Ωστοσο,μην θεωρεις οτι αν υπηρχε ΑΕΙ με το αντικειμενο σπουδων που ψαχνεις,θα ηταν καλυτερο απ΄το αντιστοιχο ηδη υπαρχον ΤΕΙ. Ναι όμως ένα πτυχιο απο ένα ΑΕΙ εχει μεγαλυτερη ισχύ. Σωστά???
teo64x Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Ναι αλλά τα ΑΕΙ έχουν άλλου είδους επιστημονικά αντικείμενα.
afnman Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Ναι όμως ένα πτυχιο απο ένα ΑΕΙ εχει μεγαλυτερη ισχύ. Σωστά??? Οχι, ενα ΑΕΙ δεν εχει πάντα μεγαλυτερη "ισχυ" απο ενα ΤΕΙ. Εξαρταται παντα απο το αντικειμενο σπουδων. Τωρα εαν εσύ εννοεις "ισχύ" τα 50ευρω παραπανω που θα παιρνεις λογο επιδόματος πτυχιου τότε...Ναι έχει! Συγκεκριμενα ηχοληψιες κτλ ειναι σε αρκετο τεχνικο-πρακτικο επιπεδο οποτε γιαυτο και το εντάξανε στα ΤΕΙ, οπως ηταν σωστο.... Τωρα εαν εσυ θες να εχεις μια πιο σφαιρικη αποψη γυρω απο την μουσική-ήχους. Πηγαινε σε καποιο Πανεπιστημιο μουσικής στο εξωτερικο και μετα κανεις ενα master πανω σε τεχνολογιες H πηγαινεις Πολυτεχνιο στο τμήμα των ηλεκτρολογων και κανεις και μετα παλι Μαστερ σε μουσικές τεχνολογιλες. δηλ τρως 5-6 χρονια για να κάνεις κατι που θα κανει καποιος του ΙΕΚ με λιγοτερες δεξιοτητες αλλα θα εισαι πιο θεωρητικος.
Eleu8eriaX Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δεν ξέρω άν σου είπε κανένας άλλος δεν διάβασα τα μηνύματα...Υπάρχει 1 ΤΕΙ στο Ρέθυμνο της Κρήτης που λέγεται "Μουσική Τεχνολογία και Ηχοληψία"... Έχει πολύ δύσκολη φυσική απο ότι μου έχει πεί μια καθηγήτρια μου που έχει τελειώσει αυτό το πανεπιστήμιο... Έχει πολύ καλά studio επίσης και πολύ ξένη ορολογία.... Αυτό που μας είπε ήταν "είναι εύκολο να μπείς,αλλα δύσκολο να βγείς".
disqualified Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δεν ξέρω άν σου είπε κανένας άλλος δεν διάβασα τα μηνύματα...Υπάρχει 1 ΤΕΙ στο Ρέθυμνο της Κρήτης που λέγεται "Μουσική Τεχνολογία και Ηχοληψία"...Έχει πολύ δύσκολη φυσική απο ότι μου έχει πεί μια καθηγήτρια μου που έχει τελειώσει αυτό το πανεπιστήμιο... Έχει πολύ καλά studio επίσης και πολύ ξένη ορολογία.... Αυτό που μας είπε ήταν "είναι εύκολο να μπείς,αλλα δύσκολο να βγείς". το πολυ δυσκολη φυσικη χωρις να εχω καμια εμπειρια απο το συγκεκριμενο ΤΕΙ εξαρταται απο το υποβαθρο που εχεις. Αν για παραδειγμα δεν εχεις ιδεα απο φυσικη σαφως και θα σου φανει δυσκολη. Μπες στο δικτυακο τοπο του ΤΕΙ και δες τη λιστα μαθηματων του και την υλη αυτων για να εχεις εγκυρη πληροφορηση -----Προστέθηκε 2/2/2009 στις 01 : 32 : 05----- Η καποιο πολύ καλο ΤΕΙ στην Θεσσαλονίκη??? καλο θα ηταν να πεις και ποιος ειναι περιπου ο επαγγελματικος σου προσανατολισμος (που θα ηθελες να δουλεψεις και τι να κανεις)
nektarios Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Τμήμα Τεχνών Ήχου & Εικόνας του Ιονίου Πανεπιστημίου http://www.ionio.gr/depts/avarts/
GiorGhino Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Τι κόλλημα έχετε φάει ρε παιδιά? Αυτό το αντικείμενο που λες δεν μπορεί να δειδαχθεί σε ΑΕΙ, είναι εντελώς πρακτικό. Αυτός είναι ρόλος των ΤΕΙ. Έλεος, υπάρχουν ακόμα παιδιά που να αποδέχονται αυτά που πιστεύαν οι αγράμματοι παπούδες? Υ.Γ. Αααχ.... αυτήν η βρώμα δεν θα φύγει ποτέ απ την Ελλάδα.
Dask30 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Παιδιά είμαι 17 χρονών και φέτος δίνω πανελλήνιες ασχούμαι όλη τη ζωή μου με την μουσική παίζω μπουζούκι 7 χρόνια και θέλω να περάσω σε μια σχόλη με σχέση την μουσική επειδή δεν είμαι και τόσο καλός μαθητής θέλω να μου προτείνεται καποίες σχολές με χαμηλή βασή ή ακόμα και ιδιωτικές σχολές.. Με ηχολήψια ή με οτιδήποτε Ευχαριστω..
V.I.Smirnov Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Σε λάθος forum γράφτηκες. Εδώ πρέπει να ρωτήσεις : http://www.musicheaven.gr/html/
Dask30 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Ευχαριστώ πολύ.. Αλλά σε αύτο το forum που πάω να κάνω την ερώτηση??
V.I.Smirnov Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Μάλλον στα έγχορδα ή στις μουσικές συζητήσεις. Ψάξε λίγο, έχει αρκετά σχετικά θέματα και πολλούς ενημερωμένους εκεί.
Dask30 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Ok πρέπει να είναι πολύ καλό forum.. αλλα δεν μου στέλνει e-mail για να συνδεθώ :/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.