firegarden Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Καλημερα. Χτες στα καλα καθουμενα, ο υπολογιστης μου πεταει μια μπλε οθονη και δεν ανταποκρινοταν καθολου. Δεν μπορουσα ουτε reset να κανω κι ετσι τον εσβησα. Οταν πηγα να τον αναψω, μου εβγαλε οτι δε μπορουν να φορτωθουν τα windows γιατι λειπει ενα dll. Απο οτι καταλαβα, μαλλον παω για φορματ. Στο παρελθον με to recovery console, δε μπορεσα να κανω πολλα πραγματα. Αυτο που με ενδιαφερει ομως ειναι να ειτε κανω φορματ ειτε οχι, να μπορεσω να ανακτησω ολους του κωδικους,το ιστορικο,κλπ (ακομα και τα στοιχεια του autocomplete αν γινεται) που υπηρχαν στο Μοζιλλα,στον ΙΕ,κλπ. Επειδη εχω προσβαση και σε δευτερο pc, μπορω να μεταφερω το σκληρο του πρωτου για να αντιγραψω καποια αρχεία,αν και θα προτιμουσα να αποφυγω τον μπελα. Υπαρχει λοιπον οποιοσδηποτε τροπος να γινει αυτο που ζηταω; Σας ευχαριστω για το χρονο σας.
kostandinos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Καλημερα,σε μια παρομοια περιπτωση που ειχα,τον εβαλα σαν,εξωτερικο,και εκανα μεταφορα καποια αρχεια που ηθελα.
Antwni Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Καλημερα,σε μια παρομοια περιπτωση που ειχα,τον εβαλα σαν,εξωτερικο,και εκανα μεταφορα καποια αρχεια που ηθελα. Μα τι καλημέρα μεσημέρι είναι όταν απάντησες?!!!:p
lefi Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Με live CD υπάρχει linux αλλά και το Bart PE βασισμένο στα Windows XP SP2. Διαλέγεις και παίρνεις το βάζεις στον υπολογιστή και έχεις λειτουργικό για Back up.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.