GIANNIS400 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Πάλι στα 249 σήμερα... Ποιος βάζει στοίχημα ότι το αργότερο μέχρι το βράδυ θά χει πάει στα 270? φιλε αγοραζω 20 κοματια τωρα q9550 249ευρω, με το που ανεβουν 270ευρω τους πουλαω 260ευρω και βγαζω 220 ευρω, μονο να εισαι standby και με το που ανεβουν να μου πεις (πούλα πούλα) :lol::lol: (να πως γινεσαι χρηματιστης) υστερογραφο: λετε να με ακουσαν και να τις χαμηλωσαν? κραψτε κραψτε θα ριξουν ολοι τι τιμες :-):-) -----Προστέθηκε 4/2/2009 στις 11 : 54 : 15----- νεα αυξηση: 265ευρω τωρα. Δεν αγοραζα 20 εχθες οπως ειπα
souza_t_alogaki Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 απο 249 που τον ειχε εχθες σημερα 265ευρω στο e-shop.gr... παρατηρησα σε 4 μερες 4 αλάγες τιμων.Αναρωτιεμε εχουν καταλαβει πως εχουμε καταλαβει το ποσο ****** ειναι σε συτην την επιχειρηση ? τι εχετε να πειτε για αυτο? :lol::lol: πρεπει να λεμε (πουλα εε οχι αγορασε) οπως κανουν στο χρηματιστήριο sory για το s boys Και ο ι7-920 ακριβυνε
mihalakis Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 πάρτε phenom x4 940be τότε που είναι σταθερός στην τιμή Οι intel πουλάνε σαν το ζεστό ψωμί (εγώ θα έλεγα σαν λιγδιασμένο πιττόγυρο). Τα 2 μεγάλα μαγαζιά διατηρούν επίτηδες (προφανώς) ιδιες τις τιμές τους. ΤΟ e-shop εκμεταλλευόμενο την συνηθισμένη πλέον ανικανότητα του πλαισίου να διατηρήσει επαρκές στοκ αρπάζει την ευκαιρία και με το που εξαφανίζεται από το αντίπαλο δέος ο 9550 δινει μια ωθησούλα στις τιμές του, και ότι αρπάξει...Αν ξαναπέσει στα 240κάτι που ήταν μέχρι πρότινως, αυτό σημαίνει οτι η amd θα πρέπει να ρίξει τον 940 γιατί αυτην την στιγμή η χρηματική αξία των 2 επεξεργαστών είναι ανάλογη και των επιδόσεών τους...Απλά περιμένετε 1-2 μέρες πάλι να στρώσει η κατάσταση
GIANNIS400 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 πάρτε phenom x4 940be τότε που είναι σταθερός στην τιμή Οι intel πουλάνε σαν το ζεστό ψωμί (εγώ θα έλεγα σαν λιγδιασμένο πιττόγυρο). Τα 2 μεγάλα μαγαζιά διατηρούν επίτηδες (προφανώς) ιδιες τις τιμές τους. ΤΟ e-shop εκμεταλλευόμενο την συνηθισμένη πλέον ανικανότητα του πλαισίου να διατηρήσει επαρκές στοκ αρπάζει την ευκαιρία και με το που εξαφανίζεται από το αντίπαλο δέος ο 9550 δινει μια ωθησούλα στις τιμές του, και ότι αρπάξει...Αν ξαναπέσει στα 240κάτι που ήταν μέχρι πρότινως, αυτό σημαίνει οτι η amd θα πρέπει να ρίξει τον 940 γιατί αυτην την στιγμή η χρηματική αξία των 2 επεξεργαστών είναι ανάλογη και των επιδόσεών τους...Απλά περιμένετε 1-2 μέρες πάλι να στρώσει η κατάσταση και οι αλλες αλυσιδες τι κανουν για να ριξουν τον ανταγωνισμο? να πω εγω τιποτα απολυτως..., το you.gr μόνο πριν 2 εβδομαδες εβαλε τον Ε8500 νομιζω 140 ευρω και εγινε χαμος.να κανουν τετοια σπασιματα και οι αλλοι! οσο για τους ******* του e-shop.gr ε εδρα το Μενιδι τους ξερουμε τους μαθαμε, και το πλαισιο αντι να σταθει τους αφηνει προσφορο εδαφος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.