Προς το περιεχόμενο

Καινουργιος Η/Υ.Ειμαι νουμπ! Αν μπορειτε ελεγξτε το..600-700(το πολυ!)

bokoboko

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για σας παιδια! Ειχα ξανακανει θεμα αλλα τελικα στραβωσαν τα πραγματα κ δε το αγορασα το pc μου..Τελικα θα το αγορασω σε περιπου δυο εβδομαδες που τελειωνουν και οι εκπτωσεις..:-) Απο το νοεμβριο που μπαινω καθημερινα στο insomnia και βλεποντας τα threads(βλεποντας πιο πολυ του Dante τις προτασεις οφειλω να ομολογησω:-D) κατεληξα σε αυτο:

Λειτουργικο,ποντικι,πληκτρολογιο,ηχεια κ.τ.λ τα εχω!:-D

Η αγορα θα γινοταν απο πλαισιο αλλα δε βλεπω να εχει κ πολλα..(αν μπορεσετε να κανετε συνθεση απο πλαισιο καλοδεχουμενη..).

Τα χρηματα κοιμενονται απο 600-700 το πολυ!

Εχω μια 19 lg wide οθονη για να ξερετε(δε παιζει να παρω καινουργια)..Το pc προοριζεται για GAMES πιο πολυ!!!

Τελευταιο, συμαντικο και κλεινω το τροφοδοτικο..Εχω ενα chieftec 550,το εχω 1 χρονο και 3 με 4 μηνες..Θα κανει με αυτη τη συνθεση???

Σας ευχαριστω εκ των προτερων για αλλη μια φορα ολους και εννοειται περιμενω και Dante! ;)

Δημοσ.

Το σύστημα που έχεις στίσει είναι καταπληκτικό! Όχι μόνο για νουμπ αλλά και για πιο powerusers ;)

Μερικές παρατηρήσεις:

-Δες τα δύο παρακάνω κουτάκια:

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806667

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806669

Με τα χρήματα που θα γλυτώσεις μπορείς να στριμώξεις μια 4870 η οποία στις αναλύσεις που παίζεις (19'' γαρ) δεν θα έχει καμία διαφορά αλλά θα είναι πιο future-proof.

-Το Chieftec σηκώνει το συγκεκριμένο setup.

-Υπάρχει και αυτός ο δίσκος που μπορείς να δεις:

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.301668

αλλά κάτι μου λέει πως κάποιοι ( :P ) δεν θα σε παροτρύνουν!

Κατά τα άλλα go for it και happy gaming :-)

Δημοσ.

Η σύνθεση είναι μια χαρά, αλλά αφού σε ενδιαφέρουν περισσότερο τα παιχνίδια, θα είναι καλύτερο να αφήσουμε τον phII και να κοιτάξουμε να χωρέσουμε μέσα μια 4870 1gb. Αυτό γίνεται σχετικά εύκολα μέσα στο budget, αλλάζοντας απλά τον deneb με ένα phenom 7750 (και φυσικά την κάρτα γραφικών όπως είπαμε).

Το κουτί το βλέπω λίγο overkill (καθαρά λόγω τιμής) αλλά αφού σου αρέσει και έχεις αποφασίσει βουρ, είναι ποιοτικότατο. Αν θέλεις και μερικές άλλες προτάσεις σε αυτά τα λεφτά, απλά πες μας...υπάρχουν μπόλικα διαμάντια σε αυτά τα λεφτά, και για όλα τα γούστα...^^

Για το τροφοδοτικό, αν έχεις το chieftec GPS-550 τότε τα πράγματα είναι έτσι και έτσι. Δεν φτάνει σε καμία περίπτωση τα σύγχρονα τροφοδοτικά της κατηγορίας του, αλλά προσωπικά όσα έχω χρησιμοποιήσει δουλεύουν ακόμα μια χαρά. Έχω ακούσει μερικές horror stories για την σειρά GPS της chieftec, αλλά περισσότερο αφορούσαν τα 2 μικρότερα αδελφάκια του. Τα GPS 550 και το 650 έχουν βγει αρκετά καλά ως τώρα (σε σχέση πάντα με την τιμή και την κατηγορία τους)...

Από άποψη ρευμάτων δεν θα έχεις πρόβλημα, το peak σου είναι λιγότερο από 300watt. Πάντως μπορείς να το αλλάξεις αν θέλεις με κάτι καλύτερο σε efficiency και ρεύματα, χωρίς να χρειαστεί να ξοδευτείς. Ένα παράδειγμα:SEASONIC ΤΡΟΦ.500W SS-500ET 80plus APFC

Δημοσ.

-Δες τα δύο παρακάνω κουτάκια:

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806667

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806669

Με τα χρήματα που θα γλυτώσεις μπορείς να στριμώξεις μια 4870 η οποία στις αναλύσεις που παίζεις (19'' γαρ) δεν θα έχει καμία διαφορά αλλά θα είναι πιο future-proof.

Κατά τα άλλα go for it και happy gaming :-)

Σε ευχαριστω πολυ!Αν σου πω οτι ημουν αναμεσα σε αυτα τα 2 και το antec θα με πιστεψεις?Δυστυχως ομως μαρεσει πιο πολυ το antec..Λεω δυστυχως γιατι δινω πολλα για κουτι το ξερω αλλα τι να κανω αφου μαρεσει!! Αν βεβαια τωρα που μου λεει και ο Dante για αλλη συνθεση ωστε να βαλουμε και 4870 θα το σκεφτω να παρω ενα απο τα δυο κουτια που μου προτεινεις..ειδομεν!!

Δημοσ.
αλλά κάτι μου λέει πως κάποιοι ( ) δεν θα σε παροτρύνουν!
XD

Σε ευχαριστω πολυ!Αν σου πω οτι ημουν αναμεσα σε αυτα τα 2 και το antec θα με πιστεψεις?Δυστυχως ομως μαρεσει πιο πολυ το antec..Λεω δυστυχως γιατι δινω πολλα για κουτι το ξερω αλλα τι να κανω αφου μαρεσει!! Αν βεβαια τωρα που μου λεει και ο Dante για αλλη συνθεση ωστε να βαλουμε και 4870 θα το σκεφτω να παρω ενα απο τα δυο κουτια που μου προτεινεις..ειδομεν!!

Με λίγο σπρώξιμο χωράνε όλα...

708euro μαζί με μεταφορικα...H απόδοσή του θα είναι καλύτερη σε gaming, ενώ το GPS σε κρατάει και πάλι μια χαρά.
Δημοσ.

Ερχομαι τωρα σε εσενα ΔΑΣΚΑΛΕ Dante..:-)

Διαλεξα τη 4850 512 Mb γιατι μου ειχατε πει(το εβλεπα κ μετα σε διαφορα threads..)οτι δεν αξιζει να βαλω τη 4870 γιατι εχω 19αρα οθονη..οποτε κ γω..γιαυτο κιολας εγραψα οτι εχω οθονη και δε παιζει να παρω καινουργια..Μου ειχατε πει να πουλησω τη 19αρα να αγορασω 22 ασπουμε κ τοτε να βαλω τη 4870..Εγω βεβαια τη 4870 θα ηθελα αλλα τωρα με μπερδεψατε..:cry:

Επισης ειδα σε ενα αλλο post οτι πλεον οι τετραπυρινοι ειναι must στις συνθεσεις,αν δε κανω λαθως gaming rig ηθελε το παιδι..(Να υπενθυμησω οτι το αγαπημενο μου παιχνιδι ειναι το GTA το καινουργιο :-D)

Εννοειται να μου πειτε ολοι τις προτασεις και συνθεσεις,γιαυτο εκανα και το thread.

Οσο για το τροφοδοτικο δεν εχω προβλημα με θορυβους κ τετοια γιατι πρεπει να μη ξεπερασω τα 700 ευρω.Τωρα για το efficiency και ρευματα δε ξερω καθολου,εγω απλα θελω να δουλευει να μη καει τιποτα...ουφ! τα ειπα.:eek:

Ειμαι ολος αυτια!

Δημοσ.

Το έχω ξαναπεί και σε άλλα θέματα και ίσως το κουράζω λίγο, αλλά μην παίρνετε από το e-shop, γιατί έχει κάκιστο service.

Στο θέμα μας τώρα, κράτα την 4850, γιατί η 4870, δεν θα κάνει τίποτα παραπάνω στα 1440*900 της 19άρας.

Για την CPU, πέρα από το GTA, δεν έχω δει άλλο game που να παίζει καλύτερα σε 4core. Θα έπαιρνα τον ποιο υψηλοχρονο 2core που θα μπορούσα, ή έναν 8400 και θα τον clockαρα αρκετά. Αλλά το άτιμο το GTA με προβληματίζει...

Το κουτί είναι ακριβό και δεν έχει και πολύ χώρο...

Θα πήγαινα στο CM 590, που είναι ωραίο και έχει τον ίδιο χώρο.

Τέλος το τροφοδοτικό θα κρατήσει, αλλά θα μπορούσες να πάρεις την προσφορά του e-shop για το ETASIS 850W@€59, αν και e-shop, καλό 850W και σε καλή τιμή.

Δημοσ.

Φιλε μου και εγω απο πλαισιο θελω(το ειπα και στο αρχικο μηνυμα),αλλα αφου δεν εχει τιποτα αυτη τη στιγμη..αν σε 2 βφομαδες που θα τον παρω εχουνε αλλαξει τα πραγματα τοτε απο πλαισιο..Οσο για τη καρτα επηδη δε ξερω εγω και απο το νοεμβριο εμπαινα καθημερινα στο insomnia να μαθω και 5 πραγματα,ολοι λεγατε οτι απο 22 ιντσες κ πανω,αξιζει 4850 1 γιγα ή καλυτερα 4870 κ παει λεγοντας..Οποτε και εγω καταλαβα οτι μεχρι εκει,δηλαδη 4850 512 Mb.Δε ξερω γιατι μου προτεινει ο Dante 4870 αφου ειπα οτι δε παιζει να αλλαξω οθονη..Αν τωρα τα δειχνει καλυτερα τα γραφικα να παρω τη 4870..Μηπως η 4870 εννοει οτι θα μου κρατησει περισσοτερο απο τη 4850?Δε ξερω ρε παιδια..Εσεις ξερετε..βοηθειστε.Το κουτι αποτι φενεται ή το RC-590 ή το RC-690..και μαρεσε πολυ αυτο το antec..

Δημοσ.

Όταν η 4870 δίνει διαφορά στις 19" σε σχέση με την 4850, τότε ούτε η μία ούτε η άλλη θα σε καλύπτουν...

Επίσης υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο του CF για αργότερα.

4850 με 1gb το βλέπω λίγο περιττό για 19άρα

Δημοσ.

Συμφωνώ με το mech, με εξαίρεση το θέμα του κουτιού. Το 690 είναι αυτό που λέμε πολύ άνετο, ειδικά αν σκεφτείς ότι είναι Midi tower. Το 590 είναι λίιιιιγο πιο στενάχωρο.

Δημοσ.

Παρε το κουτι που σ αρεσει.Το κουτι ειναι κατι που το κρατας χροοονια αντιθετα με την καρτα γραφικων.Συν οτι τις 19" τις εχει ααανετα η 4850.

Δημοσ.

ένα εναλλακτικό από εμένα με οθόνη από το πλαίσιο:

CoolerMaster Elite 330 Black

Intel Core 2 Duo 7400 (s775, 2.80 GHz, Cache 3MB, Box)

Asus P5QL-E (s775, DDR2, P43)

LG GH22NS30 DVDRW +/- (SATA22X, Bulk, Black)

Western Digital 640GB HDD (16MB Cache, 7200 rpm, Sata, WD6400AAKS)

Adata 4GB DDR2-800 Ram Kit (2 x 2GB, PC2 6400, 4-4-4-12, AD2800E002GOU)

LG TFT 22" W2252TQ-PF

και κάρτα γραφικών από το pixel SAPPHIRE TECHNOLOGY Radeon HD 4870 - 1 GB

Συνολικά 750ε, για gaming είναι καλύτερο αυτό πιστεύω.

Δημοσ.

γεια ! πολυ ωραιο το συστημα σου,αλλα νομιζω το τροφοδοτικο θα γονατισει μπροστα στην καρτα οθονης και στον επεξεργαστη....αν συνυπολογισεις και τα αλλα εξαρτηματα νομιζω δεν θα τα σηκωσει.Καλυτερα παρε ενα πιο απλο πυργο της κατηγοριας των 60-80ευρω και βαλε και 40 ακομα και παρε ενα 700w τροφοδοτικο..Νομιζω πως για τα τροφοδοτικα πρεπει να δινουμε χρηματα.:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...