Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με internet σε desktop pc.Ολα τα αλλα λειτουργουν

BladeRunner

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετω.

Λοιπον,εχω forthnet double play και ενα παρα πολυ καλο router belkin n1.

Ενω το ιντερνετ δουλευε αψογα στο desktop pc,το εκλεισα και πηγα για υπνο.

Ξυπνησα και ως δια μαγειας δεν δουλευει το internet!!!

Εκανα τα παντα,restart το ρουτερ,εβγαλα τα καλωδια,το εβγαλα 100 φορες απο την πριζα,εκανα επανεκινησεις...τιποτα...

Να σημειωσω οτι το ιντερνετ στο νετμπουκ μου και σε αλλο λαπτοπ μου δουλευουν κανονικα.

Στο desktop αρνειται να δουλεψει ειτε σε mozilla η explorer.

Ουτε το msn δουλευει.

Φυσικα τα λαμπακια του ρουτερ εειναι ολα αναμενα και δειχνουν οτι ολα λειτουργουν οκ.

Καμμια ιδεα?

Πως μπορει να χαλασε μονο του?

Δημοσ.

νομιζω δεν ειναι θεμα της συνδεσης σου.Δοκιμασες να αλλαξεις θυρα συνδεσης του καλωδιου δικτυου στο router ? Δοκιμασε να ζητησεις νεα ΙΡ απο το ρουτερ μεσω της γραμμης εντολων για να δεις εαν επικοινωνουν μεταξυ τους. Η διαδικασια ειναι ¨: ανοιξε command και τρεξε ipconfig/release και μετα ipconfig/renew.

Δημοσ.

Aκου raf πωε εχει η κατασταση.Του εκανα ενα spybot search και μου βρηκε διαφορα worm μεταξυ αυτων και ενα που λεγοταν dnschanger.

Αφου τα εσβησα με επιτυχια ,μπηκα tcp/ip και οντως αντι να ειναι στο αυτοματο η dns ηταν στο manual με μια διευθυνση.Την εβαλα στο αυτοματο και παλι δεν εγινε τιποτα.

Αλλαξα θυρα στην ethernet oπως ειπες,τιποτα παλι,εκανα το ipconfig/release kai renew,τιποτα.

Επαναλαμβανω οτι ολα τα αλλα λαπτοπ και νετμπουκ δουλευουν αψογα οποτε κατι γινεται με το desktop...

Δημοσ.

ειναι το dnschanger...dns ειναι ο Domain Name Server.Αυτο το worm σου αλλαζει τις ρυθμισεις που πρεπει να εχεις προκειμενου να βλεπεις τον σωστο dns .H διευθυνση που πρεπει να εχει ο dns ειναι αυτη που "βλεπεις" το router απο firefox δηλαδη του τυπου 192.168.1.1 π.χ Κανε την προηγουμενη διαδικασια ομως... http://www.spywareguide.com/product_show.php?id=2371 βρηκα αυτες τις πληροφοριες.Νομιζω καλο θα ηταν μολις διωρθωθει το προβλημα να scanαρεις και τα υπολοιπα pc για αυτο το worm διοτι καπου ελεγε πως προσβαλλει υπολογιστες στο τοπικο δικτυο.

Δημοσ.

Εκανα τα παντα.Δηλαδη εβαλα αυτοματο το dns.Eπισης εβαλα για διευθυνση του dns 192.168.2.1 που ειναι αυτη που βλεπει το ρουτερ αν καταλαβα καλα απο αυτα που μου ειπες.Εκανα επανεκινηση και παλι τιποτα...

Τωρα το dns το εχω στο αυτοματο,αυτο νομιζω ειναι το σωστο ετσι?

Μηπως ειναι αλλου το προβλημα και οχι στο dns?

-----Προστέθηκε 1/2/2009 στις 07 : 42 : 20-----

Εβαλα τα dns της forthnet,τιποτα...θα τρελαθω...ελεος.

Δημοσ.

δεν νομιζω να ειναι αλλου το προβλημα μιας και το dns changer απο οτι ειδα ειναι γνωστο σαν worm ,αλλα εχει πολλες μορφες.Αν δεν βαριεσε να διαβαζεις ολα τα site στο google και αν νομιζεις πως δεν μπορεις να το κανεις,κανε ενα format (αν και δεν μου αρεσει σαν λυση) να εισαι σιγουρος πως οτι και να ειναι,οποια μορφη και να χει ,θα χει φυγει στανταρ απο το μηχανημα σου.Αν θες να το πολεμησεις στο προηγουμενο post σου εδωσα ενα λινκ ,απο κει θα βρεις καποιες πληροφοριες για την registry,αν νομιζεις πως θες να το κανεις (χωρις να πειραζεις αυθαιρετα πραγματα) κανε το.Αλλιως ή περιμενε μεχρι να σου δώσει καποιος αλλος μια αλλη γνωμη ή κανε το ενα φορματ (τζαπα ειναι ! ! ! ) .

Παω να την πεσω...Καλημέρα :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...