Προς το περιεχόμενο

Διαδοχική μαζική αποστολή e-mail .

gen

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το πρόβλημα έχει ως εξής: Θέλω να στείλω ένα e-mai σε πολλόυς παραλήπτες (1000άτομα) αλλά επειδή το αρχείο είναι μεγάλο(1.5ΜΒ) και έχω προβλημα με τον ISP(με προτρέπει να σπάσω το mail list σε μικροτερα, ανά 200άτομα και να τα στέλνω με χρονική καθυστέρηση). Οπότε μήπως υπάρχει κάποιο utility που ενώ εγώ κάνω μια φορά αποστολή στα 1000άτομα, αυτό να μπορεί να αναλάβει την παραπάνω εργασία που περιέγραψα.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

ayto pou les legetai spamming...kai 8ewreite paranomo..... ama nomizeis oti 8a bgaleis lefta....mono epeidi sou ir8e ena mail pou leei kerdiste tosa....xipna!!!!! ayto legetai piramida kai exoun xasei poloi leuta kai xrono gia auto...askopa smile.gif" border="0 kapou iparxei kapoio programma pou to kanei....

Δημοσ.

Θα συμφωνήσω με το φίλο SEKOS αν και θέλω να πιστεύω ότι ο φίλος μας ο gen δεν έχει κακές προθέσεις και το μόνο που έχει να κάνει είναι να ρωτήσει τον εαυτό του αν αυτοί που θα παραλάβουν αυτό το e-mail θέλουν να το παραλάβουν

Δημοσ.

Ρε παιδιά καμία σχέση. Δεν μπορώ να έχω 1000 πελάτες που να θέλουν να τους ενημερώνω με κάποιο αρχείο (Οι ίδιο το θέλουν). ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ spamming και παράνομο χρήμα.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

ti kolokithia einai ayta file gen pou mas les? einai sobara? an exeis 1000 pelates tha exeis kai kanoniki syndesi internet me email se provider poy tha soy dinei poly perisotero xoro gia apostoli apo to 1mb peripoy poy dinei to hotmail.

Δημοσ.

Δεν ξερω για κολοκύθια και πράσινα άλογα. Αν ξέρεις κάτι απάντησε, αλλίως δεν σε αναγκάζει κανένας να απαντήσεις.

Δημοσ.

Δεν σε βολεύει να ανεβάσεις το αρχείο κάπου και να στείλεις στο mail το url απ' όπου μπορούν να πάρουν το αρχείο; ʼσε που 1000x1.5mb = 1.5gb... wink.gif" border="0

• 7 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

μπωρεισ να δοκιμασεισ καποιο προγραμμα αποστολησ mail οπωσ το e-mail bomber η καπωσ ετσι νομιζω λεγεται

παρεπιπτωντοσ ο ανθρωποσ δεν θελει να κανει spam αλλα να εποικινωνισει με τουσ πελατεσ του οποτε αυτο δεν απαγορευεται

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παρακαλω πολυ για την γνωμη σας στο εξης .

Εχω μια ιστοσελιδα με οδοντιατρικα ειδη http://www.odontiatrika.gr

Exω συγκεντρωσει αρκετα email απο την επιλογη που εχω για να στελνω newslatter τα στελνω με το sendblaster 1φορα τον μηνα . Eνας γνωστος μου ειπε

οτι επειδη ειναι αρκετα περιπου 800 μπορει να με βαλουν σε λιστα ,

εαν το κανω σε γκρουπακια των 50 παλι θα εχω προβλημα ? Μπορω δηλαδη να στειλω την ιδια μερα 17χ50 emails . σημειωστε οτι δεν ειναι

spam οι γιατροι εχουν δηλωσει ενδιαφερον να ενημερωνονται για εκθεσεις συνεδρια και προιοντα .

ευχαριστω για τον χρονο σας .

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα :-)

Για αποστολή email θα πρότεινα την ελληνική υπηρεσία email marketing ContactHall www.contacthall.gr . Την βρήκα τις προάλλες, έκανα ένα trial και δουλεύει άψογα. Εξάλλου κάποιος μπορεί να δοκιμάσει δωρεάν ;) και μετά αν του αρέσει πληρώνει

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...