Προς το περιεχόμενο

Motherboard Analyzer ????

Angelina_Jolie

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

:P κατι σαν αυτο ? http://www.pc-diagnostics.com/pc_diagnostics_tools/flippost_isa_pci_bus.shtml

Βασικα αν ξερεις το να ξεκιναει να λειτουργει η motherboard μολις την συνδεεις την τροφοδοσια..και φυσικα να μην λειτουργει το pc ( να δειχνει κατι στην οθονη ) ειναι δειγμα βραχυκυκλωμενης motherboard?

Δημοσ.

Μετα απο ενα καθαρισμα απο σκονη κτλπ ο Η/Υ αρχισε να κλεινει ξαφνικα μετα απο καποιες ωρες λειτουργειας, μπορει να λειτουργουσε για 5 λεπτα μπορει για 5 ημερες..οπως κλεινει για παραδειγμα απο θερμοκρασια..αλλα η θερμοκρασιες ηταν χαμηλες 30-40 και για CPU και για System.. δοκιμασα αλλο τροφοδοτικο αλλη καρτα γραφικων..το πηγα και στα multirama δεν βρικαν προβλημα..το πηγα σε αλλο σπιτι (μηπως εφταιγε η γειωση) δουλεψε για 5 λεπτα και δεν ξαναανοιξε καθολου απο τοτε..

οταν εκλεινε πριν του αλλαξω σπιτι το LED αναβοσβινε για 3-4 λεπτα χωρις να ειναι συνδεμενο με μπριζα το PC...

Δημοσ.

ναι τα εβγαλα απτο κουτι ολα, και κρατισα μονο μητρικη τροφοδοτικο, καρτα γραφικων CPU και μνημες..εντομεταξυ, ξεκιναει μολις το συνδεσω στην μπριζα...το power button το εχω πανω..

Δημοσ.

αυτό που ξεκινάει παίζει να είναι και από το bios ρυθμισμένο έτσι άστο για τώρα

δοκίμασε λίγο χωρίς το power button να δεις αν το κάνει ακόμα

Δημοσ.

Γιατι υπαρχει περιπτωση να το βραχυκυκλωνει το Power Buttοn..νομιζω οτι αρχισε να ξεκιναει χωρις το power μολις εβγαλα την μπαταρια λιθιου..εγω πιστευω οτι ειναι καμμενη η mother board αλλα πως θα το κοιταξω...και στην περιπτωση που ειναι μηπως να μην το πολυ "πειραζω" μην καψει και επεξεργαστη η καρτα γραφικων...ξερω γω.. :P

Δημοσ.

ναι παίζει και τέτοια περίπτωση τώρα αν ανοίγει με το που βάζεις το ρεύμα δεν είναι πρόβλημα πολλά board το κάνουν και αν λειτουργεί κανωνικά αν ανοίξει δεν είναι καμένη

Δημοσ.

δεν λειτουργει φιλε μου γιαυτο καθομαι και γραφω εδω :P ... ξεκινανε τα ανεμιστηρακια αλλα η οθονη δεν δειχνει τιποτα.. φυσικα δοκιμασα την καρτα γραφικων σε αλλο pc και ειναι μια χαρα...οπως και την οθονη σε αλλο pc και αυτη μια χαρα ειναι...η motherboard μου φαινεται να εχει προβλημα

Δημοσ.

α έτσι αλλάζει το πράγμα γιατί πριν έγραψες οτι παίζει να μένει ανοιχτό 5 μέρες η 5 λεπτά οπότε υπέθεσα οτι λειτουργεί αλλά στα κάνει

για πες λίγο

mobo cpu ram psu vga τι έχεις ?

Δημοσ.

επεζε, οχι πια :P ... τωρα οσο θυμαμαι: mobo msi 939 socket dimm ktlp

athlon 2500+κατι δεν θυμαμαι

nvidia gf 6200 256 η καρτα γραφικων

2 χ 512 Kingstone ram

αναλυτικα δεν θυμαμαι να σου πω..

Δημοσ.

Μήπως πείραξες το jumper του clear CMOS. Πολλές μητρικές, αν είναι στο clear και τις βάλεις στην πρίζα, ανοίγουν, αλλά δεν παίζουν.

Επειδή δεν κατάλαβα, παίζει η δεν παίζει?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...