tasoskont Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Μπορει καποιος να μου εξηγησει γιατι οταν χαλαει ο καιρος η ακομα χειροτερα οταν ριχνει καταιγιδα και βρεχει αρκετη ωρα μου μαμιετε το ιντερνετ και χανει το modem τον συγχρονισμο??????????τοσο γτπ γραμμες εχει ο οτε???????????
EliasKir Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Κι εγω το παθαινω φιλε. Αυτη η εβδομαδα ηταν le catastrophic.
Βασίλειος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Αυτό το παθαίνεις μόνο στο DSL ή έχεις πρόβλημα και στο τηλέφωνο; Κατά τη διάρκεια της βροχής, δηλαδή, τη στιγμή που διακόπτεται το Internet, μπορείς να κάνεις ή να δεχτείς τηλέφωνα; (Για το σταθερό μιλάμε, έτσι.
PCharon Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Πολύ λογική η ερώτηση του Βασίλειου, διότι μου μυρίζει υγρασία σε κάποιο πέρασμα της τηλεφωνικής γραμμής.
tasoskont Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Αυτό το παθαίνεις μόνο στο DSL ή έχεις πρόβλημα και στο τηλέφωνο; Κατά τη διάρκεια της βροχής, δηλαδή, τη στιγμή που διακόπτεται το Internet, μπορείς να κάνεις ή να δεχτείς τηλέφωνα; (Για το σταθερό μιλάμε, έτσι. οχι κανενα προβλημα απολυτως με το τηλεφωνο μου δεχομαι και κανω κλησεις κανονικα μονο το internet δεν την παλευει και πολυ με την βροχη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.