sifri Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 καλησπέρα σας, θα ήθελα την βοήθεια σας! έχω εναν σταθερό υπολογιστή που τον εχω συνδεδεμένο σε ενα ασύρματο ρούτερ ενσύρματα(με καλώδιο δικτύου). πήρα ενα λαπτοπ το συνδέω ασύρματα με το ρούτερ μπορώ να είμαι στο ιντερνετ και με τα δύο αυτό που δεν ξέρω και δεν μπορώ να κάνω ειναι να εποικινωνήσουν μεταξύ τους, για μεταφορά αρχείων κ.τ.λ όποιος ξέρει κάτι ας με βοηθησει. ευχαριστώ.
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Φυσικα και μπορεις να επικοινωνουν μεταξυ τους και να ανταλλασουν αρχεια οι δυο υπολογιστες μεσω του ασυρματου router. Πρεπει να ορισεις κοινη χρηση σε οσα θελεις στους δυο υπολογιστες και να φτιαξεις τις ρυθμισεις για εντοπισμο δικτυου. Αν μας πεις τι λειτουργικο εχεις θα βοηθησουμε πιο πολυ.... Να ξερεις ομως οτι η ασυρματη μεταφορα δεδομενων ειναι πολυ πολυ πιο αργη απο την ενσυρματη.
100 010 00 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Διαβασε και τον οδηγο λιγο πιο πανω απο το post σου, ειναι ανλυτικοτατος. Απλα εμεις θα σου πουμε τα ιδια πραγματα
sifri Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Διαβασε και τον οδηγο λιγο πιο πανω απο το post σου, ειναι ανλυτικοτατος. Απλα εμεις θα σου πουμε τα ιδια πραγματα εχω και στα δυο xp. τον είδα τον οδηγό τα έκανα ολα όπως έλεγε αλλα και πάλι τίποτα. δεν μπορώ να δω αρχεία του ενος στον άλλον.
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 εχω και στα δυο xp. τον είδα τον οδηγό τα έκανα ολα όπως έλεγε αλλα και πάλι τίποτα.δεν μπορώ να δω αρχεία του ενος στον άλλον. Οριζεις κοινη χρηση σε δισκους και στα δυο pc. Τρεχεις στο καθενα τον οδηγο μικρου γραφειου και απο τις θεσεις δικτυου επιλεγεις προβολη υπολογιστων δικτυου.
sifri Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Οριζεις κοινη χρηση σε δισκους και στα δυο pc. Τρεχεις στο καθενα τον οδηγο μικρου γραφειου και απο τις θεσεις δικτυου επιλεγεις προβολη υπολογιστων δικτυου. εγω εκανα του ενος υπολογιστη κοινοχρηστο το δισκο αλλα και παλι δεν τον εβλεπα θα δοκιμασω να κανω και τους δυο.ευχαριστω.
kingzback Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 μπορεις να δοκιμασεις και προγραμματα απομακρυσμενης διαχειρισης teamview η radmin.
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 εγω εκανα του ενος υπολογιστη κοινοχρηστο το δισκο αλλα και παλι δεν τον εβλεπα θα δοκιμασω να κανω και τους δυο.ευχαριστω. Μηπως εχεις ενεργο το τειχος προστασιας ή καποιο προγραμμα που μπλοκαρει ? μπορεις να δοκιμασεις και προγραμματα απομακρυσμενης διαχειρισηςteamview η radmin. Ετσι ομως δεν θα ειναι αργη η συνδεση ?
Vatos_locos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 με τον τρόπο του kingzback δεν θα είναι δίκτυο απλά θα μπορεί να δουλέψει το ένα pc από το άλλο σαν να ήταν μπροστά του δείτε αν είστε με τα pc σας στην ίδια ομάδα εργασίας και αν το κάθε pc έχει διαφορετικό όνομα δώστε στατικές ip και κάντε τουλάχιστον ένα share σε κάθε pc και θα δουλέψουν
100 010 00 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Πρεπει να εισαι στο ιδιο workgroup για να εχεις κοινη χρηση. Οταν τρεχεις τον οδηγο αυτοματως σε κανει MSHOME αν δε κανω λαθος. Κοιτα αν ο αλλος υπολ/στης εχει το ιδιο workgroup ή κατι αλλο, απλα βαλε και στα δυο ενα ιδιο ονομα
sifri Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 με τον τρόπο του kingzback δεν θα είναι δίκτυο απλά θα μπορεί να δουλέψει το ένα pc από το άλλο σαν να ήταν μπροστά του δείτε αν είστε με τα pc σας στην ίδια ομάδα εργασίας και αν το κάθε pc έχει διαφορετικό όνομα δώστε στατικές ip και κάντε τουλάχιστον ένα share σε κάθε pc και θα δουλέψουν βασικά όταν αλλάζω τις ip δεν λειτουργεί το internet.
Street-Fighter Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 βασικά όταν αλλάζω τις ip δεν λειτουργεί το internet. Γιατι απλά το router σου δεν την αναγνωρίζει Για μενα δεν χρειαζετε να κανεις να βλεπει το ενα το αλλο απλα γιατι θα μπλεξεις οπως τωρα Ορισε και τους 2 υπολογιστες σου στο ιδιο workgroup και μετα μπες θεσης δικτυου και πανω αριστερα πατα κλικ στην ρύθμιση ενος ασυρματου δικτυου. Μετα παρε ενα στικακι και περνα της ρυθμίσεις και στο αλλο pc ακόλουθα των wizard με λιγα λογια Να ρωτησω τωρα εγω κατι παιδια? Οταν βαζεις τα αρχεια σου σε κοινόχρηστο φακελο ειναι ασφαλες απο τους αλλους? Οχι χρηστες του υπολογιστη αλλα απο αλλους υπολογιστες που δεν βρισκονται στο workgroup μου? Και αν ναι οταν κανει καποιος ανιχνεφση μπορει να δει και το δικο μου δυκτιο? Με ενδιαφέρει γενικα η ασφαλεια... Οκ οτι ειναι στον αερα δεν ειναι ασφαλες αλλα με ενδιαφέρει η ασφάλεια απο απλούς χρηστες κυριως και οχι τοσο απο χακερσ
sifri Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Γιατι απλά το router σου δεν την αναγνωρίζει Για μενα δεν χρειαζετε να κανεις να βλεπει το ενα το αλλο απλα γιατι θα μπλεξεις οπως τωρα Ορισε και τους 2 υπολογιστες σου στο ιδιο workgroup και μετα μπες θεσης δικτυου και πανω αριστερα πατα κλικ στην ρύθμιση ενος ασυρματου δικτυου. Μετα παρε ενα στικακι και περνα της ρυθμίσεις και στο αλλο pc ακόλουθα των wizard με λιγα λογια Να ρωτησω τωρα εγω κατι παιδια? Οταν βαζεις τα αρχεια σου σε κοινόχρηστο φακελο ειναι ασφαλες απο τους αλλους? Οχι χρηστες του υπολογιστη αλλα απο αλλους υπολογιστες που δεν βρισκονται στο workgroup μου? Και αν ναι οταν κανει καποιος ανιχνεφση μπορει να δει και το δικο μου δυκτιο? Με ενδιαφέρει γενικα η ασφαλεια... Οκ οτι ειναι στον αερα δεν ειναι ασφαλες αλλα με ενδιαφέρει η ασφάλεια απο απλούς χρηστες κυριως και οχι τοσο απο χακερσ ειναι και οι 2 στην ιδια ομαδα εργασιας. τον ακολουθησα τον οδηγο απλα δεν περασα σε flashaki τις ρυθμισεις τις εκανα στο καθε pc ξεχωριστα. αλλα και παλι τιποτα. -----Προστέθηκε 2/2/2009 στις 07 : 33 : 23----- τελικα δεν ηταν τοσο ευκολο οσο πιστευα. ηρθε τεχνικος και το εφτιαξε.ευχαριστω παντως.
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 τελικα δεν ηταν τοσο ευκολο οσο πιστευα. ηρθε τεχνικος και το εφτιαξε.ευχαριστω παντως. Μαλλον τζαμπα λεφτα εδωσες...Σου πουλησε φουμαρα για μεταξωτες κορδελες.Στα λεω εγω που ειμαι και ολιγον ασχετος με τετοια αλλα με λιγη επιμονη τα καταφερνω.
Street-Fighter Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 ειναι και οι 2 στην ιδια ομαδα εργασιας. τον ακολουθησα τον οδηγο απλα δεν περασα σε flashaki τις ρυθμισεις τις εκανα στο καθε pc ξεχωριστα. αλλα και παλι τιποτα. -----Προστέθηκε 2/2/2009 στις 07 : 33 : 23----- τελικα δεν ηταν τοσο ευκολο οσο πιστευα. ηρθε τεχνικος και το εφτιαξε.ευχαριστω παντως. Και δεν το ελεγες να ερχομουν εγω?? Μιση τιμη θα σου εκανα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.