firemas Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 έχω αγοράσει τελευταία WD εξωτερικο 2.5'' 500GB για backup και μεταφορα. ο σκοπός μου είναι κάθε φορά που θα ενώνω το εξωτερικό να μεταφέρνει απο το Pc μου τα καινούργια files ή αυτά που έχουν υποστεί αλλαγή χωρίς αντιγραφη όλων απο τη αρχή και επισης όταν ενώνω τον εξωτερικό σε αλλο pc να έχω κανονική προσβαση στα αρχεία χωρίς κανένα προβλημα. μαζί με τον δίσκο υπήρχε μαζί το software της Memeo για automatic backup. το δοκίμασα αλλα είναι απίστευτα αργό. (200GB πάνω απο 16 ώρες ) Δεν ξέρω φυσικά αν χρειάζεται κάποιο update το software σε πιο καινούργια έκδοση. Όπως και να έχει το πράμα, υπάρχει κάποιο αξιόπιστο και γρήγορο πρόγραματάκι που να κάνω καλα την δουλειά μου??? και κάτι αλλο... πια η διαφορα του backup απο το synchronization? επειδή π.χ το Memeo εχει 2 softwares το AutoSync & Auto Backup. σας ευχαριστώ...
atvelos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 καλημερα εγω χρησιμοποιω το SyncBackSE δες εδω http://www.2brightsparks.com/ εχει και μια εκδοση δωρεαν ειναι πολυ καλο το χρησιμοποιω αρκετο καιρο και ειμαι ευχαριστιμενος
Antwni Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δεν τον διάβασα όλο αλλά από τον τίτλο πιστεύω να κατάλαβα!!!Διάλεξε ανάμεσα σε Norton Ghost 14 και Acronis!!Και τα δυο είναι εμπορικά!!!Αλλιώς κοίτα και στο Insomnia Wiki!!
micos000 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Μάλλον κάποιο πρόγραμμα sync θέλεις, δες αυτό που σου λέει ο atvelos. Πρέπει να κάνεις το πρώτο backup και μετά να κάνεις απλά sync τους δύο δίσκους. Δες και το SyncToy 2 με τις ευλογίες της ms, καθώς και το Sync Expert (free).
firemas Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 ok παιδιά το βρήκα. Handy Backup ονομάζεται και εχω κάνει synch 200 gb σε 3,5 ωρες περιπου. και αυτά που μου προτείνετε καλα προγραμματα είναι. σας ευχαριστώ για τις συμβουλες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.