panagiotis3600 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Γεια σας παιδια!!! Λοιπον εκανα σε ενα φιλο μου καποιες ενημερωσεις και εκει ειχε μια ενημερωση audio hardware (προερετικο) και πατησα για εγκατασταση,και μετα απο το ρεσταρτ για την ολοκληροση των windows update Χαθηκε ο ηχος ...
Antwni Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Του το χάλασες του παιδιού!!Πλήρωνε το τώρα!!:p:p Δοκίμασε να τους απεγκαταστήσεις και να τους κατεβάσεις από το site του!!
panagiotis3600 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δεν βρηκα τις εγκαταστασεις του ηχου και εκανα Restore κατι εκανε αλλα εβγαζε Errors τεσπα... δεν του πληρωνω τπτ επειδη περιμενε να τυ ερθει η γραμμη ΙΝΤΕΡΝΕΤ και του ειπα μολις σου ερθει κανε τις ενιμερωσεις για να γινει καλιτερο το ΠΙΣΙ και μου λεει εγω δεν ξερω να τα κανω,μπες με teamviewer για να μου το κανεις και μετα χαθηκε ο ηχος :/ αλλα τωρα δουλευει δεν θα του κανω τπτ αλλο!:Ρ
Antwni Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Για πλάκα στο είπα ρε!!!Αφού δε είναι τίποτα αυτό το πρόβλημα!!! Φτιάχνει ρε συ!!Μα δεν κατάλαβα το τελευταίο που είπες!!! αλλα τωρα δουλευει δεν θα του κανω τπτ αλλο!:Ρ Τι, έφτιαξε τώρα???Από μόνο του???
panagiotis3600 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Για πλάκα στο είπα ρε!!!Αφού δε είναι τίποτα αυτό το πρόβλημα!!! Φτιάχνει ρε συ!!Μα δεν κατάλαβα το τελευταίο που είπες!!! Τι, έφτιαξε τώρα???Από μόνο του??? δεν ξερω νομιζω μονο του αλλα ΤΟΣΟ Νοοβικο ΠΙΣΙ εφτιαξε μονο του!!:Ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.