Vatos_locos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 βασικά έλεγα να αποφύγω το καλώδιο αν πάω σε Logitech τώρα αν πάω σε razer λογικά αυτό θα πάρω αλλά δεν ξέρω ακόμα δύσκολο πράμα να διαλέγεις ποντίκι σήμερα
Vatos_locos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 λίγο απ 'όλα είμαι δύσκολος ε ?
pappous_soulis Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δύσκολος? Τι να σου πω,το θέμα με το ποντίκι είναι καθαρά διαισθητικό,αν δεν δοκιμάσεις δηλαδή δεν μπορείς να'σαι σίγουρος.
Vatos_locos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 καλά ναι δεν αντιλέγω αλλά τα έχω πιάσει σχεδόν τα ίδια οπότε πάνω κάτω και τα 2 με βολεύουν αλλά να πω την αλήθεια πιο πολύ προς το logitech πάω με δέρνει η καγκουριά τώρα με τα bling bling
mits@kos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 To MX518 εμένα ρε παιδιά πως δεν με βόλεψε καθόλου... Τώρα έχω ένα Saitek Impact (καλό εργαλείο για τα 25 ευρώ του, ειδικά το σχήμα του μου είναι απίστευτα εργονομικό), αλλά ψάχνομαι για το Copperhead σε Anarchy Red. Τα αξίζει τα λεφτά του? Σαν πολλά να είναι για ένα mouse...
Vatos_locos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 αν δεν παίζεις σαν τρελός Games δεν νομίζω οτι αξίζει τα λεφτά του το razer κατά τα άλλα τα razer είναι γενικά πολύ καλά ποντίκια.... -----Προστέθηκε 1/2/2009 στις 03 : 08 : 04----- παράγγειλα το G7 τελικά περισσότερα την Δευτέρα αν προλάβω να το πάρω και να το δοκιμάσω...
mits@kos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Παίζω games, αλλά κυρίως RPGs. Το mouse που έχω έχει σάρωση 1600dpi και πάλι μου φαίνεται γρήγορο, ευτυχώς έχει πλήκτρο μετάβασης από 800-1600. Το Sidewinder X5 το έχει κανείς? Φαίνεται πολύ ενδιαφέρον και κοστίζει μόλις 29 ευρώ.
ge0rge007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Εγώ έχω logitech g5.Βασικά αν θυμάμαι καλά είναι ακριβώς το ίδιο με το g7 απλά σε ενσύρματο και δεν είναι carbon:-p Προσωπικά ενώ δεν είμαι gamer το έχω λατρέψει... Πάρα πολύ ανατομικό,ρύθμιση βάρους,αλλαγή ευαισθησίας με ένα κλικ,πολλά κουμπιά...Τέλειο!
Vatos_locos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 ωραίος έτσι καλά σχόλια να λέτε τώρα γιατί το παράγγειλα μην το μετανιώσω και είναι πολλά τα λεφτά
AzaZyL Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 και αυτο εδώ πρέπει να είναι καλό: http://www.trust.com/products/product_detail.aspx?item=15865 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.802633 Έχω το multimedia αδερφάκι του και είμαι πολύ ευχαριστημένος. edit: Αν θέλεις ενσύρματο δες και αυτό που μόλις τώρα είδα: http://www.trust.com/products/product_detail.aspx?item=15401 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.802569
Vatos_locos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 ου νασε καλά αλλά trust έκανα το λάθος και πήρα μια φορά και μου έβγαλε την πίστη από τις μαλακίες που έκανε
AzaZyL Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 ου νασε καλά αλλά trust έκανα το λάθος και πήρα μια φορά και μου έβγαλε την πίστη από τις μαλακίες που έκανε ok. Αλλά το ενσύρματο έχει 3200 dpi!!!
Vatos_locos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 αν μπορούν να βγάλουν και με 15000dpi το μόνο που θα τους πω είναι μπράβο αλλά πάλι δεν θα το αγόραζα
Vatos_locos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 μέχρι τώρα ~10 λεπτά που το έχω δεν βρήκα κάτι αρνητικό ( ακόμα ) ωραίο, carbon fiber wannabe βολικό, έχει καλό grip και τα πόδια του δεν ξέρω πως λέγονται αυτά από κάτω είναι σαν λάστιχα αλλά γλιστράνε ωραία σε γραφείο πάνω χωρίς mouse pad υπερβολικά γρήγορο βασικά σε max dpi ( 2000 ) το κουνάς 2 χιλιοστά και έχει φτάσει από την μία άκρη στην άλλη της οθόνης ( 22'' ) από αυτονομία δεν ξέρω ακόμα τώρα φορτίζω τις μπαταρίες του έχει 2 δικές του μέσα ( 2 ώρες λέει το manual σε turbo mode και 10 ώρες σε normal mode για να φορτίσει πλήρως μια μπαταρία του ) ο φορτιστής πάει πάνω σε μία usb και πάνω του έχει μια usb για το usb δέκτη από το σήμα του τα πάει καλά δεν έχει διακοπές κλπ και αποκρίνεται αμέσως στον δέκτη τώρα photos γιατί είμαι από την δουλειά και δεν ξέρω τι άλλο να γράψω ότι παραπάνω θέλετε ζητάτε το
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.