Προς το περιεχόμενο

Χαμστερ search :p

Vatos_locos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

vatos πριν λιγο πηρα το g7 σε ασημι οχι το καρμπον που εδειξες και ειναι πολυ καλο .δυο μπαταριες ,ασυρματο, αλλο πραμα.

Δημοσ.

+1 για το G7 τότε κάτσε να δούμε τι θα βγει να δω τι θα πάρω την Δευτέρα

δεν με νοιάζει η διαφορά ασύρματο κλπ

και τώρα ένα MS ΒΤ laser έχω απλά είναι notebook μέγεθος και άρχισε να με κουράζει

παιχνίδια δεν τρελαινόμαστε τόσο πολύ για αυτό και έχω και ασύρματο σαν επιλογές το Lachesis το είχα για ένα διάστημα και ήταν ολίγον βαρύ

Δημοσ.

και τώρα ένα MS ΒΤ laser έχω απλά είναι notebook μέγεθος και άρχισε να με κουράζει

παιχνίδια δεν τρελαινόμαστε τόσο πολύ για αυτό και έχω και ασύρματο σαν επιλογές το Lachesis το είχα για ένα διάστημα και ήταν ολίγον βαρύ

φιλε κυκλοφορουν και used.20ευρωπουλα μου πηγε.δεν κοιτας αγγελιες μου φαινεται!;)

Δημοσ.

άντε ρε λαμόγιο εσύ :P και το έγραψα κιόλας :P

δεν ξέρω για κάνα 2 βδομάδες το είχα ίσως μου φάνηκε βαρύ σε σχέση με αυτό που έχω τώρα αλλά λέμε

Δημοσ.

αρχοντας!!!!!τοτε το g9 που λενε οτι ειναι κορυφη.

Δημοσ.
το G9 δεν μου αρέσει βασικά προτειμώ το κλασικό σχήμα :-)

εισαι και δυσκολος!περιμενε κανα νεο μοντελο η παρε το G7 :-)

Δημοσ.

Έχω το Copperhead και είναι πάρα πολύ καλό ποντίκι,λίγο δύσκολο στην αρχή άλλα αν το συνηθίσεις είναι gg. Έχει και δυνατότητα ρύθμισεις της ευαισθησίας τσακ μπαμ,για να εναλλάσεις μεταξύ high και low sensitivity.

Απ'την άλλη το G7 δε το συμπάθησα ποτέ. Αν σου αρέσουν τα Logitech,θα σου πρότεινα MX518. Πολύ άνετο στο χέρι,το'χει ο αδερφός μου.Μόνο που σε υψηλό sensitivity δεν παλεύεται,κυρίως στα games.

Κατα τ'άλλα ότι και να πάρεις δύσκολο το βλέπω να μη σε ικανοποιήσει. :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...