Vatos_locos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 όχι για τους γνωστούς άγνωστους δεν ψάχνω γκόμενα.... http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.570214 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.808482 ποιο από τα 2 λέτε ή αν έχετε άλλη πρόταση σε αυτά τα λεφτά πάνω κάτω
notios7 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 vatos πριν λιγο πηρα το g7 σε ασημι οχι το καρμπον που εδειξες και ειναι πολυ καλο .δυο μπαταριες ,ασυρματο, αλλο πραμα.
HellasVagabond Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Και τα 2 πολυ καλα...Αν θελεις για παιχνιδια παρε το Lachesis Ομως...Ειναι το καλυτερο. Η περιμενε, η Razer εβγαλε και αλλο αλλα δεν εχει ερθει ακομα.
Vatos_locos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 +1 για το G7 τότε κάτσε να δούμε τι θα βγει να δω τι θα πάρω την Δευτέρα δεν με νοιάζει η διαφορά ασύρματο κλπ και τώρα ένα MS ΒΤ laser έχω απλά είναι notebook μέγεθος και άρχισε να με κουράζει παιχνίδια δεν τρελαινόμαστε τόσο πολύ για αυτό και έχω και ασύρματο σαν επιλογές το Lachesis το είχα για ένα διάστημα και ήταν ολίγον βαρύ
notios7 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 +1 για το G7 τότε κάτσε να δούμε τι θα βγει να δω τι θα πάρω την Δευτέρα δεν με νοιάζει η διαφορά ασύρματο κλπ και τώρα ένα MS ΒΤ laser έχω απλά είναι notebook μέγεθος και άρχισε να με κουράζει παιχνίδια δεν τρελαινόμαστε τόσο πολύ για αυτό και έχω και ασύρματο σαν επιλογές το Lachesis το είχα για ένα διάστημα και ήταν ολίγον βαρύ φιλε κυκλοφορουν και used.20ευρωπουλα μου πηγε.δεν κοιτας αγγελιες μου φαινεται!
Vatos_locos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 ε νταξ δεν θα τρελαθούμε τώρα για 20 € λιγότερα τόσα έχουμε χαλάσει χωρίς λόγο
HellasVagabond Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Βαρυ ? Τεσπα, οπως ειπα εβγαλε και αλλη σειρα και βγαζει και η Logitech και αλλη σειρα. Οποτε η περιμενε η παρε το Logitech.
Vatos_locos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 άντε ρε λαμόγιο εσύ και το έγραψα κιόλας δεν ξέρω για κάνα 2 βδομάδες το είχα ίσως μου φάνηκε βαρύ σε σχέση με αυτό που έχω τώρα αλλά λέμε
notios7 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 +1 για το G7 τότε κάτσε να δούμε τι θα βγει να δω τι θα πάρω την Δευτέρα δεν με νοιάζει η διαφορά ασύρματο κλπ και τώρα ένα MS ΒΤ laser έχω απλά είναι notebook μέγεθος και άρχισε να με κουράζει παιχνίδια δεν τρελαινόμαστε τόσο πολύ για αυτό και έχω και ασύρματο σαν επιλογές το Lachesis το είχα για ένα διάστημα και ήταν ολίγον βαρύ αρχοντας!!!!!τοτε το g9 που λενε οτι ειναι κορυφη.
Vatos_locos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 το G9 δεν μου αρέσει βασικά προτειμώ το κλασικό σχήμα
notios7 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 το G9 δεν μου αρέσει βασικά προτειμώ το κλασικό σχήμα εισαι και δυσκολος!περιμενε κανα νεο μοντελο η παρε το G7
Vatos_locos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 i know αλλά Δευτέρα πάω να πάρω και μάλλον το G7 ποιος περιμένει τώρα...
pappous_soulis Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Έχω το Copperhead και είναι πάρα πολύ καλό ποντίκι,λίγο δύσκολο στην αρχή άλλα αν το συνηθίσεις είναι gg. Έχει και δυνατότητα ρύθμισεις της ευαισθησίας τσακ μπαμ,για να εναλλάσεις μεταξύ high και low sensitivity. Απ'την άλλη το G7 δε το συμπάθησα ποτέ. Αν σου αρέσουν τα Logitech,θα σου πρότεινα MX518. Πολύ άνετο στο χέρι,το'χει ο αδερφός μου.Μόνο που σε υψηλό sensitivity δεν παλεύεται,κυρίως στα games. Κατα τ'άλλα ότι και να πάρεις δύσκολο το βλέπω να μη σε ικανοποιήσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.