ghouls Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Παιδιά ανέβασα λιγάκι τον Ε8400 στα 3,4GHz. Μετά από το test στο prime95 για 3 ώρες, max θερμοκρασία έφτασε στους 50 βαθμούς..Του έχω φορέσει την thermalright true black 120.Θα ήθελα να μου πείτε αν η θερμοκρασία είναι καλή;; και αν αξίζει να βάλω πάνω στην ψήκτρα δυο ανεμιστήρες σε διάταξη push-pull… Ευχαριστώ προκαταβολικά!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john2gr Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Κομπλέ είσαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HellasVagabond Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Ναι μια χαρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VAssassin Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 ghouls idle τι θερμοκρασιες εχεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ghouls Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 ghouls idle τι θερμοκρασιες εχεις? 37 σε idle..για τους ανεμιστήρες που είπα τι γνώμη έχετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VAssassin Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Ασ' το οπως ειναι λεω εγω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ghouls Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Ασ' το οπως ειναι λεω εγω. ok σε ευχαριστώ πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mits@kos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Την ψύκτρα την έχεις εντελώς passive? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p_under Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 λογικα ναι! η διάταξη push-pull ειναι ενας να ριχνει πανω στην ψυκτρα κ ενας ρουφαει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mits@kos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Ναι. Κερδίζεις 2-3 βαθμούς σε συνθήκες oc... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p_under Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 καλο μου ακουγεται για τον ζεστο μου Q6600 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ghouls Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Την ψύκτρα την έχεις εντελώς passive? ναι εντελώς passive -----Προστέθηκε 1/2/2009 στις 03 : 21 : 01----- Ναι. Κερδίζεις 2-3 βαθμούς σε συνθήκες oc... οκ θα το δοκιμασω να δω τη διαφορα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VAssassin Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Πες μας και τα αποτελεσματα αν το δοκιμασεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.