mech5107 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Ο θόρυβος που λες στην αρχή είναι σαν τσίριγμα? Τρέξε ένα orthos blend με 9 priority και τσέκαρε θερμοκρασίες cpu...
giorgos147 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Κατέβασα το orthos,και το έβαλα να κάνει stress cpu και ram..Αλλά που βλέπω θερμοκρασίες;
mech5107 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Priority 9 έβαλες? Είναι σημαντικό... Temps με coretemp, realtemp...οτι θές
giorgos147 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Ωραία.Τώρα έχω και στους 2 πυρίνες 45...Σε πόση ώρα να ξαναδω; Και ο θόρυβος που ακούγεται απο τη κάρτα,δεν είναι μόνο στην αρχή...Είναι διαρκείς.Κάνει σαν το μηχάνημα που σουβλίζουμε τ'αρνί
mech5107 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δοκίμασε να βάλεις το αυτή σου και να δεις από που ακούγετε ακριβώς... Κάποιο πηνίο είναι μάλλον... Το έκανε και η μητρική και η κάρτα γραφικών μου, αλλά με κάμποσες ώρες orthos και 3d mark έστρωσε... Επίσης μπορεί να ακούγετε και από τροφοδοτικό.
giorgos147 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Αυτό τον θόρυβο το κάνει μόνο όταν λειτουργεί η κάρτα...Τώρα που έβαλα atitool π.χ. το κάνει.Έβαλα το αυτί μου αλλά είναι πολύ δύσκολο να καταλάβω απο που προέρχεται αυτός ο θόρυβος...Η αλήθεια,τη μία λέω απο τη μητρική,την άλλη μπα όχι μητρική είναι το τροφοδοτικό...Και την άλλη μα τι λέω...Η κάρτα γραφικών κάνει έτσι.Είναι μπέρδεμα.Αλλά όπως και σε σένα,σαν να εξασθενεί σιγά σιγά ο θόρυβος. Το orthos πότε να το σταματήσω;Να το αφήσω όλο το βράδυ;Να κατεβάσω να βάλω και 3d mark;Ποια έκδοση όμως και ποιος είναι ο πιο γρήγορος διακομιστής από τον οποίο μπορώ να το κατεβάσω; Ευχαριστώ πολύ. Edit:Ακούστε το παράλογο τώρα...Έχω orthos και έβαλα ατιτοολ.Ο ήχος δεν ακουγόταν.Πάτησα στο ατιτοολ show 3d view και δεν ακουγόταν...Μετά πάτησα για artifacts και ακουγόταν πολύ λίγο.Μόλις πάτησα stop όμως στο orthos ξανα άρχισε το δυνατό σφύριγμα!Γιατί αυτό;
mech5107 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Αν μπορείς άστο και όλο το βράδυ... 3dmark, vantage από το site της futuremark... Και αυτό άστο κάμποση ώρα να τρέχει σε loop, αν μπορείς να δανειστείς από κάποιον που έχει το key του...
giorgos147 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 To key ε;Αν το έχει κάποιος απο εδώ να παρακαλέσω να μου το δανείσει;Όποιος θέλει ας μου στείλει ένα pm .Κατεβάζω τώρα το 3dmark.Να αφήσω και το orthos να τρέχει όλο το βράδυ; Και αν έχεις όρεξη,μήπως θα μπορούσες να μου περιγράψεις πως και που πάω για να βάλω το 3dmark να δουλέψει;Πήγα να το χρησιμοποιήσω μια φορά,αλλά είχε τόσες επιλογές που...κόλλησα. -----Προστέθηκε 3/2/2009 στις 08 : 33 : 25----- Παιδιά,τελικά κατάφερα και το τερμάτισα το crysis,αν και μου έβγαλε(συγγνώμη κιόλας) τη πίστη στη τελευταία αποστολή Άντε,πάμε για το 2 τώρα Σας ευχαριστώ για όλα...Αν ξανά εμφανιστεί το πρόβλημα...Εδώ θα είσαστε πιστεύω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.