giorgos147 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Εγκατέστησα το occt,αλλά κατά την εγκατάσταση έλεγε ότι το directx 9 μου δεν είναι up to date και δε μου έχει τώρα επιλέξιμη την επιλογή gpu:occt,gpu memtest και power supply. Κάνω τώρα με atitool για artifacts. Edit:Καθώς έκανα scan για artifacts έγινε αυτό που θα δείτε στην εικόνα απο κάτω(άρχισε περίπου στα 2μιση λεπτά)Και η οθόνη είχε γεμίσει με διάφορα σημαδάκια μέχρι που ανέβασα το ανεμιστηράκι και κατέβασε θερμοκρασία...Αλλά errors ακόμα δεν έχει βρει(6+ λεπτά που το τρέχω)
N.I.C Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 αυτά είναι τα περίφημα artifacts...Ανέβασε πρώτα στο 100% το ανεμηστήρι και τρέξε ξανά το atitool, εάν και με τον ανεμηστήρα στο 100% βγάλει artifacts, τότε πίσω αμέσως.. Αμαν ρε γιώργη που έμπλεξες... Κάθε βδομάδα βλέπω σου πετάει και από ένα πρόβλημα...
giorgos147 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Γεια σας παιδιά...Λοιπόν,τρέχω το atitool εδώ και 20 λεπτά και δε μου πέταξε ως τώρα ούτε 1 artifact(με ανεμιστήρα 100%)...Τι λέτε να κάνω; Και κάτι που δεν έχω καταλάβει...Γιατί όταν βάζω στο atitool να μου το δείξει 3d και γυρνάει αυτός ο κύβος,η κάρτα γραφικών ακούγεται σαν το μηχανάκι που γυρνάει το αρνί το Πάσχα;
VAssassin Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Να δοκιμασεις 90%,80% και παει λεγοντας.
giorgos147 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Έτρεξα atitoοl 15 λεπτά,ανεμιστηράκι 90%: δεν έβγαλε artifacts 15 λεπτά,ανεμιστηράκι 80%: δεν έβγαλε artifacts Θα το ανανεώνω συνέχεια...Καταλάθος πάτησα υποβολή
N.I.C Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Απότι μου φαίνεται μάλλον παίζει θέμα υπερθέρμανσης... στο Crysis, έχεις δει καθόλου τις θερμοκρασίες στο συγκεκριμένο σημείο που λες ότι κολλάει;
giorgos147 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Απότι μου φαίνεται μάλλον παίζει θέμα υπερθέρμανσης... στο Crysis, έχεις δει καθόλου τις θερμοκρασίες στο συγκεκριμένο σημείο που λες ότι κολλάει; Δε νομίζω...Το ανεμιστηράκι 84% και 34 βαθμούς η κάρτα και πάλι μου το πέταξε...Δείτε ένα screenshot.Ρε παίδες...Λέτε να φταίνε τα vista;
VAssassin Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Γιωργο εγω λεω παρ'τη οπως ειναι και πηγαινε τη να στην αλλαξουνε. Αν εχεις και καμια παλια καρτα γραφικων δοκιμασε τη στο ιδιο pc. ΕDIT:Τα ρολογια της 4870 αν δεν κανω λαθος ειναι core:750 και memory:900.Ειναι o/ced απο μανα? Καν'της και ενα τεστ με κατεβασμενα.
giorgos147 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δυστηχώς παλιά δεν έχω... Κατέβασα και τα ρολόγια,αλλά και πάλι τίποτα. Αν τη βγάλω και τη πάω θα μου πουν τίποτα;Επειδή είχε και αυτοκολλητάκι πάνω στο κουτί οτι και καλά αν το βγάλω χάνετε η εγγύηση...Και εγώ το έβγαλα για να φτιάξω ένα καλωδιάκη που ακουμπούσε σε έναν ανεμιστήρα....Ε,μη πηγαίνω και όλο το κουτί.Είναι και 15 κιλά. Και άλλο ένα πρόβλημα...Δεν έχω το κουτί της...
N.I.C Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Περίεργα πράγματα... πριν το πας, σε άλλα παιχνίδια το κάνει αυτό; Όχι τίποτα άλλο δηλαδή, να έχεις και αποδεικτικά στοιχεία πολλά για να τους βρίσεις (όχι ότι αυτά που σου έκαναν ήταν και λίγα).. Κανένα 3dmark κλπ έτρεξες;
giorgos147 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Περίεργα πράγματα... πριν το πας, σε άλλα παιχνίδια το κάνει αυτό; Όχι τίποτα άλλο δηλαδή, να έχεις και αποδεικτικά στοιχεία πολλά για να τους βρίσεις (όχι ότι αυτά που σου έκαναν ήταν και λίγα).. Κανένα 3dmark κλπ έτρεξες; Όχι,μόνο στο crysis πετυχαίνω τέτοιο πρόβλημα,δε πρόλαβα να παίξω άλλα παιχνίδια.Ξέρετε κανένα εξίσου βαρύ παιχνίδι να δοκιμάσω;...Θα το βάλω τώρα να ρίξει κανένα 3d mark μιας που δεν έριξα.Αν και πρέπει να μου είχαν ρίξει εκείνοι επειδή μόλις πήρα τον υπολογιστή το βρήκα μέσα. Έριξα και άλλο τεστ και δεν έβγαλε.Μήπως φταίει το παιχνίδι ή τα βίστα;Έχω τα xp απο ένα λαπτοπ που μου χάλασε.Λέτε να τα βάλω μία;
VAssassin Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Μπα, αφου στα κανει και στο crysis και με το ati tool δε νομιζω οτι χρειαζεται να δοκιμασεις τιποτα αλλο. Edit: Οπα τωρα αλλαζει το θεμα αμα στα κανει μονο στο crysis...
giorgos147 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Επειδή μάλλον δε το είδατε αυτό...Για δείτε Μήπως φταίει το παιχνίδι ή ο οπτικός δε διαβάζει καλά τα δεδομένα μιας που φένεται χαλασμένο(δε διαβάζει αμέσως όλα τα cd) ή τα βίστα;Έχω τα xp απο ένα λαπτοπ που μου χάλασε.Λέτε να τα βάλω μία;
N.I.C Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δεν παίζει να φταίνε τα vista (έχωσες το SP1 σωστά; )..Δεν έχεις παρα να δοκιμάσεις το παιχνίδι σε ένα άλλο PC... πάρε μαζί σου και τα saves και δες στο συγκεκριμένο σημείο τι κάνει... Επίσης προτείνω να ανεβάσεις τον ανεμιστήρα γύρω στο 50-60% λόγω τον artifacts που σου έδωσε το atitool (το είχες auto; )...Μπορείς να δοκιμάσεις και το Warhead ή το FarCry2, είναι εξίσου "βαριά" παιχνίδια
giorgos147 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Τώρα που το σκέφτομαι...Μόνο σε εκείνο το σημείο το κάνει.Στο υπόλοιπο παιχνίδι άντε να το έκανε που και που...Θα πάρω κανένα save απο έναν φίλο μου και θα δω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.