Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με κάρτα γραφικών;

giorgos147

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά.

Αφού,ας το πω έτσι,μου έσπασε καλά καλά τα νεύρα αυτή η καρτούλα...Είπα να σας ρωτήσω.Έχω κάτι προβλήματα με ένα παιχνίδι που δοκίμασα πάνω της,και μπορείτε να δείτε για αυτό μου το πρόβλημα εδώ,και τώρα έχω ένα άλλο πρόβλημα,που ενώ το έκανε πριν καμιά εβδομάδα τώρα το ξανά άρχισε...Το άλλο πρόβλημα είναι οτι όταν μένει σε σταθερή εικόνα π.χ. ας πούμε στο crysis ενώ φορτώνει το μενού(ξέρετε,όταν ανοίγεις το παιχνίδι και μετά απο τη διαφήμιση της intel βγαίνει μια μαύρη οθόνη που λέει πάνω crytek μπλα μπλα μπλα...),ή διαβάζει δεδομένα κάνει ένα παράξενο ήχο...Δε μπορώ να τον χαρακτηρίσω...Ένα χρουτσου χρούτσου...Πως να το πω; :X

Έχετε καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει;Λέτε να είναι ελλατωματική και να τη γυρίσω τώρα που είναι νωρίς;

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

το χρουτσου η καρτα το κανει?η κανας δισκος που προσπαθει να διαβασει?τι εγινε ρε γιωργο?πι-σι σου μονταρανε η το γιοφυρι της αρτας?

Δημοσ.

Η κάρτα πρέπει να το κάνει notios...Επειδή γίνετε μόνο στα παιχνίδια αυτό...Θα περάσω τη δεύτερα απο μουλτιράμα να πάρω κάτι ροδάκια που ξέχασαν να μου δώσουν...Λες να τους πάω πίσω και τη καρτούλα;Ή να τους πω αν παίζει καμιά αλλαγή; :rolleyes:

Δημοσ.

Έτοιμο δεν είναι...Κομμάτι κομμάτι είναι.Το αυτοκολητάκι δυστηχώς το ξεκόλλησα που μου είχαν βάλει...Για πιο λόγο;Επειδή ένα καλωδιάκι δε το είχαν φτιάξει καλά,και χτυπούσε σε έναν ανεμιστήρα...Τι να έκανα;Να το άφηνα; :rolleyes:

Δημοσ.

Ξέρω τον θόρυβο που κάνουν οι σκληροί...Είμαι 99% σίγουρος οτι δεν είναι σκληρός...Θα δω και αύριο και θα σας πω στα σίγουρα.Αλλά εσείς τι λέτε να φταίει και κολλάει το crysis ας πουμε;

Δημοσ.
Η αληθεια ειναι οτι σε high(και οχι very high) θα επρεπε να πηγαινει καλα η 4870.

Τωρα για το format δεν ξερω αμα εχεις ορεξη καν' το.:P

+1000 κι απο μενα.οχι τιποτα αλλο,εχει μπερδεψει και τους drivers τοσες φορες σβησε -γραψε:-D

Δημοσ.

Ναι ρε φίλε, μου τον κάνει και εμένα αυτόν τον ήχο στα εισαγωγικά του crysis,είναι κάτι σαν ένας "σηριγμός υψηλής συχνότητας". :lol: Μέσα στο game δεν τον κάνει όμως.Και όντως είναι η κάρτα.

Δημοσ.
Ναι ρε φίλε, μου τον κάνει και εμένα αυτόν τον ήχο στα εισαγωγικά του crysis,είναι κάτι σαν ένας "σηριγμός υψηλής συχνότητας". :lol: Μέσα στο game δεν τον κάνει όμως.Και όντως είναι η κάρτα.

Είδατε; :P

Άντε...Πάω για φορματ κιόλας :-(

-----Προστέθηκε 1/2/2009 στις 05 : 47 : 24-----

Ρε παιδιά!Τα νεύρα μου δηλαδή! :mad:

Έκανα φορμάτ,πέρασα τους 9,1 σε ολοκάθαρη εγκατάσταση και πάλι κολλάει σε εκείνο το σημείο! :mad::mad::mad:

Μόνο σε εκείνο κολλάει όμως...Μήπως υπάρχει κανένα πρόβλημα με το παιχνίδι σε εκείνο το σημείο;Το παιχνίδι είναι αυθεντικό.

-----Προστέθηκε 1/2/2009 στις 11 : 12 : 03-----

Νομίζω οτι βρήκα το πρόβλημα...Το πρόβλημα βρίσκεται στις ραμ.Έβαλα το παιχνίδι σε windowed mode και έβλεπα το widget των βίστα που λέει για τις ραμ.

Έβαλα το παιχνίδι και άρχισα απο ένα λίγο παλιότερο save όπου βρίσκεσαι μέσα στο πλοίο...Όλα πήγαιναν μια χαρά.Ή ραμ γέμιζε σε σταθερά επίπεδα.Με το που βγήκα όμως έξω στο πλοίο άρχιζε να γεμίζει πιο γρήγορα(π.χ. απο 60κάτι τις εκατό που ήταν έφτασε σε πολύ λίγο το 70κάτι).Σε μια στιγμή μία που είναι σε ένα αεροπλάνο μου λέει <<περίμενε να το αποδυναμώσω>>(κάτι τέτοιο λέει...δε θυμάμαι καλά)Με το που λέει αυτό μετά απο πολύ λίγο παγώνει.Καμιά ιδέα;Οι ραμ μου είναι τέσσερα ζευγάρια απο αυτές

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...