Manos83 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Έχω ενα pc με επεξεργαστή P4 3.2MHz και 2 σκληρους sata 2 dvd, 3 ανεμηστηράκια και θέλω να βάλω αυτό το τροφοδοτικό:http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1174401&catalog=20&category=69977705 Αξίζει τον κόπο για να δουλεύει ικανοποίητικά τα σύστημα μιασ και τι 450W που έχω τώρα ζωρίζετε??? ΄'Η 'εχετε να προτείνετε εσεις κάποιο σχετικα οικονομικο??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
notios7 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 γιατι ζοριζεται?εχεις καμια σουπερ-ντουπερ καρτα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HellasVagabond Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Ποιο οικονομικο απο 34ευρω ? Σοκολατα ΙΟΝ θελεις να αγορασεις ? Και αυτο μουφα ειναι αλλα για την δουλεια που το θελεις θα σε καλυψει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Manos83 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Ποιο οικονομικο απο 34ευρω ? Σοκολατα ΙΟΝ θελεις να αγορασεις ? Και αυτο μουφα ειναι αλλα για την δουλεια που το θελεις θα σε καλυψει. Ποιο θα πρότεινες εσυ??? Οικονομικό εννός στην ίδια τιμή πάνω κάτω...αντε μεχρι 50-55 ευρώ. -----Προστέθηκε 1/2/2009 στις 01 : 23 : 09----- γιατι ζοριζεται?εχεις καμια σουπερ-ντουπερ καρτα? Δεν έχω κάποια σούπερ κάρτα, αλλα απο τη μέρα που έβαλα τον 2ο δίσκο κάποιες στιγμές κολλάει ο υπολογιστης και μόλις βγάλω το 2ο δισκο λειτουργεί κανονικά...Επίσης αλλάζει ο θόρυβος και οι στροφεσ του τροφοδοτικού όταν συνδέονται όλα μαζί κάτι που δεν έκανε πρώτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HellasVagabond Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700415 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.