Προς το περιεχόμενο

Asus = asrock ???

aledjo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οποτε μου λετε καλυτερα στο 2 χ 2gb παρα 4 χ 1gb ε?

οσο για τα mhz... η μητρικη υποστηριζει και 1066mhz.

να προτειμησω 800 ή 1066?

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.

Αν δεν εχεις Phenom CPU υποστηριζει μεχρι 800Mhz (οπως και ολες οι αλλες αλλωστε).

Με Overclocking Μπορεις να τις πας 1066, αλλα διαφορά δε θα δεις.

Καλυτερα 2x2GB πραγματι, αλλα εφοσον εχεις 2x1 ηδη, γιατι να μη πας στη πιο φθηνη λυση του + 2x1GB? Αφου και παλι τη δουλεια σου θα τη κανεις, εκτος αν θες οπωσδηποτε dual channel :P

Δημοσ.

4*1GB εννοείς να κρατήσεις αυτές που έχεις και να πάρεις άλλες 2;

Έχουν πέσει πάρα πολύ οι τιμές πλέον και δε βρίσκω νόημα να μην πάρεις ένα κιτάκι των 2*2 να κάνεις τη δουλειά σου.

Εξάλλου και οι άλλες μνήμες είναι, δεν πάνε χαμένες συνήθως, όλο και κάπου θα βρεις να τις βάλεις (εχμμ..., ναι).

Διαφορά ανάμεσα στις 800άρες και τις 1066άρες δε θα δεις, εκτός κι αν benchάρεις φανατικά και κυνηγάς και τους τελευταίους πόντους.

Το ίδιο κι αν δεν κλοκάρεις.

Δημοσ.

σκεφτομαι για το dual channel γιατι λεω μηπως εχω καλυτερες επιδοσεις.

συγκεκριμενα σε μερικα παιχνιδια οπος το undercover μου κανει μικροκοληματα.

παιζω σε αναλυση 1680 επειδη εχω 22"tft και με καρτα ati radeon 2600 pro 512mb.

το περιεργο ειναι οτι σε οποιαδηποτε αναλυση και να το βαλω πχ σε 1024, αυτα τα μικροκοληματα τα κανει.

οποτε υποθετω οτι δεν ειναι θεμα καρτας γραφικων και σκεφτομαι μηπως φταινε οι μνημες και σε dual channel πηγενε καλυτερα.

• Moderators
Δημοσ.

Το Undercover ειναι το χειροτερο Port παιχνιδιου απο κονσολα σε PC που εχει υπαρξει ποτε!

Να φανταστεις μεσα στο φακελο εγκαταστασης εχει φακελο με ονομα subtitles (οι οποιοι subtitles ΔΕΝ εμφανιζονται στα βιντεακια του παιχνιδιου). Εχει και φακελο memcard, προφανως απομειναρι απο τη memory card του XBOX 360 λοοοολ!!!

Και σε 640 lowest να το βαλεις ΠΑΛΙ ψιλοκολλαει (κανει framedrops), και δεν παιζει ρολο η καρτα. Εγω το εβγαλα σε μιση ωρα απο την εγκατασταση του...

Με το dual channel θα δεις ισως καλυτερη αποκριση οταν εχεις πολλες εφαρμογες ανοιχτες ή ελαχιστα και σε παιχνιδια. Κατα τα αλλα οχι κατι τραγικο.

Αν δινεις το 50ρικακι που κοστιζουν τα 2x2 δωσε το (και πούλα σε εμενα τις περισσευουμενες αν δεν εχεις να τις βαλεις καπου :-D :lol: ), ειδαλλως παρε αλλο 2x1 και εισαι αρχοντας :-)

(παντως αν εξαιρεσουμε το Undercover που ειναι "περιπτωση", σιγα σιγα η 2600Pro θα αρχισει να μη τη παλευει σε 1680 αναλυση. Καιρος της ειναι, δε νομιζεις?)

• Moderators
Δημοσ.

Εδω, σε Ε8400 @ 4Ghz, HD3870, μπορει να επαιζε σε 640 ολα Low με 60fps Κολλημενα, αλλα σε ορισμενες στιγμες λες και κατι το εμποδιζε και επεφτε για απειροελαχιστα σε 20 ας πουμε. Τωρα απο κει και περα τι να πω... ο,τι ξερεις ξερω :P

Δημοσ.

ωραια παιδια το θεμα δεν ειναι μονο για undercover.

και σε αλλα παιχνιδια πx call of duty 4 σε οποιαδηποτε αναλυσητο κανει και κει...

τι αλλο μπορει να φταιει??

δεν ειμαι gamer αλλα καμια φορα μου η δινει και κατι θελω να παιξω.... και αφου το εχω γιατι να μη μπορει να παιξει σωστα?

παω να μετρησω τα fps και θα πω το γινεται τωρα.

Δημοσ.

λοιπον ακουστε τα αποτελεσματα.

τρεχοντας το undercover σε 1680 τα fps ηταν περιπου στα 22 αλλα ποτε δεν ηταν σταθερα.

καθως προχωρουσα σε τυχαιες στιγμες εκανε τα μικροκοληματα που λεω και επεφτε στα 17fps.

σε αναλυση 1024 ακριβως οι ιδιες τιμες και επισης τα μικροκοληματα.

οταν ετρεχε το παιχνιδι βγηκα στα windows και απο το tas manager ειδα οτι το παιχνιδι ετρωγε 560 mb.

ετρεξα και το everest και ειδα οτι απο τους 2 cpu μονο ο core2 ηταν σε χρηση 100% ενω ο core1 ηταν 0%.

με το call of duty 4, σε 1680 αναλυση τα fps ηταν καπου στα 25 αλλα παλι εκανε τα μικροκοληματα και επεφτε στα 17.

σε 1024 αναλυση εφτανε και τα 30 fps αλλα και παλι στα μικροκοληματα επεφτε στα 17 fps.

μνημη που ετρωγε ηταν 620mb και απο το everest ηταν και οι 2 cpu δηλαδη core 1 και 2 σε χρηση....

ενοειτε οτι το Antialiasing ηταν off

-----Προστέθηκε 5/2/2009 στις 12 : 49 : 17-----

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.555252

λεω να παρω αυτες τις μνημες..... τι λετε?

• Moderators
Δημοσ.

Ναι οπως ειπαμε, αρχιζει πλεον να μην ειναι και ο,τι καλυτερο η καρτουλα σου για βαρια παιχνιδακια.

Δεν ειναι και η καλυτερη εμπειρια να παιζεις με 20-25 fps. Ισως χρειαζεται να ριξεις την αναλυση σε 1440x900 σιγα σιγα...

Οι μνημες αυτες μια χαρα ειναι. :-)

Δημοσ.

καλημερα και ευχαριστω για την απαντηση.

το προβλημα ειναι οτι τα 20-25fps δεν ειναι μονο στην αναλυση 1680. σε οποιαδηποτε αναλυση να το βαλω, απλος ανεβουν μερικα fps, μπορει να φτασουν και τα 30 αλλα τα μικροκοληματα συνεχιζει να τα κανει!

και ψαχνω να βρω τι φταιει....

-----Προστέθηκε 6/2/2009 στις 12 : 56 : 19-----

πηγα και πηρα αυτες τις μνημες

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.555252

δουλευουν σε dual channel αλλα δειτε κατι αλλο:

42947994ow0.th.jpg

σε ποια ταχυτητα τρεχει και σε ποσα volt?

στο σιτε λεει οτι δουλευει σε 2.1 volt. το utility τις asrock λεει 1.8v. το εβαλα απο το bios στα 2,1 αλλα και παλι το utility ελεγε 1,8.

• Moderators
Δημοσ.

Κανε ενα OCCT memory test το βραδακι, και εαν περασει δεν εχεις να φοβασαι τιποτα :-)

Τις εβαλες 2,1 απο το BIOS?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...